Hoe veilig een iCloud-back-up te downloaden

bijgewerkt

Als u gegevens van uw iCloud-account wilt downloaden en bekijken, heeft u uw Apple ID en wachtwoord nodig. Als u tweefactorauthenticatie (2FA) hebt ingeschakeld op uw iCloud-account, vraagt iPhone Backup Extractor u om de bevestigingscode wanneer u uw account opent.

Reincubate iPhone Backup Extractor zal de iCloud-back-upmomentopnamen van uw Apple-account downloaden en samenvoegen tot een complete iCloud-back-up, opgeslagen in de back-upindeling van iTunes. Een iCloud-back-up bevat bijna altijd de laatste 3 opgeslagen back-ups of snapshots (incrementele back-ups voor sneller downloaden en uploaden). Hiermee hebt u offline toegang tot uw iCloud-back-ups vanaf uw pc. De iCloud-reservekopieën worden in de standaardmap iTunes-back-up geplaatst.

Is toegang tot iCloud-back-ups veilig?

Jawel. We slaan geen gegevens op of bewaren deze niet als onderdeel van het proces.

Nadat u voor de eerste keer een 2FA-beveiligd iCloud-account hebt geopend, ontvangt u niet altijd 2FA-aanwijzingen wanneer u later toegang tot het account krijgt. Dit komt omdat inloggen op iCloud-account inhoudt dat een vertrouwensrelatie met de servers van Apple tot stand wordt gebracht en iPhone Backup Extractor die vertrouwensinformatie opslaat op uw pc of Mac voor latere aanmeldingen. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop uw telefoon toegang heeft tot de iCloud zonder dat u elke keer handmatig een 2FA-uitdagingscode hoeft in te voeren.

De sleutels die ons in staat stellen om deze vertrouwensrelatie met Apple te onderhouden, worden veilig opgeslagen op uw computer. Als u ze wilt verwijderen of bekijken, vindt u ze in Windows in het register op HKEY_CURRENT_USER\Software\iPhone Backup Extractor\iCloud Sessions en op Mac in de map ~/.reincubate/iPhone Backup Extractor/iCloud Sessions/ .

Waar worden iCloud-back-ups opgeslagen?

iCloud-back-upgegevens worden op verschillende plaatsen door Apple opgeslagen. Ze gebruiken hun eigen opslagservers, evenals Microsoft (Azure), Google's (GCP) en Amazon's (AWS). Ze doen dit in gecodeerde vorm en Apple heeft de coderingssleutels voor toegang tot gegevens van uw iCloud-back-up. Apple publiceert meer informatie over hoe ze de iCloud beveiligen .

Voldoet dit aan GDPR?

Ja, volledig. We slaan geen gebruikersgegevens op of bewaren deze niet: onze technologie helpt gebruikers toegang te krijgen tot hun eigen gegevens. Als zodanig zijn wij een "gegevensverwerker" volgens de GDPR-voorschriften. Wij voldoen aan onze verplichtingen door alleen gegevens te verwerken waar u (de gebruiker van de software) ons om heeft gevraagd.

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u gegevens verwerkt in overeenstemming met GDPR. In de meeste gevallen als u toegang tot uw eigen account hebt, is dit geen probleem, maar als u een account opent dat toebehoort aan een andere persoon, moet u daarvoor expliciete toestemming hebben, of moet u er zeker van zijn dat u een wettelijke basis heeft om toegang tot het account.

Raadpleeg ons artikel over dit onderwerp voor meer informatie over de algemene regelgeving inzake gegevensbescherming .

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick richtte in 2008 Reincubate op na het bouwen van 's werelds eerste iPhone-hulpmiddel voor gegevensherstel, iPhone Backup Extractor. Hij heeft bij Google gesproken over ondernemerschap en is afgestudeerd aan de Leadership Academy van de Entrepreneurs 'Organization.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 6:02 PM GMT.