Hoe Apple Watch ECG-functionaliteit te ontgrendelen

bijgewerkt
Cover image for: Hoe Apple Watch ECG-functionaliteit te ontgrendelen

Deze gids beschrijft hoe u de ECG-app en functionaliteit op een Apple Watch kunt ontgrendelen.

De ingebouwde ECG-functie (elektrocardiogram) van de Apple Watch wordt standaard alleen door Apple ingeschakeld in een aantal gebieden en deze handleiding is bedoeld voor gebruikers buiten die gebieden.

Apple beperkt ECG-activering op een aantal manieren, waardoor het niet kan worden ingeschakeld, tenzij aan de volgende 3 vereisten is voldaan:

• Uw iPhone gekoppeld aan het horloge is ingesteld op een regio waarin ECG momenteel beschikbaar is en heeft geen "Vliegtuigmodus" ingeschakeld

• Uw horloge bevindt zich fysiek in een regio waar ECG momenteel beschikbaar is (de gekoppelde iPhone van het horloge zal de landcode van de dichtstbijzijnde celtoren controleren)

• Uw horloge is gekocht in een land waar ECG momenteel beschikbaar is (in de praktijk betekent dit dat het horloge moet zijn vervaardigd onder een regiocode die geldig is voor ECG)

”The ECG app is not available in your region”
"De ECG-app is niet beschikbaar in uw regio"

De eerste twee vereisten worden behandeld in deze handleiding, maar de derde vereiste kan niet worden omzeild.

Van regio wisselen

Toen Apple de S4 voor het eerst met ECG-functionaliteit lanceerde, was er een eenvoudige oplossing beschikbaar. Dit werkt voor gebruikers met oudere versies van watchOS.

1. Start Settings op de iPhone die is gekoppeld aan uw horloge.
  2. Tik nu op GeneralLanguage & Region .
  3. Selecteer English als je iPhone-taal en tik vervolgens op Region en kies vervolgens United States .
  4. Tik op Done en wacht een paar seconden.

Omzeilen van de regiocheck

Er zijn twee manieren om aan de regiocheck te voldoen. De eerste is om een goedgekeurde regio te bezoeken: de VS, het VK, Griekenland, Polen, enz. Een gebruiker kan die plaatsen op vakantie bezoeken, ECG activeren en veilig terugkeren naar hun land van herkomst zonder de activering te verliezen. De ECG-app blijft beschikbaar zodra deze is ontgrendeld.

Als alternatief is het mogelijk om de activeringsvlag voor de ECG-app rechtstreeks op het apparaat in te stellen. Dit kun je doen door de volgende inhoud te herstellen naar com.apple.private.health.heart-rhythm.plist op je iPhone:

<?xml version=“1.0” encoding=“UTF-8”?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC “-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN” “http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd”>
<plist version=“1.0”>
<dict>
    <key>HKAtrialFibrillationDetectionOnboardingCompleted</key>
    <integer>1</integer>
    <key>HKElectrocardiogramOnboardingCompleted</key>
    <integer>3</integer>
</dict>
</plist>

iPhone Backup Extractor kan dit automatisch doen. Dit proces omvat het ontkoppelen en vervolgens het opnieuw instellen van uw horloge als nieuw, dus het duurt even voordat het voltooid is. Hoewel uw Watch automatisch een back-up maakt , werkt deze techniek niet als u ervoor kiest om de Watch-back-up te herstellen.

Hoe de ECG-app automatisch in te schakelen

Het inschakelen van de ECG-app met iPhone Backup Extractor kan met de volgende stappen:

1. Schakel eerst 'Find my' uit op je iPhone. U kunt dit doen in Settings[your name]Find My en schakel het uit. U hoeft dit apparaat niet van uw iCloud-account te verwijderen. Zodra dit proces is voltooid, kunt u "Find My" opnieuw inschakelen.

2. Download en voer iPhone Backup Extractor uit. Verbind uw iPhone met uw computer, selecteer uw telefoon en klik op "Apple Watch ECG inschakelen".

3. Klik in het dialoogvenster op "Laten we beginnen". Hierdoor wordt uw horloge ontkoppeld en gewist, waardoor het wordt gewist. Uw telefoon wordt opnieuw opgestart en uw horloge wordt ontkoppeld en zichzelf gewist.

The Apple Watch ECG unlocker
    De Apple Watch ECG-ontgrendeling

4. Zodra uw iPhone opnieuw is opgestart, kiest Do not transfer apps and data en brengt u de Watch-app tevoorschijn om uw Watch te koppelen.

5. Stel uw horloge in als nieuw, in plaats van te herstellen vanaf een eerdere back-up.

Zolang je horloge is gemaakt voor verkoop in een ondersteuningsregio, wordt de ECG-functie weergegeven voor installatie in de Watch-app.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:31 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2020 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is een geregistreerd handelsmerk. Privacybeleid & termen. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.