Hoe DMG-bestanden te openen op Windows

bijgewerkt

Hier is een korte handleiding over het openen van DMG-bestanden op Windows en het extraheren van gegevens daarvan.

1. Download DMG Extractor (het is gratis).

Na installatie wordt DMG Extractor automatisch gestart.

2. Open DMG Extractor en selecteer het DMG-bestand dat u wilt extraheren

Klik op het menupictogram "Openen" in de linkerbovenhoek van het venster.

Als het DMG-archief met een wachtwoord is beveiligd, zal DMG Extractor u om zijn wachtwoord vragen:

DMG Extractor opening an encrypted DMG
    DMG Extractor opent een gecodeerde DMG

3. DMG Extractor laadt het bestand dat u hebt geselecteerd. Als u een groot DMG-bestand hebt, wordt een voortgangsbalk weergegeven totdat het DMG-bestand is geladen.

DMG Extractor opening a 4GB+ DMG file
    DMG Extractor opent een 4GB + DMG-bestand

Nu zou u alle bestanden in het DMG-bestand moeten kunnen zien en door mappen en bestanden kunnen navigeren.

4. Pak de gewenste bestanden uit

Klik op 'Uitpakken' naast de knop 'Openen'. U kunt kiezen of u de volledige inhoud van de DMG wilt extraheren naar dezelfde map of naar een specifieke map die u hebt gekozen. Als u niet alle bestanden hoeft te extraheren, selecteer dan de gewenste bestanden en klik in het menu "Uitpakken" op "Geselecteerde bestanden naar ..."

Dat is alles: extractie voltooid! De geselecteerde bestanden moeten nu zijn geconverteerd vanuit het DMG-bestand en op uw Windows-computer zijn opgeslagen zodat u ze kunt gebruiken.

Over de auteur

Andy Coles heeft iPhone Backup Extractor gebouwd en gedocumenteerd sinds het voor het eerst werd vrijgegeven. Hij heeft een aantal ontdekkingen gedaan op het gebied van gegevensherstel, met name technieken voor het overbrengen van gegevens tussen iPhone-back-ups.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:56 PM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ga naar het ondersteuningsgedeelte › Neem contact met ons op ›
Ons geweldige ondersteuningsteam

Comments (2)

Yes, have a 13 Gig DMG file, but can't open with current DMG Extractor

Hi Willem, thanks for your comment. We recently shipped an update: please try the latest release for 4GB+ file support. 😀

hi I have a 4+ GB dmg. is it possible to open it with this software? many thanks!

Absolutely, yes!