Hoe te importeren naar de iPhone

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Als u gegevens op uw iPhone of iPad bent verloren of verwijderd, kunnen we u helpen. We publiceren een aantal handleidingen over het importeren van gegevens naar uw iPhone. Zie het volgende:

Het herstellen van andere typen bestanden naar uw iPhone kan lastig zijn zonder technische knowhow. Neem contact op met ons ondersteuningsteam als u niet zeker weet hoe u verder moet gaan. We helpen je graag. 👋

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.