Aan de slag met Camo Studio voor Apple Vision

bijgewerkt

Camo Studio voor Apple Vision aanschaffen

Om Camo Studio op uw Vision-headset te krijgen, opent u eenvoudig de App Store in uw omgeving en zoekt u naar “Camo”.

Wanneer u Camo Studio voor de eerste keer start, ziet u een welkomstscherm, gevolgd door een paar snelle stappen om u te helpen de app in te stellen.

De app vraagt om de volgende machtigingen om goed te kunnen functioneren:

• Toegang tot uw fotobibliotheek voor het opslaan van opnames en het importeren van media-items voor gebruik in scènes
  • Toegang tot camera's op uw apparaat voor gebruik als video-invoerfeeds
  • Toegang tot de microfoon op uw apparaat voor gebruik als audio-invoerfeed
  • Toegang tot het netwerk voor verbinding met streamingplatforms en onze diensten

Ten slotte kunt u initiële waarden instellen voor scène-indelingen, waardoor uw naam automatisch wordt toegevoegd aan bepaalde scène-elementen, zoals overlay-titels. Deze stap is optioneel en u kunt deze op elk gewenst moment bijwerken in de app-instellingen.

De Camo Studio-interface

Welkom bij Camo Studio voor Apple Vision! Het hoofdscherm dat u ziet, is hoe uw feed eruit zal zien, en de balk eronder bevat een aantal bedieningselementen die essentiële functies mogelijk maken, zoals het instellen van uw resolutie en framesnelheid, toegang tot streampanelen en het monitoren van geluid. Door de cirkels aan beide uiteinden van de onderste bedieningsbalk samen te knijpen, worden de zijpanelen geopend, die extra bedieningselementen bevatten. Aan de linkerkant kunt u uw videobronnen, microfoon en lagen specificeren en verfijnen, en aan de rechterkant uw verzameling scènesjablonen beheren.

Je eerste opname maken

Laten we voor deze eerste keer door Camo Studio voor Apple Vision een snelle opname maken. Selecteer of bouw een scène-indeling die u leuk vindt en wanneer u klaar bent, drukt u eenvoudig op de opnameknop in de onderste bedieningsbalk. Kies waar de opname wordt opgeslagen en tik op ‘Start opname’. Het is zo simpel.

Andere apparaten aansluiten

Met alleen je Persona, je Vision-weergave en de uitstekende microfoon van de headset kun je al heel veel doen met Camo Studio. Voor meer mogelijkheden kunt u ook verbinding maken met externe apparaten en de fysieke wereld met de virtuele combineren. Verbind Camo Studio op Apple Vision gewoon via Wi-Fi met een iOS- of Android-apparaat waarop de bijbehorende Camo-app draait, en laat de creativiteit de vrije loop.

De app voor iPhones kun je downloaden via de App Store , en voor Android via Google Play .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:29 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Word lid van de community

Word lid van een community die draait om het verbinden van onze gebruikers! De Camo-gemeenschap biedt forums voor discussie en ondersteuning, videostreams, games, weggeefacties en meer naarmate we groeien.