Interview: de MashaBiz-serie van Mashable wordt gelanceerd met Reincubate

Gepubliceerd bijgewerkt
Cover image for: Interview: de MashaBiz-serie van Mashable wordt gelanceerd met Reincubate

Het team van Mashable nam contact met me op voor de lancering van hun MashaBiz- serie over serieel ondernemerschap. Ze hebben me ondervraagd over onderwerpen als serieel ondernemerschap, trends van de toekomst en wat we bij Reincubate doen.

Het transcript is als volgt:

Madi

Hallo allemaal en welkom bij de Britse premier van MashaBiz. Ik ben Madi Bruce en vandaag gaan we de weg afleggen die minder door gewone stervelingen naar serieus ondernemerschap is gereisd.

Vandaag is Aidan Fitzpatrick bij mij gekomen. Hallo en welkom Aidan!

Aidan heeft een CV zo lang als mijn arm. Zeker zeer indrukwekkend, hij is de oprichter en CEO van Reincubate, een bedrijf dat andere bedrijven helpt waarde te creëren met hun gegevens. Hij is ook ter plaatse op de top 100 Britse ondernemerslijst van City A.M. Dit jaar was hij onderdeel van Workspaces, een top 20 inspirerende ondernemers om naar te kijken.

Dus, zoals ik al zei, dat is een behoorlijk indrukwekkend CV. Ik begrijp dat je eigenlijk bent begonnen als een software-engineer, dus waar heb je je ondernemersgevoel opgepikt?

Aidan

Bedankt Madi. Bedankt dat ik hier mocht zijn. Ik heb met veel plezier samengewerkt met een aantal echt inspirerende ondernemers eerder in mijn carrière. Ik heb echt genoten van het bouwen van technologie en het bouwen van producten naast hen en, ik veronderstel dat ik in de loop van de tijd vond dat de echte uitdaging en de ultieme beloning kwam door te proberen mijn eigen producten te bouwen en ik denk dat dat echt is wat mij hier heeft gebracht.

Madi

Is er iemand die je heeft geholpen om de stroom in te halen?

Aidan

Zeker. Ik denk dat veel mensen. In het bijzonder was er een Britse ondernemer, een man genaamd David Lethbridge, die een bedrijf had opgericht met de naam Confetti.

Madi

Big up David?

Aidan

Big up David, absoluut. Bedankt David!

Wat maakt een goed bedrijfsidee?

Madi

Dus, tijdens uw tijd als de president van de UK Entrepreneurs Organization, moet u de kans hebben gehad om met een aantal mooie grote ondernemingen samen te werken, wat is een goed bedrijfsidee?

Aidan

Wat maakt een goed bedrijfsidee? Goede vraag. Ik denk dat er genoeg is, veel te zeggen over de uitvoering, misschien niet zozeer over het idee, en vaak denk ik dat deze successen in de toekomst ongeveer een decennium in de maak kunnen zijn.

Ze praten daar niet altijd over, maar ik denk dat dat meestal het geval is. Dus, misschien is iets dat bijzonder waardevol is met een idee, of het iets is waar je vijf tot tien jaar lang over kunt worden geïnspireerd en gepassioneerd kunt zijn.

Madi

Lang stuk.

Aidan

Het duurt lang en er zijn realtime kosten. Een prijs voor uw gezondheid, misschien ook voor uw geestelijke gezondheid, voor uw relaties, de mensen om u heen. Is het iets waar je hartstochtelijk en sterk over voelt? Je kunt er voor die periode achter komen en je kunt ook een team van mensen verzamelen.

Madi

Ja. Omdat het zo tijdrovend en met slechts één idee zo zwaar was, hoe gaat het met het runnen van meerdere bedrijven? Als een andere zou zeker iemand me hoofdpijn bezorgen.

Aidan

Zeker. Welnu, ik denk dat stress een uitdaging is, zonder twijfel. Ik denk dat focus heel belangrijk is en ik denk dat begrip van je drive, iemands motivatie erachter erg nuttig is. Als iemand een duidelijke kaart heeft van waarom iemand zijn bedrijf bouwt en wat hij hoopt te bereiken, denk ik dat dat het een beetje makkelijker begint te maken.

Madi

Krijg je dit idee, dit denkproces, denk ik?

Aidan

Mogelijk geen enorm bedrag. Ik denk dat werk en leven misschien een beetje samenkomen. Het is zeker heel belangrijk om van dag tot dag een pauze te nemen, om iemand te helpen denken, om iemand te helpen duidelijkheid te krijgen over het doel. Maar er is zeker veel te doen, ik denk dat het de kunst is om de relatief weinige dingen te doen die er toe doen, in plaats van dat je er altijd druk mee moet zijn.

Madi

Het is dus niet zozeer de balans tussen werk en privé, het is als een continuüm van het werkleven, zoals vage lijnen.

Aidan

Ik denk dat ze in dezelfde richting gaan. Dat is iets wat ik wil doen, er zijn dingen die ik wil bereiken, en misschien is het werk een beetje richting het leven gegaan, misschien is het leven een beetje richting werk gegaan. Ik weet niet zeker of het noodzakelijkerwijs het een of het ander is.

Helpt een passie voor technologie?

Madi

U bent dus zeker meer een type ondernemer, laten we zeggen. Hoeveel heb je vandaag je succes te danken aan je passie voor techniek?

Aidan

Ik heb eerder genoemd, ik denk dat het een tijdje duurt om deze bedrijven te bouwen, ik denk dat het nuttig is in mijn geval. Zoals je al zei was ik een software-engineer, ik heb veel tijd besteed aan het bouwen van veel verschillende stukjes technologie.

Een deel ervan is vastgelopen, een deel is niet vastgelopen. Maar ik denk dat ik die passie kan behouden en ik veronderstel dat dat erg nuttig is, dat je er al heel lang mee bezig bent en dat je nog steeds een passie hebt voor de onderliggende technologie erachter.

Madi

Laten we een beetje praten over die technologie en de software-engineering. Wat was een van de belangrijkste dingen die je hebt gebouwd en waar je passie echt naartoe ging?

Aidan

Het eerste product dat we voor mijn softwarebedrijf bouwden, was een beetje software, de iPhone Backup Extractor.

Madi

Ik zal zeker in de behoefte van een van die.

Aidan

Ja. Het komt zeker omhoog. Ik heb het oorspronkelijk voor mezelf gebouwd, ik was een vroege iPhone-adoptant en ik had mijn gegevens verloren. Ik denk dat ik, toen ik naar IOS 2 ging, waarschijnlijk in 2008 was.

Madi

Lang geleden toen.

Aidan

Precies. Ja, ik heb het voor mezelf gebouwd, we hebben het online gezet om te zien wat mensen zouden denken. Oorspronkelijk was het gratis en kregen we allerlei interessante feedback van mensen. We hebben gehoord van een gebruiker die voicemails van een overleden grootouder heeft hersteld, we hebben gehoord van mensen die foto's hebben gemaakt van de eerste verjaardag van hun kind die ze verloren hadden.

Madi

Dat is speciaal.

Aidan

Echt emotionele verhalen. Dat vind ik erg energiek voor mij, voor het team eromheen. Het is best spannend.

Madi

Ja. Heeft u daarom besloten om uw professionele leven te wijden aan het helpen van anderen? Het lijkt vooral op Reincubate, je helpt anderen om te slagen. Ook als auteur schreef je een boek "Dus, je wilt in de tech werken?". Ik denk dat dat ook een beetje toegewijd is aan dit alles, dus is dat soort waar die passie vandaan komt?

Aidan

Ja. Ik denk, misschien is het langs gekomen. Een vreselijk aantal mensen heeft me geholpen, ze zijn ongelooflijk vriendelijk geweest, geven hun tijd en aandacht.

Madi

David.

Aidan

Ja. David en een hele reeks anderen, en ik vond zeker dat het een stuk gemakkelijker te helpen is dan om mensen te hinderen. Het is geweldig om consumenten te helpen en sommige van die emotionele verhalen te horen die ik eerder heb genoemd.

Meer recentelijk, terwijl het bedrijf technologie heeft gelicenseerd aan bedrijven, is er een ander deel van de reis dat we hebben afgelegd, werken we samen met andere ondernemers of bedrijfseigenaren en ze groeien en bouwen hun eigen bedrijven met behulp van onze technologie. Dat is op een andere manier fascinerend en lonend.

Madi

Er zijn sommige mensen die misschien makkelijker te helpen zijn dan andere. Zijn er wegversperringen die je hebt gevonden, bepaalde knelpunten geweest in die reis?

Aidan

Ja. Ik denk dat er allerlei onverwachte dingen zijn die naar boven komen. Ik denk dat het heel belangrijk is om uw klanten heel zorgvuldig te kiezen en niet bang te zijn om uw klanten te ontslaan als ze niet passen, vooral niet als u de bedrijven een licentie geeft.

Wanneer u uw waarden en uw doelen van het product begrijpt, is het in staat zijn om ze samen met de klanten te schetsen behoorlijk nuttig en begrijpt u wie u niet wilt verkopen.

Madi

Ik denk dat dat meer komt met de rijping van je eigen bedrijf, weten wanneer je moet vuren en wanneer je moet doorgaan?

Aidan

Ja.

Wat zijn de kernkwaliteiten van een seriële ondernemer?

Madi

Wat zijn de kernkwaliteiten van een seriële ondernemer?

Aidan

Belangrijkste kwaliteiten van een seriële ondernemer. Misschien zijn ze drie, ik veronderstel dat de eerste drive zou zijn, je moet worden gereden, je moet in staat zijn om het bij te houden.

Ik denk dat veerkracht een heel belangrijke is, het is op en neer, soms komen de punten samen en dat zou best moeilijk kunnen zijn.

En ik denk dat het zeker belangrijk is om geweldige mensen te motiveren, aan te trekken en aan boord te brengen. Ik denk dat je als ondernemer in staat moet zijn om heel wat verschillende dingen te doen en in het algemeen ben je er meestal niet zo goed in.

Zeker waar voor mij, dus in staat zijn om mensen te krijgen die beter zijn dan jij om in te komen en ervoor te zorgen en te zeggen kijk, ga uit van de manier waarop ik hiermee om ga en doe het goed, dat is erg nuttig.

Madi

Heb je horrorverhalen over al die verfpunten, de mislukkingen onderweg, zouden we ze moeten noemen? Ik weet dat sommige mensen graag leren van mislukkingen van anderen voordat ze hun eigen fouten maken.

Aidan

Ja. Ik heb ongetwijfeld een groot aantal fouten gemaakt.

Madi

Goed toegegeven.

Aidan

Dank je. Veel strategische fouten, fouten van allerlei aard, maar ik denk dat het belangrijk is om er meer over te weten te komen. Ik denk dat een fout die ik een aantal keren heb gemaakt voor mij een focus is, wanneer je vasthoudt aan de kern versus andere dingen bouwt en ik denk dat dat bij seriële ondernemers een beetje een gewoonte is.

Madi

Denk je dat je dat nou net krijgt?

Aidan

Ik hoop het.

Madi

Het is een beetje reis.

Aidan

Ik denk dat het een reis is.

Madi

Ik vermoed dat het weer in het hele werkleven past. Dus laten we het eens hebben over de andere kant van dat, wat zou je zeggen dat je grootste prestatie tot nu toe is?

Aidan

Mijn grootste prestatie, ik was vroeg in het jaar zeer vereerd dat ons bedrijf Reincubate een Queen's Award voor Enterprise won. Dat was enorm spannend, we wonnen voor International Trade, en we kregen de Queen te zien in Buckingham Palace in juli, wat fantastisch was.

Madi

Is ze fantastisch?

Aidan

Ze was, er waren een aantal van de andere royals, en het was geweldig om ze te zien. Maar ik denk dat het belangrijkste was dat het een enorm bewijs was voor het harde werk van het team achter het bedrijf. Ze hebben dit product echt gebouwd, ze zijn echt in deze branche gegroeid en het is ongelooflijk om die herkenning te zien.

Madi

Een beloning voor iedereen.

Aidan

Ja.

Madi

U zegt dat iets dat alleen maar wordt toegekend, was het twee keer in 35 jaar?

Aidan

Dus de Koningin geeft elk jaar een behoorlijk aantal uit en in elke regio van het land geeft de Lord Mayor of de Luitenant van de Koningin ze op en we hadden onze beloning in de Stad en de Lord Mayor vertelde ons dat hij er maar twee had gezien in de afgelopen 30 jaar. Daar waren we behoorlijk door verrast.

Madi

Het is een echte prestatie. Maar dat was geweldig voor het team.

Aidan

Ik denk dat het ... was.

Van het publiek: wie zou u zeggen dat uw grootste zakelijke inspiratie is?

Madi

Eigenlijk hebben we een paar vragen van het Facebook-publiek van vandaag. Hallo allemaal. Laten we dus kijken wat ze zeggen. We hebben een vraag hier, Nichola, "wie zou je zeggen dat is je grootste zakelijke inspiratie?"

Aidan

Grootste inspiratie? Elon Musk. Ik denk dat er veel fetisjisering in de media is over hoe hard hij is en hoe hij gewoon door blijft gaan maar. Ik vind hem leuk omdat ik denk dat hij een INTJ is, onder de persoonlijkheidstype indicator van Myers-Briggs en ik hou van zijn intensiteit en ik hou van de manier waarop hij zo toegewijd is aan wat hij doet.

Madi

Volg je SpaceX?

Aidan

Ik ben. Ja.

Van het publiek: wat is volgens u een sterk bedrijfsplan?

Madi

Ik hou ook van hem. Deze komt van Anna, "wat denk je dat een sterk bedrijfsplan maakt?"

Aidan

Ik veronderstel dat het een businessplan is waarin je gelooft, zeker. Hopelijk is het een bedrijfsplan waarbij er geen externe vereisten zijn die u kunnen tegenhouden. Ik denk dat je soms plannen ziet waarbij je een enorme hoeveelheid geld nodig hebt om te beginnen of er lijken obstakels te zijn.

Als het een businessplan is, kun je ermee aan de slag gaan, vooruitgang laten zien, aantrekking aantonen. Ik denk dat dat een heel waardevol iets is dat op zijn beurt de dingen zou gaan aanpakken die je nodig hebt terwijl je doorgaat met het opbouwen van een bedrijf.

Madi

U noemde financiën en we hebben er hier een van Robert. Wat is de beste manier om financiering voor zijn bedrijf te krijgen? Als dat een directe vraag is om te investeren, maar wat is volgens u de beste tijd om uit te gaan als u geld ontvangt?

Aidan

Welnu, ik veronderstel dat er veel verschillende soorten financiering zijn die je in veel verschillende stadia van zaken kunt krijgen. Maar ik denk dat de beste manier om geld te vinden is om in een positie te zijn waar je het niet echt nodig hebt, waar het een optie kan zijn om het bedrijf te versnellen dat een nutteloze zaak kan zijn om te horen.

Dus als iemand niet in die positie is, denk ik dat het op één na beste ding is om een geweldige aantrekkingskracht te hebben, duidelijk gebaseerd op wat het bedrijf aan het doen is, dat kunnen verschillende dingen zijn. Als je meer gebruikers krijgt, als je meer bezoekers krijgt, een van deze geweldige matrix, dat kan echt helpen en je kunt een positie creëren waar je deze FOMO aan het maken bent. Je weet dat deze "angst om te missen" vaak een hash-tag voor zich heeft, maar als je dat met investeerders kunt creëren, willen ze er echt bij zijn. Dat is zeker waardevol.

Madi

Dus, stel dat we praten met iemand die net begint vanaf het begin, kijkend naar investeerders, zoals engelinvesteerders of meer zoals naar de bankinvestering rennen, crowdfunding, heb je vergelijkbare verhalen van succes of falen in elke mening op hoe die soort uitzoeken?

Aidan

Ja. Nou, ik veronderstel dat er een andere benadering is met allemaal, ik denk dat als iemand begint, als iemand kan scharrelen om een klein beetje geld van vrienden en familie te krijgen, dat heel nuttig zou kunnen zijn.

Ik denk dat engelinvesteerders vaak een goede volgende stap zijn, ze zijn meestal een soort rijke individuen die hier en daar een beetje geld willen investeren, in iets interessants en spannends. Soms doen ze het voor de lol en voor terugkeer, dat is normaal gesproken het geval, maar soms doen ze het ook om te leren of als een manier om op de hoogte te blijven van andere soorten technologie.

Maar een goede manier om hun interesse te krijgen is om iets heel goeds te doen. Als je ze kunt benaderen en zeggen dat we er nog maar net zijn, misschien hebben we het product nog niet volledig gebouwd, we doen het handmatig, maar als we kijken naar deze vijf klanten, houden ze van ons. Dit is wat ze te zeggen hebben, ga en praat met de klanten. Dat kan een geweldige manier zijn om deze mensen aan boord te krijgen.

Madi

Zorg ervoor dat ze geen nee kunnen zeggen.

Aidan

Precies, absoluut.

Welke opkomende trends moeten ondernemers in aanmerking nemen?

Madi

Laten we dus kijken naar de toekomst van het ondernemerschap. Zijn er trends die je kunt zien ontstaan waar ondernemers rekening mee moeten houden?

Aidan

Zeker. Ik veronderstel dat er een aantal trends zijn waarover nogal wat gepraat wordt, er is bitcoin en blockchain, er is augmented reality, kunstmatige intelligentie komt eraan.

Voor mijn geval ben ik geïnteresseerd in data en ik denk dat historisch veel technologiebedrijven werden gewaardeerd en geëvalueerd op basis van het IP en de technologie die ze hadden, maar ik denk dat hun waarde meer en meer komt uit de gegevens waartoe ze toegang hebben naar.

Ik denk dat er een trend is waar ze een aantal bijzonder grote Amerikaanse technologiebedrijven zijn, Facebook is daar een goed voorbeeld van. Ze worden digitale extractieve industrieën, ze verzamelen gegevens over mensen en ze slibben het en ze produceren er waarde uit.

Een van de dingen die we doen bij Reincubate is het democratiseren van de toegang tot die gegevens. Ons doel is om mensen gemakkelijker toegang te geven tot hun eigen gegevens, zodat ze er waarde uit kunnen halen en ermee kunnen werken. Dus, data, de waarde en de toekomst van data is waar ik zeker in geïnteresseerd ben.

Madi

Dus, kun je veel meer vertellen over Reincubate en voorbeelden van hoe je mensen hebt geholpen en waarde hebt opgebouwd met hun gegevens?

Aidan

Zeker. In wezen bieden we een platform voor mensen om toegang te krijgen tot gegevens die op dergelijke systemen zijn opgeslagen en om hen te helpen gemakkelijker toegang te krijgen tot gegevens. Ik heb wat gesproken over een aantal consumentenapplicaties, maar we werken ook met bedrijven, dus het kunnen marktonderzoeksbureaus zijn, die met panels van mensen werken en kijken hoe ze reageren op reclame en hoe ze zich op een bepaalde manier gedragen . Uiteraard gebeurt dit altijd op een manier met volledige toestemming van de eindgebruiker.

We werken samen met enkele bedrijven die zich in de gezinsbeschermingsruimte bevinden en ze willen kinderen beschermen, bijvoorbeeld tegen cyberpesten of dergelijke bedreigingen. Dus we hebben het aan bedrijven gelicentieerd dat ze interessante soorten AI bovenop de gegevens doen om te zien of er bijvoorbeeld tekenen zijn van pesten.

Wat zijn vijf belangrijke adviezen die alle serieuze ondernemers moeten horen?

Madi

Dus laten we advies inwinnen. Wat zijn vijf belangrijke adviezen die alle serieuze ondernemers moeten horen?

Aidan

Oke. De eerste is dan tegendraads, en dat is dat ik denk dat advies nutteloos kan zijn, dus mijn eerste zou misschien zijn, neem niet zoveel advies.

Wat ik heb gevonden is dat er veel mensen om je heen zijn als een ondernemer die een mening hebben, je team, je partner, je familie, en ze hebben niet noodzakelijkerwijs hetzelfde niveau van inzicht en toegang tot zaken die jij doet. En ze hoeven ook niet noodzakelijkerwijs te maken hebben met de gevolgen van de beslissing.

U zei dat ik betrokken ben bij de Ondernemersorganisatie, een van de dingen die ik erg nuttig vond was om met niet-concurrerende collega-ondernemers te werken en ervaringen uit te wisselen. Dus, in plaats van te zeggen: "wat moet ik doen?" Om te zeggen: "u was eerder in deze situatie, hoe is het gegaan?".

Ten tweede, ik denk aan focus. Het is heel gemakkelijk om altijd bezig te zijn, het is niet zo eenvoudig om alleen de paar dingen te doen die ertoe doen, ik denk dat dit erg belangrijk is.

Madi

Uitstelgedrag.

Aidan

Ja. Zeker.

Madi

Ik heb daar soms over nagedacht.

Aidan

Drukbezet, u kunt worden bestuurd door controlelijsten.

Madi

Inderdaad.

Aidan

Er is er een die ik leuk vind en die erover denkt om 'in' het bedrijf te zijn versus 'in' het bedrijf en ik denk dat het in een vroeg stadium een algemeen goed idee is om 'in' het bedrijf te zijn.

Dus, daar is het als ondernemer, het is alsof je een werknemer bent, je voert een functionele rol uit, het bedrijf is kritisch afhankelijk van jou. Maar er zijn momenten waarop je moet verhuizen om 'actief' te zijn en meestal is dat een periode van een paar miljoen of misschien meer inkomsten.

Maar u denkt in plaats daarvan na over wat de toekomst is voor het bedrijf en helpt het daar te komen. Het bedrijf is dus kritisch afhankelijk van het dagelijks uitvoeren van een taak.

Vierde punt waar ik voor ga, is veerkracht, manieren bedenken om iemands eigen veerkracht op te bouwen en te begrijpen, erg nuttig. Het is een marathon, het is geen sprint.

Madi

Leren dingen niet persoonlijk te nemen.

Aidan

Ja. Daar is een element van. Ik vond dat lezen en schrijven heel nuttig was. Ik vond yoga, meditatie, massage, dat soort dingen, alles dat je kan helpen duidelijkheid te krijgen en door te komen is zeker waardevol.

Eindelijk, waarden en principes zijn erg belangrijk, begrijpen wat ze voor u zijn. Er is een geweldig boek, het wordt eigenlijk "Principles" genoemd, het is van Ray Dalio die de grondlegger was van een Amerikaans hedgefonds genaamd Bridgewater en ik denk dat wanneer je deze dingen begrijpt, het soort regels achter je gedrag. Het wordt een stuk makkelijker om veel te maken van beslissingen, hebben veel angstige momenten de neiging om weg te vallen.

Er is een mentor van mij, een man genaamd Warren Rustand, hij is een echt opmerkelijke ondernemer en hij heeft het over drie bepalende momenten in het leven van een persoon. De eerste keer dat ze zich committeren om erachter te komen wat hun waarden zijn, de tweede keer dat ze uitvinden wat ze zijn en de derde wanneer ze uiteindelijk in overeenstemming daarmee leven.

Madi

Ik denk dat er nog een aantal zal komen.

Aidan

Ik denk dat ik zeker in staat ben om met een team van mensen te werken en te motiveren die beter zijn in het uitvoeren van wat het ook is, beter dan zichzelf, ik denk dat dat heel belangrijk is.

Madi

Ja, we hebben een beetje gesproken over het team. Zijn er belangrijke kenmerken van het team dat u om u heen hebt gebouwd waarvan u denkt dat ze essentieel zijn voor uw bedrijf?

Aidan

Ik denk dat culturele fit heel belangrijk is, het bedrijf heeft zijn eigen cultuur, er is geen ontkomen aan het feit dat ik er deel van uitmaak, maar mensen brengen zeker dingen naar de tafel en voegen eraan toe en de cultuur gaat niet alleen over me.

Ik denk dat het heel belangrijk is dat het team in evenwicht brengt wie ik ben, alles beter dan ik om te doen wat het ook is en dat is zeker een heel belangrijk iets.

Wat zijn drie kenmerken van een succesvolle onderneming?

Madi

Inderdaad. Het zijn zeer nuttige tips, ik zal u zeker mijn eigen bedrijfsplan toesturen. Voordat we afronden, is dit vergelijkbaar met wat we bespreken. Laten we drie kenmerken van een succesvolle onderneming vastleggen.

Aidan

Ik veronderstel dat de eerste een focus op de behoefte van de gebruiker is. Ik denk dat bedrijven over het algemeen ondersteund worden door een probleem voor mensen op te lossen en ik denk dat als een bedrijf daar erg op gefocust is, het het leven van de gebruiker of de klant gemakkelijker maakt, over het algemeen door de manier waarop ze het product hebben gebouwd, dat is erg waardevol.

Ik zal zeggen dat de tweede toegankelijkheid is. Het helpt echt als uw gebruikers of klanten van mening zijn dat ze kunnen communiceren met het product, met het bedrijf, met het merk en dat het na verloop van tijd mee groeit. Het is niet zo dat een transactie noodzakelijkerwijs in staat is om met de klantenservice te praten, maar om te voelen dat ze er deel van uitmaken.

Dan zijn uiteindelijk alle geweldige mensen afhankelijk van geweldige mensen en een geweldige cultuur. Daar kun je niet omheen, het draait allemaal om mensen.

Madi

Ik weet zeker dat we dat allemaal in ons achterhoofd houden, dus heel erg bedankt dat je vandaag bij ons bent gekomen. Je hebt ons genoeg gelaten om over na te denken. Bedankt voor het kijken naar iedereen. Fijne dag.

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2024 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen.