Hoe macOS te extraheren en uit te voeren op een Windows-pc

bijgewerkt

Apple's macOS Developer Preview wordt geleverd in een Apple DMG-archief dat niet gemakkelijk toegankelijk is op Windows-pc's, zonder DMG Extractor om de bestanden uit het DMG-archief te extraheren.

Als u een Windows-gebruiker bent en u wilt macOS Developer Preview uitvoeren, hebt u DMG Extractor nodig om de Developer Preview.app of het InstallESD.dmg bestand uit te InstallESD.dmg op dezelfde manier als waarop u een DMG-bestand in Windows zou openen .

MacOS / OS X Developer Preview is beschikbaar op de website van Apple voor geregistreerde ontwikkelaars en het is mogelijk om het onder bepaalde voorwaarden op een Windows-pc uit te voeren.

DMG Extractor opening a macOS beta DMG archive
DMG Extractor opent een macOS beta DMG-archief

OS X uitvoeren op een Windows Hackintosh

Het installeren van Mac OS op een niet-Mac-pc is een lastige taak, zelfs voor technische gebruikers. MacBreaker heeft een complete myHack-handleiding die nuttig kan zijn. Meer nuttige instructies en tutorials op Hackintosh-site .

Hoe macOS op Windows te draaien met VMware

Sysprobs heeft een leerzame handleiding om OS X 10.9 opstartbaar te maken in VMware met een VMDK-image, en beschrijft hoe Mavericks te booten met Windows 7 of Windows 8. Bekijk de handleiding hier .

Hoe macOS op Windows te draaien met een virtuele Parallels Desktop-machine

OS X 10.9 installeren Mavericks Developer Preview in een lege virtuele machine wordt op dit moment niet ondersteund.

Parallels biedt een compleet KB-artikel over het upgraden van een OS X Virtual Machine naar OS X Mavericks Developer Preview door eenvoudig een snapshot van een bestaande virtuele machine te maken en Mavericks daarop te installeren.

Heeft u verschillende virtuele machines gebruikt om Mac OS X op Windows op te starten? Als je tips en trucs hebt over hoe je de OS X 10.9 Mavericks Developer Preview op een virtuele machine gemakkelijk kunt krijgen, deel deze dan hieronder.

Over de auteur

Alexandra Petruş diende een aantal jaren als RePubate's VP of Product en blijft een vriend van het bedrijf. Ze wordt erkend als Google-ontwikkelaarsexpert voor productstrategie en is mede-oprichter van Boekarest AI.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 4:18 AM GMT.