Hoe iPhone Backup Extractor te activeren

See how I'm qualified to write this article

Dus je hebt zojuist iPhone Backup Extractor gekocht? Geweldig! Laten we je helpen rennen.

We hebben een video die je door het proces leidt. Sindsdien hebben we de grafische weergave iets gewijzigd, maar het proces is hetzelfde.

Activering is een eenvoudig proces:

1. Controleer uw inbox na aankoop

Nadat u de software hebt gekocht, ontvangt u automatisch een bevestigingsbericht met informatie over hoe u zich bij uw account kunt aanmelden. De e-mail heeft ook een bijgevoegd ontvangstbewijs voor uw aankoop.

Als u de e-mail niet ziet, kunnen er twee redenen zijn:

• Het is in je spam beland . Controleer daar. Het onderwerp zal zoiets zijn als "iPhone Backup Extractor betalingsbewijs en instructies", en het zal afkomstig zijn van het domein "reincubate.com".
  • U hebt met PayPal betaald en uw PayPal-e-mailadres is niet wat u verwacht . Wanneer u met PayPal betaalt, zijn de enige contactgegevens die we voor u ontvangen, wat PayPal ons stuurt. Sommige gebruikers hebben oudere of onjuiste e-mailadressen die bij PayPal zijn geregistreerd. Als jij dit was en je hebt geen toegang tot het e-mailaccount dat ze hebben gebruikt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en we zullen je helpen.
  • U hebt betaald met het eCheque-systeem van PayPal . Dit is een vreemd systeem dat PayPal gebruikt waarmee een klant ons een virtuele cheque kan betalen. De "cheque" wordt echter twee weken lang niet gewist en kan op elk gewenst moment in die periode worden geannuleerd. Aankopen die met eCheques worden gedaan, worden pas voltooid als de cheque is gewist. We raden u aan deze te vermijden. We hebben een screenshot onderaan dit artikel toegevoegd om u te laten zien hoe de e-mail eruitziet

2. Gebruik de activeringsdialoog in iPhone Backup Extractor

Zodra je Reincubate iPhone Backup Extractor hebt geïnstalleerd, klik je op de knop "Activeren" in de rechterbovenhoek van het scherm. Daarmee kunt u uw accountgegevens invoeren.

Als je al bent geactiveerd, zie je geen bericht "Activeren". In plaats daarvan staat er 'Licentie'. U kunt hierop klikken, "Deactiveren" kiezen en vervolgens opnieuw activeren. Dat zou je op gang moeten brengen.

Vergeet niet dat als u problemen ondervindt, u via e-mail of livechat contact kunt opnemen met het ondersteuningsteam. We hebben jou. 👊

Hier is wat die bevestigingsmail van stap 1 eruit ziet:

iPhone Backup Extractor's activation email
Activeringsmail van iPhone Backup Extractor

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.