Hoe automatische automatische back-up van iTunes uit te schakelen

Aidan Fitzpatrick

By Aidan Fitzpatrick

bijgewerkt

See how I'm qualified to write this article

Wanneer u uw iPhone of iPad synchroniseert met iTunes, wordt automatisch een back-up gemaakt. Hoewel het een verstandige voorzorgsmaatregel is om regelmatig een back-up te maken, is het mogelijk om iTunes-back-ups over te slaan. We raden af om een iTunes-synchronisatie uit te voeren zonder een back-up, maar dit is hoe je die back-ups kunt uitschakelen en opnieuw kunt inschakelen als je van gedachten verandert.

Hoe het iTunes-back-upproces op macOS uit te schakelen

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is. (Gebruik "Quit" in uw dock.)

2. Start de macOS Terminal-toepassing. Dit is te vinden via Finder, onder Applications / Utilities / Terminal . Als alternatief kan het worden gestart met Spotlight door op ⌘ Cmd + te drukken en typ Terminal voordat u op ⏎ Enter drukt.

3. Instrueer de Terminal om automatische iTunes-back-ups uitschakelen uit te schakelen door de volgende opdracht in te voeren voordat u op ⏎ Enter drukt:

defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool true

Vanaf dit punt, als u iTunes opent en synchroniseert, wordt er geen back-up meer gemaakt. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar voert u in plaats daarvan deze opdracht uit:

defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool false

Vanaf nu kun je, als je iTunes opent, je iPhone's synchroniseren zonder een automatische iTunes-back-up te activeren. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar in plaats van true aan het einde van de opdracht, gebruikt u false .

Automatische iTunes-back-ups overslaan op Windows

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is.

2. Open een opdrachtvenster. Druk op ⊞ Win + R en het venster Uitvoeren zou moeten verschijnen. Voer cmd en druk op ⏎ Enter .

3. U moet een van de volgende opdrachten typen in het zwarte Command-venster dat geopend is, afhankelijk van uw versie van iTunes. Als je niet weet welke versie je hebt, maakt het niet uit: als je het commando uitvoert voor de verkeerde versie zal het mislukken, maar het zal geen schade aanrichten.

Microsoft Store-versie van iTunes (meest voorkomende sinds 2018)

iTunes.exe /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

64-bit versie van iTunes (meest voorkomende sinds 2015)

"%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

32-bit versie van iTunes

"%ProgramFiles(x86)%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

Vanaf nu kun je, als je iTunes opent, je iPhone's synchroniseren zonder een automatische iTunes-back-up te activeren. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar in plaats van de 1 aan het einde van de opdracht, gebruikt u een 0 .

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.