Wat doet Reincubate Relay?

bijgewerkt
Cover image for: Wat doet Reincubate Relay?

Reincubate Relay is een tool voor Windows- en macOS-computers om gegevens door te sturen voor consumptie via de ricloud- API's.

Hoewel het kan worden gebruikt voor het doorgeven van meer algemene gegevens, heeft de tool een diepe integratie met ondersteuning voor iOS-apparaten en back-upgegevens. Het is in staat om automatisch gegevens van iOS-apparaten op te halen via Wi-Fi en USB, waardoor klanten zowel iCloud- als iPhone-gegevens kunnen gebruiken en transparant tussen hen kunnen schakelen.

Reincubate maakt al sinds 2008 desktop software en het bedrijf heeft jarenlange ervaring met het produceren van robuuste applicaties en het ondersteunen hiervan op Windows en macOS. Binaire bestanden zijn op aanvraag beschikbaar.

Belangrijkste kenmerken zijn:

Maatwerk

• Volledige white-label- en aanpassingsfunctionaliteit voor klanten om "er een eigen te maken". Afbeeldingen, tekst en links kunnen allemaal worden opgeheven.

Robuustheid op verschillende platforms en verbindingen

• Ondersteuning voor alle iOS-versies, gebruikmakend van Reincubate's gepatenteerde iPhone Backup Extractor-technologie.
  • Native integratie met meldingssysteem waar van toepassing in zowel Windows als macOS.
  • Ondersteuning voor Windows 7 en nieuwer en macOS 10.11 en nieuwer.
  • Robuust automatisch updatemechanisme.
  • Kleine voetafdruk (~ 5 MB op Windows) zonder externe afhankelijkheden.

Snelle doorgifte van gegevens

Lokaal opgeslagen gegevensbanken kunnen groot zijn en regelmatig worden bijgewerkt, dus Relay gebruikt een aantal technieken om ervoor te zorgen dat het zeer schaalbaar is.

• Selectief onderzoek van gegevens om alleen datgene door te geven wat op een bepaald moment nodig is.
  • Volledig gebruik van het since mechanisme om uploadtijden te verkorten: zelfs wanneer bestanden zijn gewijzigd, worden ze niet dom opnieuw ingediend, maar alleen hun nieuwe gegevens.
  • Automatische selectie van geografisch gesloten servers.
  • Ondersteuning voor hervatbare uploads van relay-gegevens.
  • Slimme detectie van volledige en gedeeltelijke gegevensupdates.

Veiligheid

• Fool-proof "one-time-code" koppelingsproces om authenticatie van client-applicaties naar data-relay te vereenvoudigen.
  • Robuust machtigingensysteem staat eindgebruikers toe toegang te verlenen tot een subset van back-ups.
  • Volledige ondersteuning voor alle versies van gecodeerde back-ups van iTunes.
  • Beveiligde AES-256-codering op relay-buckets.
  • Functionaliteit voor clients om gedeeltelijk gerelayeerde data te zuiveren.

De reis van de eindgebruiker

Vanuit het perspectief van de eindgebruiker ziet hun reis met Relay er als volgt uit:

1. Download de witgelabelde desktopsoftware
  2. Voer de koppelingscode in die het presenteert op de site of app van de klant
  3. Reageer op de desktopprompt om toestemming te verlenen de eerste keer dat een apparaat wordt aangesloten en geopend

...helemaal klaar.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 2:46 AM GMT.