Schermopname

bijgewerkt

Camo Studio biedt een breed scala aan videobronnen waarmee u verbinding kunt maken, waaronder mobiele apparaten, speciale camera's en gameconsoles. Daarnaast zijn er 'Apps op deze iPad', waarmee u uw scherm kunt streamen of opnemen terwijl u met andere iPad-apps communiceert. Als u de iPad als primaire bron gebruikt, kunt u alles doen, van gamen tot het geven van app-gebaseerde tutorials, terwijl u de beelden opneemt of streamt met Camo.

Een scène maken voor schermopname

Zodra je 'Apps op deze iPad' als videobron selecteert, zie je de tijdelijke aanduiding in je scène verschijnen. Houd er rekening mee dat het frame de beeldverhouding 4:3 van het iPad-scherm heeft, in plaats van de 16:9 van uw opname of stream. Als u wilt, kunt u het handmatig uitvouwen om het scherm volledig te vullen, maar hierdoor worden de bovenste en onderste delen van uw schermopname bijgesneden.

Voor het beste resultaat raden we aan een aantrekkelijke achtergrond voor het canvas te kiezen en vervolgens uw lijst in het midden te plaatsen. Net als bij andere scène-elementen kunt u de hoeken afronden, de dekking aanpassen en een rand toevoegen in het lagengereedschap.

Beeld-in-beeld toevoegen

Als u een M1 iPad of nieuwer heeft en een video van uzelf wilt toevoegen aan uw schermopname of stream, selecteert u gewoon uw apparaat in de secundaire broninstelling. Zodra u dit doet, verschijnt de videofeed in het canvas en kunt u deze verfijnen en inlijsten met behulp van de beeldverbeterings- en laaghulpmiddelen. Uw opties om deze te plaatsen zullen verschillen van die van andere soorten scènes - zelfs als u uw secundaire feed buiten het frame van de schermopname plaatst, zal deze binnen de hoeken van het iPad-scherm bewegen zodra u van Camo naar de schermopname gaat. andere app.

Opnemen of streamen met schermopname

Nadat u de primaire iPad-bron in uw scène heeft geplaatst, uw beeld-in-beeld-venster in een van de hoeken heeft geplaatst en eventuele extra elementen heeft toegevoegd, kunt u zien hoe uw schermopname eruit zal zien door op "Schermopname activeren" te tikken. in de broninstellingen en "Start Broadcast" in het volgende venster. Als je eenmaal tevreden bent met hoe je scène eruit zal zien, druk je gewoon op de knop Opnemen of Streamen bovenaan de interface in Camo. Vervolgens kunt u de Camo-app afsluiten en naar de app gaan die u gaat gebruiken.

Terwijl u tijdens het vastleggen van het scherm rond uw iPad beweegt, blijft uw beeld-in-beeld-venster bij u en kunt u het naar elke hoek van het frame verplaatsen, of zelfs in een van de randen verbergen, zodat het indien nodig zichtbaar wordt. Als uw audiobron in Camo is ingesteld op de iPad-microfoon, kunnen kijkers uw stem horen, evenals alle geluiden van de app waarin u zich bevindt. Houd er rekening mee dat u mogelijk het volume op uw iPad moet verlagen om dit te bereiken de beste audiobalans.

Zodra u klaar bent, kunt u uw schermopname beëindigen door terug te keren naar Camo Studio en 'Stop Screen Capture' te selecteren in de Primaire Broninstellingen, of door direct op het rode schermopnamepictogram bovenaan het scherm te tikken vanwaar u staan op de iPad. Om uw Camo-stream of -opname te beëindigen, tikt u eenvoudig op de overeenkomstige knop bovenaan de Camo-interface. Als u uw sessie heeft opgenomen, wordt de video opgeslagen op de door u aangegeven locatie.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 3:40 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.