BlackBerry Backup Extractor support

Gidsen, tips, veelgestelde vragen en release-opmerkingen voor BlackBerry Backup Extractor.

BlackBerry back-up & gegevensherstel

Hoe IPD & BBB BlackBerry-back-ups te lezen

Onze korte handleiding over het extraheren van de informatie die is opgeslagen in IPD-back-upbestanden door BlackBerry Desktop Manager, met behulp van de BlackBerry Backup Extractor in vier eenvoudige stappen.

Bronnen om meer te leren over BlackBerry forensics en data recovery

Onze verzameling van de beste bronnen om meer te weten te komen over BlackBerry forensics en gegevensherstel.

Hoe een back-up van uw BlackBerry te maken

Problemen met het maken van een back-up van je BlackBerry Z10? Leer hoe u back-ups maakt en herstelt en hoe u een aantal problemen die kunnen ontstaan, kunt slim af zijn. Ontdek waarom uw contactgroepen problemen kunnen veroorzaken en hoe u contacten kunt herstellen met uw BlackBerry ID!

Hoe fouten op te lossen bij het herstellen van BlackBerry-back-ups in Desktop Manager

Krijgt u een foutmelding bij het herstellen van gegevens naar uw BlackBerry via BlackBerry Desktop Manager? Ontdek waarom het gebeurt - en hoe BlackBerry Backup Extractor u kan helpen!

BlackBerry-gegevens importeren en exporteren naar Outlook, Gmail, Android en meer

Onze uitgebreide gids over het importeren en exporteren van BlackBerry-gegevens in al zijn vormen. We behandelen iOS, Android, Google Mail en andere platforms.

Waar slaat BlackBerry Desktop Manager zijn back-ups op?

Onder nieuwere versies van Windows, zoals 10, 8, 7 en Vista, slaat BlackBerry Desktop Manager back-ups op in \Users\USERNAME\Documents\BlackBerry .

Hoe OS 6 op de BlackBerry Bold 9700 te installeren

Onze gids over het upgraden van BlackBerry OS 5 naar de nieuwe BlackBerry OS-versie 6. Vergeet niet eerst een back-up te maken!

BlackBerry 10-back-ups openen

Help ons te begrijpen hoe geïnteresseerd u bent bij het openen van een BlackBerry 10-back-up. Is dit een functie die u graag zou willen implementeren in de BlackBerry Backup Extractor?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:06 AM GMT.

Neem contact met ons op via onze websitechat – u zou een knop in de rechteronderhoek van het scherm moeten zien – of e-mail ons op: support@reincubate.com