iPhone Backup Extractor’s backup overview screen
iPhone Backup Extractor logo

iPhone Backup Extractor

Extraheer, draag over en herstel berichten, foto's, contacten en meer. Herstel verwijderde inhoud van iPhone-back-ups en iCloud. Verwijder verloren Screen Time-toegangscodes en meer.

Ondersteunt elk iOS-apparaat

iPhone 15 and 15 Pro. Alles ouder, inclusief iPad en iPod Touch.

iOS icon

Ondersteunt elke iOS & bèta

iOS 17 en 16 en elke eerdere versie. We zijn begonnen met iOS 1.

Geen hersteldrama

We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA. Beschadigde back-ups, ook!

Messages icon

berichten

Photos icon

foto's

Videos icon

Videos

Contacts icon

Contacten

Notes icon

Notes

Calendar icon

Kalender

Memos icon

Spraak memos

Calls icon

Oproepgeschiedenis

WhatsApp icon

WhatsApp

Viber icon

Viber

WeChat icon

WeChat

kik icon

kik

Safari icon

Safari

Screen Time icon

Scherm tijd

Location data icon

Locatie gegevens

Gegevens herstellen

Red uw favoriete herinneringen

Herstel verloren of verwijderde iPhone-gegevens van uw favoriete apps, inclusief berichten – iMessage, SMS, WhatsApp, enz. – contacten, foto's, video's, notities en meer.

Begin
Previewing photos from a local backup in iPhone Backup Extractor

Ontdek back-ups

Altijd op de laatste plek waar je kijkt

Bekijk een voorbeeld van uw gegevens met rijke visualisaties. Vind precies wat u zoekt en exporteer in PDF-, HTML-, iCal-, VCard- of CSV-formaat.

Begin
Managing and viewing device information in iPhone Backup Extractor

Beheer apparaten

Neem de controle over uw apparaten

Verwijder vergeten Screen Time-toegangscodes, krijg informatie over de garantie en de plaats van productie, maak een back-up van uw apparaat, bewerk back-ups en beheer back-upwachtwoorden.

Begin

Wat betreft

Bent u uw iPhone of iPad kwijt of kapot? Iets belangrijks verwijderd? Mislukte iOS-update? Beschadigde back-up? iPhone Backup Extractor biedt u ongeëvenaarde ondersteuning voor het openen, overbrengen en herstellen van iOS-back-upgegevens.

iPhones herstellen volledige back-ups tegelijk en overschrijven alle nieuwere gegevens die u hebt. Wij laten u zien wat er in uw back-up staat en kunnen bestanden herstellen zonder volledig herstel.

Geregeerd door de strengste datawetten ter wereld, en aanbevolen door enkele Apple Genieën. Vertrouwd over de hele wereld. Reincubate is een op waarden gebaseerd Brits bedrijf met koninklijke erkenning.

iPhone Backup Extractor draait op uw pc of Mac, ondersteunt apparaattoegang via USB en leest gegevens van iPhone-, Finder- en iTunes-back-ups.

Wat onze gebruikers zeggen

We hebben de hoogste zakelijke onderscheiding van Groot-Brittannië gewonnen, de Queens Award for Enterprise, en hebben het afgelopen decennium meer dan 10.000.000 gebruikers geholpen.

MD

Miss dlb

TrustPilot stars

After losing all my data on my iPhone 7, due to an encrypted backup in which I didn't not set an encryption key, I cried for days having lost 25,000 photos, all my contacts, voice memos, notes, etc. I reread the Reincubate article. I had read it the first night, but by this time I became desperate enough to reach out. They were able to work with me to recover the password and I was able to restore my data! I have never been so happy in my entire life. I highly recommend Reincubate! It's been 5 days and I still can't stop smiling.

IS

Ivana St

TrustPilot stars

Today I thanked God for giving mind to the people who created this program! Thanks to you, I had tears of happiness! All my 33,000 photos have been restored . THANK YOU FROM THE SINCERITY !!! With love from Ukraine!

RS

Regine S.

TrustPilot stars

I lost 10 years of some incredibly important and emotionally significant info when I changed over from an iPhone 11 to a 13Pro and the app that I had been using all these years suddenly disappeared and was nowhere to be found. Contacting Apple was a TOTAL waste of time as they neither took responsibility nor offered any help. I saw the Reincubate program advertised when trying to find a way to get the data back; got the program and was able to extract a back up from my computer but could not get the files to open in any readable format. Contacted the team at Reincubate with little expectation that anything could be done and man oh man, apparently EVERYTHING could be done! They were so exceedingly nice, cheerful, kind, and patient; always responded so promptly and personably that it honestly kind of blew my mind. Several times ;-) Needless to say, I am thrilled .... and... they are SIMPLY AWESOME.

pricing

Gewoon aan het surfen? Of bent u op zoek naar een krachtige tool om u te helpen met uw iOS-gegevensbehoeften? Kies de editie van iPhone Backup Extractor die bij u past.

Ontdek en bekijk een voorbeeld

Gratis

Probeer de app, bekijk en verken uw gegevens kosteloos.

• Herstel 4 back-upbestanden
  • Pak 4 gecodeerde back-upbestanden uit (back-upwachtwoord vereist)
  • Bekijk een voorbeeld van alle back-upbestanden
Download nu

Ontgrendel alle functies

Volledige toegang tot alle functionaliteit om uw gegevens en apparaten te beheren.

• Herstel onbeperkt back-upbestanden
  • Volledig gecodeerde back-upondersteuning (back-upwachtwoord vereist)
  • Bekijk een voorbeeld van alle back-upbestanden
  • Toegang tot iCloud-fotobibliotheek
  • Apple Watch-gegevensherstel
  • Wachtwoord voor schermtijd opnieuw instellen
Koop nu

30-dagen geld terug garantie

Zakeneditie

Alle functionaliteiten, voor uw team of commerciële werking.

• Commerciële licentie
  • Prioritaire deskundige ondersteuning
  • Activeer op maximaal 5 computers
Koop zaken

FAQ

Welke apps worden ondersteund?

Reincubate iPhone Backup Extractor ondersteunt gegevens rechtstreeks van een aantal apps van Apple en derden.

Ondersteunde Apple-gegevens:

• Messages (including iMessage, SMS and MMS)
  • Photos & videos
  • Contacts
  • iPhone backups (from Finder, iTunes, or any other backup)
  • iCloud
  • Screen Time passcode / Restrictions PIN
  • Apple Watch data
  • Notes
  • Call history
  • Safari browser history
  • Voicemail
  • Recordings

Ondersteunde gegevens van derden:

• WhatsApp
  • Kik
  • Viber
  • Wechat
  • Tinder
  • Screen Time passcode / Restrictions PIN
  • Apple Watch data
  • Notes
  • Call history
  • Safari browser history
  • Voicemail
  • Recordings

Aanvullende gegevens van derden:

iPhone Backup Extractor also supports a huge number of additional third-party applications via its "App View" and "Expert Mode" functions, recovering data from iOS backups.

Is iPhone Backup Extractor gratis?

iPhone Backup Extractor is beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies. Met de gratis versie kunt u elk bestand of gegevens herstellen van een iPhone- of iPad-back-up, maar slechts vier bestanden tegelijk. U kunt echter al uw bestanden herstellen door ze met vier tegelijk te doorlopen.

Ondersteunt het Windows of Mac?

iPhone Backup Extractor werkt op elke moderne Mac (macOS 10.11 of nieuwer) en elke moderne pc (Windows 7 SP1 of nieuwer).

Kun je gegevens herstellen van een iCloud-back-up?

Het ophalen van iCloud-back-upgegevens is niet mogelijk vanaf mei 2020, na de wijzigingen van Apple in Q4 2018, Q3 2019 en Q2 2020. Er zijn drie alternatieven:

• Ons ondersteuningsteam kan u begeleiden bij het maken van een tijdelijke iTunes-back-up als tijdelijke oplossing
  • Ons ondersteuningsteam kan op verzoek iCloud-back-ups naar iTunes converteren
  • Realtime iCloud-gegevens gebruiken door het account (in plaats van de back-up) te kiezen in de linkernavigatie in iPhone Backup Extractor

Hoe gebruik ik iPhone Backup Extractor?

Bekijk de producthandleiding van iPhone Backup Extractor voor hulp bij het aan de slag gaan met de app. Hiermee wordt u door de installatie heen geleid en, als u ervoor kiest om voor de betaalde versie te gaan, de activering van de app.

Zodra u de app heeft ingesteld, leest u onze tips voor het navigeren door de gebruikersinterface en het verkennen van beschikbare back-ups . Houd er rekening mee dat als er op uw computer geen lokale back-ups zijn opgeslagen, u wellicht een iOS-apparaat wilt aansluiten om eerst een aangesloten apparaat te verkennen.

Hoe kan ik mijn iPhone-back-upbestanden vinden?

Waar back-ups worden opgeslagen, hangt af van welk platform u gebruikt. Op macOS worden deze opgeslagen onder /Users /[USERNAME] /Library /Application Support /MobileSync /Backup , terwijl u op Windows moet kijken onder \Users \[USERNAME] \AppData \Roaming \Apple Computer \MobileSync \Backup .

Het is ook mogelijk om de standaardmap te wijzigen. Volg onze handleiding over het wijzigen van uw standaard back-uplocatie voor meer informatie.

Klaar om het zelf te zien?

Ontdek welke gegevens iPhone Backup Extractor vandaag nog voor u kan ontdekken, herstellen of extraheren.

Probeer het gratis

© 2008 - 2024 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Patent aangevraagd. Privacybeleid & termen.