BCM Logger FAQ

bijgewerkt
Cover image for: BCM Logger FAQ

We hebben hier de meest gestelde vragen over BCM Call Logger afgerond.

Hoe krijg ik de logbestanden uit mijn BCM-systeem?

Er zijn twee manieren om logbestanden uit een BCM-systeem te halen: CDR Pull en CDR Push.

CDR Push gebruikt een ingebouwd FTP-proces in het BCM-systeem om logboekbestanden volgens een bepaald schema naar een FTP-server van uw keuze te "pushen" (normaal dagelijks, maar dit kan worden aangepast in Configuration Manager of Element Manager). Hiervoor moet u een beschikbare FTP-server hebben om de logbestanden te ontvangen, maar dit betekent dat u geen speciale clienttoepassingen hoeft uit te voeren. Mogelijk moet u de logboekmap op de FTP-server delen, zodat BCM Call Logger toegang heeft tot de logboekbestanden zodra deze zijn gepusht.

CDR Pull vertrouwt op een klein programma om de logbestanden van het BCM-systeem te "trekken" en op te slaan in een opgegeven map. Normaal gesproken wordt dit programma uitgevoerd als een geplande taak (bijvoorbeeld elke dag om middernacht) om automatisch alle logboeken op te halen sinds de laatste keer dat het programma werd uitgevoerd. Het voordeel van deze aanpak is dat u geen FTP-server hoeft in te stellen. Het hulpprogramma CDR Pull hoeft niet te worden uitgevoerd vanaf dezelfde computer als BCM Call Logger, mits de map waarin de logs zijn geschreven, toegankelijk is voor BCM Call Logger.

Als u besluit de CDR Pull-methode te gebruiken om logbestanden op te halen, hebben we een gratis hulpprogramma geschreven om logbestanden van een BCM op te halen met behulp van de CDR Pull-methode. Het hulpprogramma haalt automatisch alle nieuwe oproeplogboeken op sinds de laatste keer dat het hulpprogramma werd uitgevoerd (wanneer voor het eerst worden uitgevoerd, worden alle logboekbestanden sinds CDR Pull ingeschakeld op de BCM gedownload)

We hebben een handleiding geschreven waarin wordt uitgelegd hoe u logbestanden met Call Detail Recording uit een BCM-systeem kunt halen . U hebt een FTP-server nodig om de logbestanden te ontvangen. Als de BCM Call Logger-toepassing niet op dezelfde machine als de FTP-server is geïnstalleerd, moet u mogelijk ook de FTP-map via uw netwerk delen, zodat de BCM Call Logger-toepassing de logbestanden kan zien.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:29 AM GMT.