Camo Studio for iPad FAQ

bijgewerkt

We hebben hier de meest gestelde vragen over Camo Studio voor iPad verzameld.

Welke capture-kaarten werken goed met Camo Studio voor iPad?

Er zijn tal van opties om uit te kiezen als het gaat om het vastleggen van kaarten, met prijzen variërend van enkele tientallen ponden tot honderden. We hebben de neiging om naar de iets mooiere opties te neigen, vooral als je inhoud van hoge kwaliteit wilt creëren, aangezien sommige goedkopere kaarten de beeldkwaliteit van de video die er doorheen gaat aanzienlijk kunnen verslechteren.

Hier zijn er een paar die we zelf hebben getest:

Als u een probleem ondervindt bij het gebruik van uw capture-kaart met Camo, laat het ons dan weten .

Ondersteunt Camo Studio voor iPad sneltoetsen?

Als u een toetsenbord op uw iPad aansluit, zijn er een aantal sneltoetsen die u kunt gebruiken om uw scènes te bedienen, een opname of stream te starten/beëindigen, en meer. Als u op de Command-toets in Camo Studio drukt, verschijnt er een venster met uw snelkoppelingsopties - hier zijn ze ter referentie:

Snelkoppeling Beschrijving
cmd + number Schakel over naar scène op nummerpositie
cmd + , Open instellingen
cmd + n Nieuwe scène
cmd + i Scène importeren
del Scène verwijderen
cmd + shift + d Dubbele scène
cmd + shift + f Volledig scherm activeren
cmd + opt + g Open scènegalerij
cmd + opt + p Schakel het streampaneel in
cmd + opt + h Hulp openen
cmd + ] Volgende scène
cmd + [ Vorige scène
cmd + r Schakel opname in
cmd + l Schakel streaming in
cmd + opt + number Schakel over naar het streampaneel in de nummerpositie

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:41 AM GMT.