Licentie-, betalings- en terugbetalingsbeleid van iPhone Backup Extractor

bijgewerkt

Licentietypes en functies

We beschrijven de verschillende plannen voor Reincubate iPhone Backup Extractor in de vergelijkingstabel . In grote lijnen is dit hoe het werkt:

• De gratis versie is ontworpen om je te helpen vrijwel alles te doen wat je nodig hebt
  • De betaalde edities automatiseren een deel van de functionaliteit en ontsluiten diepere toegang tot gegevens

Waarom neem je de gratis versie niet voor een keer rond?

We gebruiken een abonnementsmodel om onze software om verschillende redenen te licentiëren:

Fanatieke ondersteuning : we willen gebruikers heel goed kunnen ondersteunen. We nemen met u deel aan een scherm. We helpen u uw wachtwoord te achterhalen. We zullen uw corrupte back-up voor u uit elkaar trekken. We konden het ons niet veroorloven een kwalitatief hoogstaand ondersteuningsteam te behouden (we gebruiken geen uitbesteed bedrijf!) Als we licenties met een open einde verkocht.

Back-upgegevens blijven veranderen : iPhone Backup Extractor is geen "make it once and its done" -app die past bij een eenmalige licentie. Veel dingen veranderen vaak:

• Apple heeft de neiging de iPhone-back-upformaten elk jaar te wijzigen.
  • De iCloud-gegevensopslagformaten veranderen 3 - 6 keer per jaar.
  • Apps veranderen hoe ze gegevens opslaan wanneer ze maar willen. WhatsApp zou bijvoorbeeld kunnen aanpassen hoe ze berichten meerdere keren per jaar opslaan.

Als u iPhone Backup Extractor gebruikt, wilt u er zeker van zijn dat deze de gegevens en services ondersteunt die u gebruikt. Dus hebben we de neiging om updates een keer per week of zo te verzenden: bekijk onze release-opmerkingen en we bouwen en onderhouden cloudservices die iPhone Backup Extractor helpen goed te draaien en de veranderingssnelheid bij te houden.

Nieuwe functies : het is niet alleen dat we iPhone Backup Extractor updaten met ondersteuning voor nieuwere gegevensbestanden: we werken ook regelmatig bij met nieuwe functies. Deze worden gemarkeerd met een blauw pictogram in onze release-opmerkingen - en u zult zien dat er elk jaar tientallen zijn.

Betaalmethoden die wij accepteren

Klanten kunnen betalen met een creditcard (Visa, MasterCard of American Express) of met PayPal. Wij verwerken kaartbetalingen met behulp van Stripe .

Om een aankoop met behulp van de creditcard te voltooien, moeten gebruikers hun e-mailadres en factuurgegevens invoeren, inclusief hun adres. Gebruikers die ervoor kiezen om via PayPal te kopen, zullen worden begeleid om in te loggen bij PayPal om het proces te voltooien. Betalingen zijn volledig beveiligd met SSL.

Creditcardafschriften van Reincubate

Neem contact op met ons ondersteuningsteam als u vragen wilt stellen over uw creditcard of als u per ongeluk meerdere exemplaren van onze software hebt gekocht.

Onze abonnementsproducten voor consumenten worden niet automatisch verlengd en brengen uw creditcard niet automatisch in rekening.

We slaan geen creditcardgegevens op en kunnen namens u geen creditcard in rekening brengen.

Betalingen voor onze software zullen als volgt verschijnen:

• Betalingen direct per kaart: REINCUBATE #[invoice number] LONDON
  • Betalingen via PayPal: PAYPAL *REINCUBATE

BTW en belastingen

Europese bezoekers zullen op de aankooppagina zien dat een BTW-veld wordt getoond. We zijn verplicht om btw aan een specifiek tarief in rekening te brengen. De btw-tarieven zijn gebaseerd op de locatie van de klant.

Als u namens een bedrijf met een creditcard koopt, vult u het veld voor de bedrijfsnaam en het btw-nummer in voor correcte belastingafhandeling.

Onze benadering van restituties

Klanten verrassen is een van onze kernwaarden en sinds Reincubate in 2008 is opgericht , hebben we onze tijd en moeite gestoken in het bouwen van een product dat klanten verrukt en er alles aan gedaan heeft om hen tevreden te stellen.

Reincubate is een klein bedrijf gevestigd in Londen, Engeland, en is gezegend met 's werelds sterkste gegevensbescherming en softwareregelgeving. We zijn geen groot, anoniem bedrijf en we bouwen ook geen goedkoop product voor de kust. In feite krijgt u het persoonlijke e-mailadres van onze oprichter Aidan toegestuurd in de bevestigingsmail van uw bestelling.

De opbrengsten van onze software gaan naar ons substantiële lopende R & D-programma. De vruchten hiervan worden getoond in onze erkenning door de koningin en ons intense updateschema .

Onze algemene voorwaarden (zie sectie 13) beschrijven onze terugbetalingsgarantie in detail. Er staat dat we binnen 30 dagen na aankoop terugbetalen als de software niet is gebruikt of als er een fout is die we niet kunnen oplossen.

Omdat we klanten echt willen verrassen, beoordeelt ons ondersteuningsteam verzoeken om teruggave soepeler met deze in gedachten:

• Als onze software waarde oplevert, moet deze redelijk worden erkend 🤝
  • Het is van vitaal belang dat gebruikers ons de gelegenheid en informatie geven die nodig is om problemen op te lossen, zowel om hen als anderen te helpen ♻️
  • De gratis versie van onze software bestaat om gebruikers een idee te geven van welke gegevens aanwezig zijn en kunnen worden hersteld 🙏

Terugbetalingen kunnen worden aangevraagd door contact op te nemen met het ondersteuningsteam.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 9:07 AM GMT.