Hoe automatische automatische back-up van iTunes uit te schakelen

bijgewerkt

Wanneer u uw iPhone of iPad synchroniseert met iTunes, wordt automatisch een back-up gemaakt. Hoewel het een verstandige voorzorgsmaatregel is om regelmatig een back-up te maken, is het mogelijk om iTunes-back-ups over te slaan. We raden af om een iTunes-synchronisatie uit te voeren zonder een back-up, maar dit is hoe je die back-ups kunt uitschakelen en opnieuw kunt inschakelen als je van gedachten verandert.

Hoe het iTunes-back-upproces op macOS uit te schakelen

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is. (Gebruik "Quit" in uw dock.)

2. Start de macOS Terminal-toepassing. Dit is te vinden via Finder, onder Applications / Utilities / Terminal . Als alternatief kan het worden gestart met Spotlight door op ⌘ Cmd + te drukken en typ Terminal voordat u op ⏎ Enter drukt.

3. Instrueer de Terminal om automatische iTunes-back-ups uitschakelen uit te schakelen door de volgende opdracht in te voeren voordat u op ⏎ Enter drukt:

defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool true

Vanaf dit punt, als u iTunes opent en synchroniseert, wordt er geen back-up meer gemaakt. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar voert u in plaats daarvan deze opdracht uit:

defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool false

Vanaf nu kun je, als je iTunes opent, je iPhone's synchroniseren zonder een automatische iTunes-back-up te activeren. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar in plaats van true aan het einde van de opdracht, gebruikt u false .

Als u in macOS 10.15 de map ~/Library/Application Support/MobileSync in "Alleen-lezen", voorkomt u dat de back-up wordt gemaakt. Hierdoor worden back-ups echter ook uitgeschakeld totdat de machtigingen "Lezen en schrijven" zijn hersteld.

Automatische iTunes-back-ups overslaan op Windows

1. Zorg ervoor dat iTunes volledig gesloten is.

2. Open een opdrachtvenster. Druk op ⊞ Win + R en het venster Uitvoeren zou moeten verschijnen. Voer cmd en druk op ⏎ Enter .

3. U moet een van de volgende opdrachten typen in het zwarte Command-venster dat geopend is, afhankelijk van uw versie van iTunes. Als je niet weet welke versie je hebt, maakt het niet uit: als je het commando uitvoert voor de verkeerde versie zal het mislukken, maar het zal geen schade aanrichten.

Microsoft Store-versie van iTunes (meest voorkomende sinds 2018)

iTunes.exe /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

64-bit versie van iTunes (meest voorkomende sinds 2015)

"%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

32-bit versie van iTunes

"%ProgramFiles(x86)%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

Vanaf nu kun je, als je iTunes opent, je iPhone's synchroniseren zonder een automatische iTunes-back-up te activeren. Als u dit ongedaan wilt maken, volgt u dezelfde stappen 1 - 3, maar in plaats van de 1 aan het einde van de opdracht, gebruikt u een 0 .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:33 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (5)

So happy that this actually works! Thanks!

Very helpful, thank you :)

Same to Francisco, your trick helped me update XR to IOs 14.1 to 14.4.

Otherwise, not possible.

Thanks!

"We don't recommend performing an iTunes sync without a backup." Why not? Can you give a single reason why this shouldn't be done? Or, for that matter, why Apple should force the user to backup an iPhone every single g-d time the phone is sync'ed? As usual, Apple has decided that it should substitute its own view of what a user should do for one that allows the user to choose what to do. F off, Apple.

It can be frustrating, we know. We don't recommend the skip because it's easy to get behind with backups, and it's also easy to lose data, or for things to get mangled by the sync. Having the backup can be a life-saver. Because backups are incremental, the more often it's done, they faster they'll be.

Me encantó el articulo. Me fue útil en Windows 10 64 bits. Muchas gracias Me refiero a la instrucción: "%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

¡Gracias Francisco!