ricloud API Veelgestelde vragen

bijgewerkt
Cover image for: ricloud API Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen over ricloud hier verzameld.

Wat is ricloud?

ricloud is de naam voor de Cloud Data API van Reincubate. Met de API hebben gebruikers eenvoudig toegang tot gegevens van iOS-apparaten via Wi-Fi, USB of via een iCloud-verbinding.

Hoe kan ik ondersteuning krijgen?

Klantondersteuning is beschikbaar via e-mail op ent- support@reincubate.com en via privé Slack-integratiekanalen. Klanten kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam om de configuratie van het integratiekanaal te regelen.

Waar kan ik de servicestatus en eventuele onderhoudsnotities zien?

We onderhouden een statuspagina op status.reincubate.com . Op de statuspagina's kunnen gebruikers zich abonneren op updates. Updates worden verzonden voor gepland of noodonderhoud.

Welke taal is het beste voor ricloud-integratie?

Het Reincubate-engineeringsteam gebruikt voornamelijk Python. Daarom zijn de meest gesofisticeerde client-implementaties van de client gebouwd in Python, hoewel er geen reden is om taal te gebruiken. De API wordt gebruikt door clients met .NET / C #, PHP, Python, Java en JavaScript / Node.js.

Waar wordt de ricloud-API gehost?

De infrastructuur van de ricloud API wordt gehost door een aantal providers in de VS, de EU en Canada, waaronder Google Cloud Platform, Amazon Web Services en Microsoft Azure. We hosten veel Noord-Amerikaanse klanten met GCP en de bandbreedtekosten van klanten kunnen worden verlaagd wanneer ze buckets kiezen die passen bij dezelfde regio waarin we hosten.

We raden klanten aan hostingpartners te gebruiken met tier 1-peering om betrouwbare toegang met hoge bandbreedte te garanderen.

Minimaliseren van iCloud-accountvergrendeling

Apple vergrendelt iCloud-accounts met verschillende frequenties op basis van een grote en dynamische reeks criteria. In grote lijnen vallen deze in drie categorieën:

1. De manier waarop een stukje technologie communiceert
  2. De aard van de infrastructuur die wordt gebruikt om te communiceren
  3. Het ritme, de patronen en de frequentie waarmee die technologie communiceert

ricloud API adresseert ze alle drie terwijl ze evolueren. De eerste wordt afgehandeld door de eigen code achter de API en de tweede door de substantiële en complexe infrastructuurstack die Reincubate onderhoudt. Bij directe controle van de API kunnen klanten echter moeite hebben om # 3 op schaal te beheren of in use-cases waarvoor regelmatige polling vereist is.

De ricloud-planningsservice is ontworpen om dit voor klanten te beheren en wordt aanbevolen voor directe toegang voor deze use-cases.

Wat zijn de beste werkwijzen bij het gebruik van ricloud?

Er zijn een aantal praktische tips om het meeste uit de ricloud API te halen.

• Maak gebruik van deze documentatie. Veel van de veelgestelde vragen worden beantwoord in deze materialen en de documentatie wordt regelmatig bijgewerkt.
  • De API-statuspagina kan worden gebruikt om zich aan te melden voor updates over elk gepland of urgent API-onderhoud.
  • Cliënten die profiteren van een Slack-integratiekanaal, worden meestal sneller live.
  • De Open Source-client geeft een volledig voorbeeld van een integratie met de ricloud- service, en onderzoeken of (of het hergebruiken van code daarvan) veel werk kan besparen tijdens de integratie.
  • Volg de best practices op het gebied van beveiliging en privacy en sla geen gegevens van eindgebruikers op. Gebruik in plaats daarvan het tokenisatiesysteem.
  • Codeer de taakinzending of de eindpunten van de resultaten in aanvragen niet hard: hoewel ze vaak dezelfde waarde hebben, kan de API ze van tijd tot tijd variëren.
  • Genereer niet meer taken dan nodig: zo is bijvoorbeeld polling voor back-upupdates meer dan een paar keer per dag niet nodig, en er kan veel worden gedaan om hiervoor een nauwkeurig schema op te stellen. De API is in staat om een groot aantal taken uit te voeren en in korte tijd veel data te genereren.
  • Reincubate beschouwt het als een goede gewoonte om rechtstreeks contact op te nemen met rekeninghouders op het moment dat hun accounts voor het eerst worden benaderd en vervolgens doorlopend om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de activiteiten van de klant. Zie privacy verbeteren voor meer details.

Slaat ricloud API feed- of bestandsgegevens op?

Nee. Feed- en bestandsgegevens worden naar clientbuckets gestreamd en blijven niet bestaan in de RI-stack.

In sommige gevallen zal de API bepaalde metagegevens behouden, met name wanneer de planner een doorlopend venster met metagegevens behoudt om hem te helpen bij het berekenen van nauwkeurige polling-vensters.

Welke limieten gelden er voor een proefsleutel?

Beperkingen van de proefsleutel kunnen variëren afhankelijk van de aard van de sleutel. Ze kunnen worden beperkt door:

• Aantal apparaten of accounts toegankelijk via de sleutel
  • Ondersteuning voor niet-2FA / 2SV-accounts (bijv. Proefgebruikers kunnen om redenen van compliance worden belet toegang te krijgen tot niet-2FA-accounts)

Waarom zie ik geen gegevens voor het gegevenstype xyz?

Als u een lege reactie van ricloud ziet en geen fout, betekent dit dat de gegevensbron leeg was. Probeer de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat gegevens beschikbaar zijn en klaar zijn om door ricloud te worden opgehaald.

1. Zorg ervoor dat de bijbehorende instelling voor het gegevenstype is ingeschakeld.

• Voor gegevenstypen waarbij de bron een iOS-apparaatback-up is, betekent dit het inschakelen van iCloud-back-ups in Settings > [user name] > iCloud > iCloud Backup > iCloud Backup en ervoor te zorgen dat het apparaat ten minste één keer is geback-upt. Een back-up kan handmatig worden geactiveerd door op de knop Back Up Now op het bovengenoemde scherm te drukken.
    • Voor realtime en near-time gegevenstypen zijn de instellingen meestal specifieker voor de dienst die verantwoordelijk is voor het synchroniseren van de gegevens met iCloud. De instelling die is gekoppeld aan Find My iPhone is bijvoorbeeld te vinden onder Settings > [user name] > iCloud > Find My iPhone > Find My iPhone . De bijbehorende instelling wordt vermeld naast andere gegevenstype-eigenschappen in de services-documentatie.
  2. Zorg ervoor dat het apparaat de mogelijkheid krijgt om gegevens te synchroniseren.

• Voor back-upfeeds van iCloud moet het apparaat zijn aangesloten en vergrendeld om een automatische iCloud-back-up te kunnen maken. U kunt op elk gewenst moment nog steeds een handmatige back-up activeren.
    • Voor gegevenstypes in realtime en in de buurt van de tijd variëren de synchronisatietriggers afhankelijk van het serviceontwerp. In het algemeen kan het ongeveer 4-6 uur duren voordat een deel van de langzamere synchronisatieprocessen is uitgevoerd.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 7:44 AM GMT.