Heb ik iTunes nodig om de iPhone Backup Extractor te gebruiken?

Aidan Fitzpatrick

Door Aidan Fitzpatrick

bijgewerkt

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Nee, u hebt iTunes niet nodig om de iPhone Backup Extractor te kunnen gebruiken.

iPhone Backup Extractor zoekt automatisch in de standaard iTunes-back-uplocatie voor uw back-ups. De software vereist echter niet dat iTunes is geïnstalleerd op de computer waarop u het gebruikt. U kunt uw back-ups kopiëren naar een andere machine en daar de iPhone Backup Extractor gebruiken. Het is mogelijk om op Windows uit te pakken van een back-up gemaakt onder macOS, en omgekeerd.

Het werken met iCloud-back-ups of gegevens is niet afhankelijk van iTunes.

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.