Hoe automatische automatische back-up van iTunes uit te schakelen

Aidan Fitzpatrick

Door Aidan Fitzpatrick

bijgewerkt

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Wanneer u uw iPhone of iPad synchroniseert met iTunes, wordt automatisch een back-up gemaakt. Hoewel het een verstandige voorzorgsmaatregel is om regelmatig een back-up te maken, is het mogelijk om iTunes-back-ups over te slaan. We raden af om een iTunes-synchronisatie uit te voeren zonder een back-up, maar dit is hoe je die back-ups kunt uitschakelen en opnieuw kunt inschakelen als je van gedachten verandert.

Hoe het iTunes-back-upproces op macOS uit te schakelen

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is. (Gebruik "Quit" in uw dock.)

2. Start de macOS Terminal-toepassing. Dit is te vinden via Finder, onder Applications / Utilities / Terminal . Als alternatief kan het worden gestart met Spotlight door op ⌘ Cmd + te drukken en typ Terminal voordat u op ⏎ Enter drukt.

3. Instrueer de Terminal om automatische iTunes-back-ups uitschakelen uit te schakelen door de volgende opdracht in te voeren voordat u op ⏎ Enter drukt:

defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool true

Vanaf dit punt, als u iTunes opent en synchroniseert, wordt er geen back-up meer gemaakt. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar voert u in plaats daarvan deze opdracht uit:

defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool false

Vanaf nu kun je, als je iTunes opent, je iPhone's synchroniseren zonder een automatische iTunes-back-up te activeren. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar in plaats van true aan het einde van de opdracht, gebruikt u false .

Automatische iTunes-back-ups overslaan op Windows

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is.

2. Open een opdrachtvenster. Druk op ⊞ Win + R en het venster Uitvoeren zou moeten verschijnen. Voer cmd en druk op ⏎ Enter .

3. U moet een van de volgende opdrachten typen in het zwarte Command-venster dat geopend is, afhankelijk van uw versie van iTunes. Als je niet weet welke versie je hebt, maakt het niet uit: als je het commando uitvoert voor de verkeerde versie zal het mislukken, maar het zal geen schade aanrichten.

Microsoft Store-versie van iTunes (meest voorkomende sinds 2018)

iTunes.exe /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

64-bit versie van iTunes (meest voorkomende sinds 2015)

"%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

32-bit versie van iTunes

"%ProgramFiles(x86)%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

Vanaf nu kun je, als je iTunes opent, je iPhone's synchroniseren zonder een automatische iTunes-back-up te activeren. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar in plaats van de 1 aan het einde van de opdracht, gebruikt u een 0 .

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.