Apple firmwaregegevens

bijgewerkt
Cover image for: Apple firmwaregegevens

DeviceIdentifier API is in staat om Apple firmware-images dynamisch te downloaden en te analyseren voor analytische doeleinden. Er worden geen Apple binaries opgeslagen of gearchiveerd. Het ondersteunt iOS-, iPadOS-, HomePodOS-, tvOS- en WatchOS-apparaten.

Deze functionaliteit is niet afhankelijk van upstream niet-Apple API's of tools. Als zodanig, in geval van uitval of fout in de ipsw.me of TSSstatus API's of de tsschecker tool, blijft deze API normaal functioneren en updates ontvangen.

De firmwaregegevens van de API kunnen op een aantal manieren worden gebruikt, hieronder beschreven.

Gegevens ophalen over de nieuwste beschikbare firmware (en de ondertekeningsstatus) voor een bepaald Apple-apparaat.

Firmware-gegevens voor een bepaald apparaat worden automatisch geretourneerd met een interne naamquery. De geneste firmwaregegevens hebben de volgende indeling:

"firmware": [
        {
            "build": "11D257",
            "filesize": 165768907,
            "ota": true,
            "required_build": "11A465",
            "required_version": "7.0",
            "signed": true,
            "signing_started": "2018-11-01",
            "signing_stopped": null,
            "url": "http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-4897.20140627.JCWhk/d52a3e7a1a2c16c8c400c6829a6d6fe6d5e00760.zip",
            "version": "7.1.2"
        },
        ...
      ]

Gegevens ophalen over een bepaalde firmwareversie

Informatie over een bepaalde firmwareversie kan worden opgevraagd met de volgende indeling van URI:

https://di-api.reincubate.com/v1/firmware/ios/12.4/

{
    "version": "12.4",
    "release_notes": "iOS 12.4 introduces iPhone migration to directly transfer data from an old iPhone to a new iPhone, includes enhancements to Apple News+ and improves the security of your iPhone or iPad. This update:\n\niPhone migration\n\n* Introduces the ability to wirelessly transfer data and migrate directly from an old iPhone to a new iPhone during setup\n\nApple News\n\n* Makes downloaded issues accessible in the My Magazines section, both online and offline\n* Adds all publications in Apple News+, including newspapers, to the catalog at the top of the News+ feed\n* Adds the ability to clear downloaded magazine issues by selecting History > Clear > Clear All\n\nOther improvements and fixes\n\n* Includes a security fix for the Walkie-Talkie app on Apple Watch and re-enables Walkie-Talkie functionality\n\nThis release also includes support for HomePod in Japan and Taiwan.\n\nFor information on the security content of Apple software updates, please visit this website: https://support.apple.com/kb/HT201222",
    "releases": [
          {
            "build": "16G77",
            "filesize": 0,
            "identifier": "iPad11,1",
            "internal_name": null,
            "ota": false,
            "required_build": null,
            "required_version": null,
            "sha": "5374906d06c4dcec8f310f97cb1c858f54953993",
            "signed": true,
            "signing_started": "2019-07-22",
            "signing_stopped": null,
            "url": "http://updates-http.cdn-apple.com/2019SummerFCS/fullrestores/041-86578/9E2214A0-A743-11E9-8F1A-C04349C1A2D4/iPad_Spring_2019_12.4_16G77_Restore.ipsw"
        },
          ...
    ]
}

Een volledige firmwarefeed ophalen

Dit archief is ontworpen voor gebruik met tsschecker , zodat het kan worden gepatcht in tsschecker.c waar de ipsw.me API niet beschikbaar is.

Het biedt een JSON-index van beschikbare over-the-air (OTA) of niet-OTA (volledige) firmwares beschikbaar voor alle apparaten.

#define FIRMWARE_JSON_URL "https://di-api.reincubate.com/v1/firmware/full-feed/"
#define FIRMWARE_OTA_JSON_URL "https://di-api.reincubate.com/v1/firmware/ota-feed/"

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:27 AM GMT.