Hoe sms-berichten van een iPhone te herstellen

bijgewerkt
Cover image for: Hoe sms-berichten van een iPhone te herstellen

Moeilijkheidsgraad : eenvoudig
Stappen : maximaal 4
Benodigde tijd : 5 minuten

Hoe berichten en bijlagen te herstellen

Dit artikel helpt u verwijderde tekstberichten (van iMessage of SMS) en bijlagen van uw iPhone of iPad te herstellen. Het zal je ook begeleiden bij het exporteren van je iPhone-berichten in een aantal verschillende formaten.

We beginnen de gids eerst met de eenvoudigste benaderingen, omdat veel van deze zijn ingebouwd in de gratis versie van iPhone Backup Extractor, onze vlaggenschipapplicatie. Naarmate de handleiding vordert en de technieken steeds geavanceerder worden, zullen we ingaan op enkele aanvullende opties.

Die stappen in het kort:

1. Download en installeer iPhone Backup Extractor
  2. Voeg uw iCloud-account of lokale iTunes-back-up toe
  3. Blader door uw berichten - inclusief verwijderde berichten
  4. Bekijk of exporteer teksten als PDF- of HTML-bestanden

Als je de introductie wilt overslaan, kun je op de bovenstaande links klikken om direct in de actie te duiken. Als je geen woordenmens bent, hebben we hieronder een video opgenomen om je er doorheen te leiden.

Hoe toegang te krijgen tot tekstberichten op een iPhone

Laten we beginnen met de basis: toegang krijgen tot teksten op een iPhone. iOS is een veilig systeem en beschermt zijn gegevens uitstekend, maar zo nu en dan is het handig om het te kunnen extraheren. Bij Reincubate hebben we manieren gevonden om dit te doen sinds 2008, toen onze oprichter voor het eerst iPhone Backup Extractor bouwde om zijn eigen verloren gegevens te redden.

Er zijn vier bronnen voor sms-gegevens:

1. Lokale iTunes-back-ups
  2. iCloud-back-ups van de iPhone
  3. Verwijderen ongedaan maken uit een van de bovenstaande
  4. Synchronisatie met berichten op iCloud

We hebben al deze vier technieken gepionierd - en ingebouwd in iPhone Backup Extractor - dus laten we ze gebruiken om u te helpen.

Toegang krijgen tot een iTunes- of iCloud-back-up voor berichtherstel

Afhankelijk van hoe uw telefoon is ingesteld, kan deze een back-up maken via iTunes naar een pc of Mac, of automatisch naar de iCloud. De snelste manier om dit te controleren, is door op je iPhone te kijken. Ga naar Settings[your name]iCloudiCloud Backup . Als u iCloud-back-ups hebt ingeschakeld, vertelt dat gedeelte u wanneer de laatste back-up is voltooid. Zoals dit:

Checking to see if iCloud backups are enabled
Controleren of iCloud-back-ups zijn ingeschakeld

Als u iCloud-back-ups op uw telefoon niet hebt ingeschakeld, kunt u dit scherm gebruiken om ze in te schakelen en meteen een back-up te maken. Het is echter sneller om een back-up te maken op uw pc of Mac en u hebt er misschien al een. Als u de gratis versie van iPhone Backup Extractor ( download ) installeert, worden alle back-ups op uw computer weergegeven. Zo ziet dat eruit:

iPhone Backup Extractor showing iTunes backups
iPhone Backup Extractor met iTunes-back-ups

Als u tevreden bent dat uw back-up recent genoeg is, kunt u dit gedeelte overslaan. Als dit niet het geval is, laten we uw back-up maken of bijwerken. Voor gebruikers van iCloud-back-ups is dat vrij eenvoudig: ga opnieuw naar Settings[your name]iCloudiCloud Backup . Druk op "Nu een back-up maken". Hiermee wordt het proces van het bijwerken van de iCloud-back-up van uw telefoon gestart. Het is handig om binnen dit bereik van een snel draadloos netwerk te zijn, omdat dat het proces sneller maakt.

Als u geen iCloud-back-ups gebruikt en een iTunes-back-up wilt maken of bijwerken, moet u ervoor zorgen dat iTunes is geïnstalleerd. Apple heeft een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u uw back-up kunt maken .

Herstellen van verwijderde of verloren berichten van een iPhone

Nu hebben we vastgesteld dat er een back-up beschikbaar is, laten we de beschikbare gegevens bekijken.

Nadat u Reincubate iPhone Backup Extractor hebt geladen, krijgt u aan de linkerkant van de toepassing een lijst met iPhone-gegevens te zien. Het toont uw iTunes-back-ups en heeft een gedeelte waarin wordt uitgelegd hoe u uw iCloud-account en iCloud-back-ups kunt toevoegen. (Het is veilig om dit te doen, maar als je meer wilt weten, kun je meer lezen over wie we zijn en hoe we ons voelen over privacy en gegevens.)

Nadat de back-up is toegevoegd, selecteert u deze in het linkermenu van iPhone Backup Extractor. Dat zal leiden tot een overzicht van beschikbare gegevens, als volgt:

iPhone Backup Extractor showing messages available for recovery
iPhone Backup Extractor toont berichten beschikbaar voor herstel

In het overzicht ziet u hoeveel berichten er in de back-up te zien zijn en u kunt ze uitpakken door op het vertrouwde groene berichtenpictogram te klikken. Om ze te onderzoeken, is het echter niet nodig om ze meteen te exporteren. Als u in plaats daarvan "Voorbeeld" kiest uit de bedieningselementen met tabs in het overzicht, ziet u dat u "berichten" kunt selecteren en direct in een lijst met de berichtengeschiedenis op uw iPhone kunt duiken.

Onderaan dat venster bevindt zich een vervolgkeuzelijst waarmee u de weergave van verwijderde berichten kunt opnemen. Als u dit instelt op "alles weergeven", worden verwijderde berichten in de voorvertoningen opgenomen. We markeren deze in rood, als volgt:

iPhone Backup Extractor showing a preview of deleted messages
iPhone Backup Extractor toont een voorbeeld van verwijderde berichten

IPhone-berichten, bijlagen en teksten exporteren

Met SMS- en MMS-berichten op uw iPhone weergegeven in iPhone Backup Extractor, is het gemakkelijk om ze te exporteren. De gratis versie van de app kan maximaal vier tegelijk exporteren, terwijl de gelicentieerde versie deze beperking opheft. (Als je maar een handvol berichten nodig hebt, kun je dit omzeilen door je berichten vier tegelijk te verzenden, hoewel het eenvoudiger is om je gewoon te registreren!)

Om de berichten van uw iPhone te exporteren, klikt u terug op het tabblad "Overzicht" en vervolgens op het pictogram "Berichten extraheren". Dat zal u vragen om een formaat te kiezen waarin u uw berichten wilt extraheren. Kun je ze exporteren in de volgende formaten:

• PDF
  • HTML
  • CSV

Voor de meeste gebruikers is het PDF-formaat de beste keuze. PDF-bestanden kunnen op elke computer of smartphone worden gelezen en zien er altijd hetzelfde uit. Ze zijn ook het handigst als u ooit een bericht moet bezorgen, bijvoorbeeld als u een afspraak of bestelling annuleert.

Hulp nodig bij het terugkrijgen van uw sms-berichten of sms-berichten?

Als de eerdere technieken er niet toe hebben geleid dat je al je teksten en iMessages terug hebt, gaat niet alles verloren. Reincubate's iPhone Backup Extractor is gebouwd rond een stuk technologie dat we de Cloud Data API noemen. Dit laat ons een aantal behoorlijk geavanceerde dingen doen die uniek zijn voor Reincubate. We kunnen het gebruiken om de betreffende gegevens te herstellen van een "gedeeltelijke momentopname" met oudere gegevens dan uw iCloud-back-up. Als uw gegevens op een niet-gecodeerde schijf zijn opgeslagen, kan een schijfherstel potentieel hebben.

We hebben een aantal trucs die we voor u kunnen benutten en we houden er echt van om met onze gebruikers te praten. ?? Wees geen vreemde: neem contact op met het ondersteuningsteam met het e-mailadres onderaan deze pagina en laat hen weten wat je hebt geprobeerd en hoe het verder gaat.

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:37 PM GMT.