Hoe Reincubate Relay te installeren en in te stellen

bijgewerkt

De stroom voor de installatie van de eindgebruiker is:

• Installeer Reincubate Relay

Reincubate Relay's installer
Reïnculeer het installatieprogramma van Relay

• Zorg ervoor dat iTunes is geïnstalleerd en geïnitieerd (voer iTunes één keer uit om de installatie te voltooien).
  • De service die u heeft voorzien van het Reincubate Relay zal u vragen om de koppelingscode in te voeren.

Reincubate Relay showing a pairing code.
Reïncubeer relais met een koppelingscode.

• Sluit een iOS-apparaat aan via USB en volg Reinstubate Relay-vertrouwensvragen
  • Vink het vakje "Delen" aan in de Reincubate Relay-interface voor de apparaten die eindgebruikers graag delen

Reincubate Relay with a shared, unsynced device that has not yet been requested.
Reïncubeer relais met een gedeeld, niet-gesynchroniseerd apparaat dat nog niet is aangevraagd.

Wi-Fi-synchronisatie inschakelen in iTunes

We raden aan om de eerste keer synchroniseren met het apparaat uit te voeren terwijl het apparaat via een USB-kabel is aangesloten op uw Mac / pc. De eerste synchronisatie kan traag zijn, maar toekomstige synchronisaties moeten veel sneller zijn zodra Reincubate Relay meer weet over het apparaat. Nadat de eerste synchronisatie is voltooid, kunnen gebruikers wifi-synchronisatie in iTunes inschakelen om via Wi-Fi met het apparaat te synchroniseren.

iTunes showing the "Sync with the iPhone over Wi-Fi" option
iTunes toont de optie "Synchroniseer met de iPhone via Wi-Fi"

Om te testen of Wi-Fi-synchronisatie correct is ingesteld in iTunes: verbreek het apparaat van de computer nadat wifi-synchronisatie is ingeschakeld en druk op "Sync". De weergave met back-upopties moet open blijven; als het wordt gesloten, werkt wifi-synchronisatie niet.

Foutopsporing Wi-Fi-connectiviteit

Het Wi-Fi-synchronisatieproces is afhankelijk van het iOS-apparaat dat een verbinding met een vertrouwde computer onderhoudt. Het is belangrijk om te begrijpen hoe het iOS-apparaat zich gedraagt wanneer dit gebeurt.

• Indien ingeschakeld, zal het iOS-apparaat een verbinding met de vertrouwde hostcomputer onderhouden. Als het iOS-apparaat niet goed werkt, maakt het verbinding met de vertrouwde host, maar niet noodzakelijk voorspelbaar. Apparaten met iOS 11.4.1 of hoger moeten ook in het laatste uur zijn ontgrendeld zodat Reincubate Relay met hen kan worden gesynchroniseerd.
  • Het iOS-synchronisatieproces kan bijzonder zijn over de wifi-configuratie. In het bijzonder hebben we de volgende problemen waargenomen:
    • Als het netwerk van een Windows-computer is geconfigureerd als "Openbaar", zal Windows inkomende verbindingen firewallen, wat de synchronisatie kan verstoren. Er zijn instructies voor het bekijken en bewerken van deze status hier .
    • Als het iOS-apparaat en de vertrouwde computer zich op verschillende Wi-Fi-netwerken bevinden, kunnen ze elkaar mogelijk niet zien, ook al zijn de netwerken overbrugd.
    • Als het iOS-apparaat en de vertrouwde computer zich op verschillende frequentiebanden van een Wi-Fi-netwerk bevinden, kunnen ze elkaar mogelijk niet zien. d.w.z. als het netwerk van een gebruiker zowel 2,4 GHz- als 5GHz-banden heeft en dezelfde SSID deelt, kunnen apparaten vrijelijk schakelen tussen de twee netwerken. Het schakelen tussen bands op deze manier vormt een interface met de peer-to-peer-communicatie van Apple en verstoort een aantal verschillende technologieën van Apple, waaronder AirPlay.
  • Het in- en uitschakelen van de Wi-Fi-verbinding op Mac of pc kan helpen bij het oplossen van een verbindingsprobleem.

Als u wilt triggeren en een iOS-apparaat verbinding wilt maken met de vertrouwde host, probeert u het scherm aan te zetten en voert u het wachtwoord in om het apparaat te ontgrendelen. Hierdoor wordt vaak gevraagd om een Wi-Fi-verbinding te proberen.

Apple heeft twee KB-artikelen over Wi-Fi-connectiviteit:

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:52 AM GMT.