Overzicht

bijgewerkt
Cover image for: Overzicht

Reincubate's DeviceIdentifier API biedt de functionaliteit voor het manipuleren en verrijken van verschillende apparaat-ID-indelingen, met een bijzondere nadruk op mobiele, Apple- en iOS-identificaties. Een goede manier om te begrijpen hoe de API werkt, is hier te beginnen.

Ondersteunde ID's zijn onder meer:

De API doet dit via vier soorten oproepen:

• Lookups : gegeven een identifier, kan de API een groot aantal gerelateerde informatie bieden, van het land van productie, via een geanonimiseerde versie van de identifier tot afbeeldingen voor het item dat wordt weergegeven.
  • Identificatie : gegeven een bepaalde waarde zonder context, kan de API identificeren welk type identificatie het is, en bijgevolg hoe het verder te analyseren.
  • Verrijking : gezien verschillende identificatiegegevens voor een apparaat, kan de API zijn weg driehoeken om nog meer opzoekinformatie te bieden dan normaal mogelijk zou zijn.
  • Geavanceerde functionaliteit : detectie van apparaatfraude, automatisch aanvullen, firmware-analyse en Apple GSX API-integratie.

Veel voorkomende toepassingen zijn onder meer:

• Meer informatie over de herkomst van een apparaat, van de fabrikant, de locatie van het SIM-probleem of zelfs een witte lijst en vergrendeling
  • Conclusie van een model of apparaattype
  • Identificatie van de nieuwste beschikbare firmware voor een bepaald apparaat
  • Modelafbeeldingen ophalen van verschillende identificatiegegevens
  • Identificatie van onbekende of anonieme metadata van de identifier
  • Veilig anonimiseren van een identifier voor GDPR-compatibele opslag / retentie
  • Apple-specificaties opzoeken met behulp van een ID
  • Inruilwaarden ophalen voor apparaten
  • Detecteren van apparaatfraude in reclameapplicaties (alleen betaalde abonnementen)
  • Geblokkeerde blobs vastleggen en ondertekende ApTickets genereren (alleen betaalde abonnementen)
  • Details ophalen over de nieuwste iOS-firmware en de ondertekeningsstatus

De API kan vrij worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden zonder een toegangstoken: er wordt een subset van gegevens geretourneerd die aan tarieflimieten kunnen zijn onderworpen. Commerciële gebruikers kunnen een token aanvragen voor volledige toegang.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:46 PM GMT.