Hoe verwijderde tekstberichten van een iPhone te herstellen

bijgewerkt
Cover image for: Hoe verwijderde tekstberichten van een iPhone te herstellen

Moeilijkheidsgraad : eenvoudig

Stappen : maximaal 4

Benodigde tijd : 5 minuten

We verzenden en ontvangen elke dag een aanzienlijk aantal berichten en na verloop van tijd tellen die gegevens op.

Niet al deze berichten zijn het waard om te onthouden, maar sommige zijn ongelooflijk waardevol, zoals berichten van dierbaren of teksten met belangrijke informatie die u waarschijnlijk weer nodig zult hebben. Dit zijn berichten waaraan je je wilt vasthouden, hoe oud ze ook zijn. Gelukkig, als je op verwijderen op berichten hebt gedrukt en je wilt ze terug, zijn er een aantal methoden die je kunt gebruiken om deze berichten en hun bijlagen op te halen.

Dit artikel helpt u verwijderde tekstberichten (van iMessage, sms en mms) en bijlagen van uw iPhone of iPad te herstellen. Je iPhone-berichtgegevens zijn op vier manieren toegankelijk:

Als je hulp nodig hebt bij een specifieke fase, kun je rechtsboven op de links klikken om direct in de actie te duiken. Als je geen woordenmens bent, hebben we hieronder een video opgenomen om je er doorheen te leiden.

Methode 1: Herstelde verwijderde teksten van iPhone-back-ups

De software van Apple doet geweldig werk om uw berichten veilig te houden om uw privacy te beschermen, zoals het voorkomen dat apps van derden er toegang toe hebben. Als zodanig is het vinden van manieren om verloren berichten te herstellen enige inventiviteit. Het herstellen van uw berichten van een back-up is over het algemeen de beste oplossing.

De eenvoudigste manier om verwijderde berichten te herstellen, is door ze in een oude back-up te vinden - idealiter een die werd genomen voordat de berichten waren verwijderd, maar in sommige gevallen kan een nieuwere back-up werken. Als u geen back-up van uw telefoon hebt van voordat de berichten zijn verwijderd, kunt u nog steeds proberen ze te herstellen door een nieuwe back-up van uw telefoon te maken. Maar let op: het maken van een nieuwe back-up via iTunes, Finder of iCloud overschrijft de oude back-up en verliest alle gegevens die daar zijn opgeslagen. Maak dus geen nieuwe als u al een back-up hebt.

Nu hebben we vastgesteld dat er een back-up beschikbaar is, laten we de beschikbare gegevens bekijken.

Download en installeer de gratis versie van iPhone Backup Extractor op uw pc of Mac.

Nadat u iPhone Backup Extractor hebt geladen, krijgt u aan de linkerkant van het venster een lijst met iPhone-gegevens te zien. Het toont uw iTunes-back-ups en heeft een gedeelte waarin wordt uitgelegd hoe u uw iCloud-account en iCloud-back-ups kunt toevoegen.

Selecteer uw back-up in het linkermenu van iPhone Backup Extractor. Dat zal leiden tot een overzicht van beschikbare gegevens, zoals:

iPhone Backup Extractor showing messages available for recovery
iPhone Backup Extractor toont berichten beschikbaar voor herstel

In het overzicht ziet u hoeveel berichten er in de back-up te zien zijn en u kunt ze uitpakken door op het vertrouwde groene berichtenpictogram te klikken. Om ze te onderzoeken, is het niet nodig om meteen te exporteren. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om Preview uw berichten uit de tabbladen controles op het overzicht. Vanaf hier kunt u Messages selecteren en direct in een lijst duiken met de berichten die beschikbaar zijn in uw back-up.

Onderaan dat venster bevindt zich een vervolgkeuzelijst waarmee u de weergave van verwijderde berichten kunt opnemen. Als u dit instelt op "alles weergeven", worden verwijderde berichten in de voorvertoningen opgenomen. We markeren deze in rood, als volgt:

iPhone Backup Extractor showing a preview of deleted messages
iPhone Backup Extractor toont een voorbeeld van verwijderde berichten

U kunt nu iPhone Backup Extractor gebruiken om uw berichten te exporteren. De gratis versie van de app exporteert maximaal vier berichten tegelijk, terwijl de gelicentieerde versie deze beperking opheft.

Om de berichten van uw iPhone te exporteren, klikt u op Extract rechtsonder in het scherm. Hiermee worden uw berichten als PDF uitgepakt. U kunt berichten exporteren in PDF , HTML en CSV indeling.

Voor de meeste gebruikers is het PDF-formaat de beste keuze. PDF-bestanden kunnen op elke computer of smartphone worden gelezen en zien er altijd hetzelfde uit. Ze zijn ook het meest nuttig als u ooit een bewijs van bericht moet leveren, bijvoorbeeld als u een bewijs van annulering van een afspraak of bestelling moet leveren.

Sinds iOS 10 bevatten iMessages tekeningen, animaties, handschrift en rijkere emoji's. Zodra de eerste preview werd verzonden, hebben we onze software bijgewerkt om deze functie te ondersteunen, zodat u iPhone Backup Extractor kunt gebruiken om iMessage-tekeningen en alle andere iMessage-media te bekijken, uit te pakken en te herstellen.

Drawings recovered from Messages
Tekeningen hersteld van berichten

Je kunt het formaat waarin berichten worden geëxporteerd wijzigen door naar Preferences in iPhone Backup Extractor te gaan en het gewenste formaat voor berichten te selecteren op het tabblad General .

Direct exporteren in Berichten

Als u alleen uw berichtengesprek wilt opslaan zonder verwijderde inhoud te herstellen, kunt u de ingebouwde exportfunctie van Apple gebruiken. U kunt dit rechtstreeks vanaf uw iPhone doen door deze stappen te volgen:

1. Open op uw iPhone of iPad het berichtengesprek dat u wilt opslaan.
  2. Houd een van de berichten ingedrukt en klik op More
  3. Selecteer alle berichten die u wilt exporteren en tik vervolgens op de gebogen pijl rechtsonder in het scherm.

Hiermee kopieert u alle geselecteerde berichten naar een chatbox, die u vervolgens kunt kopiëren en in uw notities kunt plakken of naar anderen kunt verzenden. Helaas zal deze methode niet werken voor afbeeldingen en Memoji's, noch zal het afzonderlijke teksten scheiden of tijdstempels bevatten, dus als u deze functies wilt, kunt u uw berichten beter uit een back-up halen!

Exporting iPhone messages directly won’t include images and formatting
Het direct exporteren van iPhone-berichten bevat geen afbeeldingen en opmaak

Herstellen van verwijderde teksten van iCloud

Het is ook mogelijk om sms-berichten rechtstreeks vanuit iCloud naar uw telefoon te herstellen. Hier is hoe:

1. Ga naar Settings[your name]iCloudMessages . Als het is ingeschakeld, schakelt u het uit. Uw telefoon kan zeggen: "Berichten in iCloud: berichten zijn niet volledig gedownload naar deze iPhone". Kies "Berichten uitschakelen en downloaden".

2. Schakel de instelling Berichten weer in en kies ervoor berichten op uw apparaat samen te voegen. Dit activeert het downloaden van uw berichten uit de cloud terug naar uw apparaat. Na enkele minuten is het proces voltooid.

Hulp nodig bij het terugkrijgen van uw sms-berichten of sms-berichten?

Als de eerdere technieken u niet hebben geholpen om al uw teksten en iMessages te herstellen, is niet alles verloren. iPhone Backup Extractor is gebouwd rond een stuk technologie dat we de ricloud API noemen. Dit laat ons een aantal behoorlijk geavanceerde dingen doen die uniek zijn voor Reincubate. We kunnen het gebruiken om de betreffende gegevens te herstellen van een "gedeeltelijke momentopname" met oudere gegevens dan uw iCloud-back-up. Als uw gegevens op een niet-gecodeerde schijf zijn opgeslagen, kan een schijfherstel potentieel hebben.

We hebben een aantal trucs die we voor u kunnen benutten en we houden er echt van om met onze gebruikers te praten. Wees geen vreemde: neem contact op met het ondersteuningsteam met het e-mailadres onderaan deze pagina en laat hen weten wat je hebt geprobeerd en hoe het verder gaat.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:43 PM GMT.