Wat zit er in een iTunes-back-up of iCloud-back-up?

See how I'm qualified to write this article

iTunes- en iCloud-back-ups bevatten allemaal veel gegevens en ze lijken grotendeels op elkaar.

Als u iTunes-back-ups gebruikt en uw back-up niet gecodeerd is, bevat deze geen gezondheidsgegevens of opgeslagen wachtwoorden (bijvoorbeeld uw Apple-sleutelhanger). Als u een gecodeerde iTunes-back-up gebruikt, zal deze qua inhoud grotendeels overeenkomen met een iCloud-back-up.

Gegevens in een iTunes- of iCloud-back-up

• documenten
  • Gegevens van ingebouwde Apple-apps: Notes, Agenda, Berichten (iMessages, SMS, MMS), Oproepgeschiedenis, Safari-browsergeschiedenis, Foto's, Video's, voicemail
  • Gegevens van apps van derden die deze in de back-up opslaan. In de praktijk is dit de meesten van hen. WhatsApp, Kik, Hike, Viber, WeChat, etc. slaan alle rijke gegevens op in back-ups.
  • Locatiegeschiedenisgegevens
  • Apparaat- en netwerkinstellingen
  • Sleutelhangers, keybags en wachtwoordgegevens
  • Veel forensische gegevens

Merk op dat het mogelijk is om uw back-ups handmatig te configureren om sommige van deze gegevens niet te bevatten.

Gegevens niet opgenomen in een iTunes- of iCloud-back-up

• E-mailberichten van de standaard Apple Mail-app
  • Je iTunes-muziek en video's
  • De iOS-app-installatiebestanden ( .IPA )
  • Touch ID en Face ID-gegevens

We hebben een handleiding over wat elk van de bestanden in een iTunes-back-up is .

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.