Hoe u uw iPhone als webcam gebruikt

bijgewerkt

Wil je je iPhone als webcam gaan gebruiken? Of je nu het nieuwste model hebt, een iPhone 5s of iets daar tussenin, en een Mac of Windows-pc gebruikt, Camo kan het voor je doen. Dit alles terwijl u ook een breed scala aan hulpmiddelen krijgt om uw foto te perfectioneren, in te kaderen en aan te passen. Het beste van alles: het is snel, gemakkelijk en gratis!

Laten we in dit artikel de eenvoudige stappen doorlopen om uw iPhone als webcam te gebruiken met uw Mac of pc voor uw volgende vergadering, stream of opname.

Camo downloaden en installeren

Zo stelt u Camo in:

1. Download Camo in de App Store op je iPhone. Je kunt het ook vinden door simpelweg te zoeken naar "Camo".

Download and open Camo on your iPhone
    Download en open Camo op je iPhone

2. Open de app op je telefoon en doorloop de onboarding.

Camo’s onboarding on iOS
    Camo wordt geïntroduceerd op iOS

3. Download Camo Studio op uw macOS- of Windows-computer. U kunt dit doen door in een browser naar https://camo.studio te gaan, de Camo Studio-download via AirDrop naar uw Mac te downloaden of door op Share Link te klikken in het laatste onboarding-scherm op uw telefoon.

4. Vanaf daar klikt u door de stappen om Camo Studio op uw computer te downloaden. U moet Camo bepaalde rechten verlenen en tijdens de installatie wordt u mogelijk gevraagd uw wachtwoord in te voeren.

5. Installeer Camo Studio en voer het uit. Op zowel Windows als Mac zal Camo Studio vragen of je automatisch wilt controleren op updates. We raden u aan deze toe te staan, omdat we regelmatig updates uitbrengen met nieuwe functies en verbeteringen.

6. Verbind uw iPhone met uw computer via een USB-kabel of Wi-Fi. Als u voor USB kiest, raden wij u aan uw iPhone rechtstreeks op uw computer aan te sluiten (niet via een USB-hub) om verbindingsproblemen te voorkomen.

Nadat u de kabel hebt aangesloten, klikt u op Get Started in de iPhone-app als u dat nog niet heeft gedaan. U kunt vervolgens uw iPhone selecteren in de vervolgkeuzelijst Device in de linkerzijbalk van Camo Studio, en de video zou nu in het voorbeeld moeten verschijnen.

Uw iPhone via Wi-Fi verbinden met een Mac of Windows-pc

1. Open Camo Studio op uw Mac of Windows-pc en tik op de knop + naast de vervolgkeuzelijst Device in de linkerzijbalk. Er wordt een venster geopend met een QR-code waarmee u uw apparaten kunt koppelen.

2. Tik in Camo op de iPhone rechtsboven op de knop voor draadloze verbinding en scan de QR-code uit stap 1.

3. Na een paar seconden zouden uw apparaten automatisch verbinding moeten maken en zou video van uw apparaat in het voorbeeld in Camo Studio moeten verschijnen.

Camo gebruiken als webcam

Nu Camo is ingesteld, kunt u alle beschikbare tools in de app gebruiken om uw afbeelding aan te passen, uw kadrering te perfectioneren en nog veel meer. En als u er klaar voor bent, kunt u een korte clip opnemen om te controleren of al uw instellingen en apparaten precies zijn zoals u ze wilt hebben. Je kunt dit doen door op de opnameknop rechtsboven in Camo Studio te drukken.

Als u Camo wilt gebruiken voor uw werkvergaderingen en presentaties, opent u eenvoudigweg de app voor videoconferenties naar keuze en selecteert u Camo Camera in de video-instellingen. Je kunt Camo ook als audiobron selecteren, om de microfoon op je iPhone als invoer te gebruiken, of om de app te laten helpen je audio en video gesynchroniseerd te houden.

Camo is compatibel met alle videoconferentie-apps . Zodra Camo Studio op uw computer is geïnstalleerd en actief is, hoeft u niets meer te doen om het met andere apps te gebruiken.

Op dezelfde manier, als u wilt beginnen met streamen met uw Android-telefoon als camera (bijvoorbeeld als bron voor uw selfievideo), selecteert u eenvoudigweg Camo Camera als apparaat voor een video-opnamebron in uitzendsoftware zoals OBS of Streamlabs.

Als je dieper wilt gaan, hebben we aanvullende handleidingen en artikelen over:

Als u eenmaal de beste configuratie voor uw behoeften hebt gevonden met behulp van Camo, en u wilt beginnen met het maken van inhoud van professionele kwaliteit, is het misschien tijd om Camo Pro eens te proberen . Hiermee kunt u optimaal profiteren van uw apparaat en hogere resoluties ontgrendelen voor opnemen, vergaderen en streamen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 1:19 PM GMT.