Verificatie en tarieflimieten

bijgewerkt

Verificatietokens worden gebruikt om toegang tot de API mogelijk te maken zonder snelheidslimieten of gegevenslimieten. Dit heeft een indeling zoals ubxbhwera9xkmx4yoej6yt5tslvpjcdj . Elke client gebruikt een of meer tokens om verbinding te maken met de API's, omdat elk is gekoppeld aan een reeks machtigingen.

{
    "message": "You have been ratelimited; please sign up for a key at https://reincubate.com/deviceidentifier-api/ if you require a larger limit",
    "retry_after": 3405,
    "type": "permission_denied_rate"
}

We vragen dat de gebruikers de consumptie van de API in de anonieme modus te voorzien van een link in hun product terug naar de DeviceIdentifier API's product pagina .

Een token verkrijgen

Authenticatie wordt uitgevoerd met behulp van een token verstrekt door Reincubate, die hier kan worden verkregen .

Verifiëren met een token

Als iemand een token van ubxbhwera9xkmx4yoej6yt5tslvpjcdj , kan dit worden gebruikt door de header HTTP Authorization te stellen op Token ubxbhwera9xkmx4yoej6yt5tslvpjcdj . Zoals zo:

$ wget https://di-api.reincubate.com/v1/gsma-imeis/352073069165968/ --header="Authorization: Token ubxbhwera9xkmx4yoej6yt5tslvpjcdj" -qSO - --content-on-error

De clientbibliotheken bevatten hun eigen documentatie en ondersteunen het token dat wordt ingesteld via een omgevingsvariabele, zoals:

$ export RI_DEVID_TOKEN='ubxbhwera9xkmx4yoej6yt5tslvpjcdj'

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 9:57 PM GMT.