Hoe IPSW-bestanden uit een iOS-bèta-DMG in Windows te extraheren

bijgewerkt

Hier is een korte handleiding over het extraheren van de IPSW firmwarebeeld uit Apple's iOS-bèta-DMG-archief. Als u een Windows-gebruiker bent en wilt updaten naar iOS-bèta , is dit een essentiële stap.

Geregistreerde ontwikkelaars kunnen iOS-firmwarebestanden downloaden van het Developer Center van Apple. Deze bestanden worden meestal geleverd als IPSW bestanden, maar zijn verpakt in DMG bestanden. Er is een andere installatie voor elk compatibel apparaat, dus zorg ervoor dat uw download overeenkomt met de juiste installatie voor uw apparaat.

1. Open DMG Extractor en selecteer het iOS Beta DMG-bestand dat u wilt extraheren

Klik op "Openen" op het Menu-pictogram van de linkerbovenhoek.

DMG Extractor opening an iOS beta DMG
    DMG Extractor opent een iOS-bèta-DMG

2. Pak het IPSW-herstelbestand uit in het DMG-bestand van iOS-bèta

U wilt alleen het IPSW-herstelbestand, dus klik in het menu Extraheren op "Geselecteerde bestanden naar ...".

DMG Extractor's "Extract" / "Select files to" menu with iOS firmware
    DMG Extractor's "Uitpakken" / "Selecteer bestanden naar" menu met iOS-firmware

Bij het uitpakken verschijnt een voortgangsbalk totdat het extractieproces is voltooid.

DMG Extractor pulling files out of an iOS beta
    DMG Extractor haalt bestanden uit een iOS-bèta

3. Uw IPSW-firmware-herstelbestand moet met succes worden uitgepakt en klaar zijn voor de bèta-update.

DMG Extractor having extracted an iOS IPSW file
    DMG Extractor heeft een iOS IPSW-bestand geëxtraheerd

U kunt meer lezen over het bijwerken naar een iOS-bèta in onze handleiding. Zorg ervoor dat je een goed begrip hebt van de risico's van het uitvoeren van iOS-bèta - en maak een back-up - voordat je begint.

Bekijk een handige video met de bovenstaande instructies:

Over de auteur

Alexandra Petruş diende een aantal jaren als RePubate's VP of Product en blijft een vriend van het bedrijf. Ze wordt erkend als Google-ontwikkelaarsexpert voor productstrategie en is mede-oprichter van Boekarest AI.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:30 AM GMT.