Hoe Camo Studio voor Apple Vision te gebruiken

bijgewerkt

Streamen met Camo Studio voor Apple Vision

Of je nu een gamer bent, liever gewoon chat of andere inhoud live streamt, Camo biedt een reeks krachtige tools voor het beheren van je video, het bouwen van je scène en het rechtstreeks streamen naar het platform van je voorkeur. U kunt een scène maken met alleen de twee videobronopties die beschikbaar zijn in Vision (Persona en View), of door een externe camera toe te voegen door deze te koppelen aan een mobiel apparaat met de bijbehorende iOS- of Android Camo-app.

Nadat u uw videobronnen heeft opgegeven, kunt u uw scène rangschikken zoals u deze in uw stream wilt zien. Een eenvoudige maar elegante speloptie - een beeld-in-beeld-opstelling bestaande uit een volledig scherm met gameplay met een klein rond venster waarin jij te zien bent - kun je als standaardsjabloon vinden in de zijbalk Scènes aan de rechterkant van de uitgebreide Camo-interface. Als u een app gebruikt of afspeelt in de Vision-omgeving, selecteert u gewoon de primaire camera in de tabbladschakelaar aan de linkerkant en schakelt u uw weergave in als bron in het instellingenpaneel.

Voor het scènevenster waarin u te zien bent, knijpt u in de secundaire camera in de tabbladschakelaar en selecteert u uw Persona als bron. Zodra u uw foto ziet, kunt u deze verfijnen door verschillende achtergrondmodi te selecteren, Spotlight in te schakelen of LUT-filters toe te passen.

Nu ben je klaar om te streamen. Nadat u op het streamingpictogram in de onderste bedieningsbalk heeft getikt, kunt u uw favoriete platform kiezen en hierop inloggen. Zodra je op Start drukt, wordt de knop rood en ben je live op je kanaal. Houd er rekening mee dat als een van uw bronnen de weergave binnen de Vision-omgeving is, er bij het starten van uw stream een venster wordt geopend waarin u eerst Camo Studio moet selecteren en vervolgens de schermopname moet activeren.

Dit is streaming in de meest elementaire vorm. Als u verder wilt gaan, kunt u de Scènesgalerij gebruiken om webgebaseerde overlays te importeren, of de Stream Panel-bedieningselementen in de onderste bedieningsbalk openen om actieve stream-elementen zoals chat te controleren.

Pro tip: Als je Camo gebruikt om video te streamen terwijl je in andere apps bezig bent, wil je misschien de Camo-interface iets hoger slepen, zodat deze niet op de achtergrond van je video verschijnt. Houd er rekening mee dat de virtuele camera die uw Persona vastlegt, is uitgelijnd met de Camo-interface, zodat het verplaatsen van de laatste de kijkhoek van de eerste zal veranderen.

Video opnemen met Camo Studio voor Apple Vision

Het opnemen van video met één of meerdere bronnen op de Vision is eenvoudig en begint met het kiezen van uw videobronnen en het vervolgens opbouwen van uw scène.

Voor video kun je een of beide Vision-weergaven gebruiken, een iOS- of Android-apparaat koppelen via de bijbehorende Camo-app , of zelfs de Persona van een tweede Vision mixen met zijn eigen Camo-app.

Voor audio raden we de uitstekende microfoon op de Vision zelf aan, hoewel het aansluiten van een mobiel apparaat je de mogelijkheid geeft om in plaats daarvan de microfoon te gebruiken.

Nadat je je Persona of aangesloten camera als videobron hebt geselecteerd, je audiobron hebt bevestigd en je scène hebt gebouwd (zie het volgende gedeelte voor meer informatie hierover), hoef je alleen nog maar je resolutie en framesnelheid te verifiëren of te wijzigen, en Begin vervolgens met opnemen. Nadat u op de opnameknop bovenaan de interface hebt getikt en de bestemming van uw videobestand (meestal uw fotobibliotheek of iCloud) hebt bevestigd, drukt u eenvoudig op de opnameknop en de opname begint.

Als een van uw bronnen de weergave binnen Vision Pro is, wordt er, net als bij streaming, bij het starten van uw opname een venster geopend waarin u eerst Camo Studio moet selecteren en vervolgens de schermopname moet activeren voordat u terugkeert naar Camo of een andere Vision app.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:39 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.