Hoe gegevens te herstellen van een iPhone- of iPad-back-up

bijgewerkt
Cover image for: Hoe gegevens te herstellen van een iPhone- of iPad-back-up

Moeilijkheidsgraad : eenvoudig

Stappen : maximaal 3

Benodigde tijd : 5 minuten

Een inleiding tot iPhone back-up herstel

Met iTunes van Apple kunnen iOS-gebruikers back-ups maken van hun iPhones, iPads en iPods. In de loop der jaren zijn deze back-ups in verschillende indelingen beschikbaar en beschermd met een aantal verschillende coderingsschema's. Het back-upsysteem van Apple kan gebruikersgegevens veilig kopiëren, zodat gebruikers het later opnieuw kunnen instellen en volledig naar hun apparaten kunnen herstellen.

Desondanks zijn er veel situaties waarin een gebruiker de inhoud van zijn telefoon niet volledig wil overschrijven en de inhoud wil herstellen. Gebruikers die geen telefoons meer hebben, moeten gegevens uit deze back-ups halen zonder dat er een andere telefoon moet worden teruggezet. Gebruikers die een andere versie van iOS gebruiken, kunnen mogelijk niet volledig herstellen en moeten de bestanden mogelijk handmatig ophalen. Gebruikers die per ongeluk bestanden of apps op hun iPhone hebben verwijderd, moeten mogelijk door iTunes-back-ups bladeren en een eerdere versie van die gegevens herstellen: zonder hun telefoon volledig op een ouder punt terug te zetten.

Het is belangrijk om iPhone-back-ups te kunnen inspecteren, archiveren en wijzigen, en Reincubate iPhone Backup Extractor zorgt voor dit alles en meer. Het kan de toegangscode van uw schermtijd opnieuw instellen, inhoud herstellen die werd verwijderd voordat een back-up werd gemaakt, en zelfs een iCloud-back-up omzetten in een iTunes-back-up.

Het is mogelijk om alle volgende gegevens - en meer - van een iTunes-back-up te krijgen:

Herstel teksten en iMessages van iOS

iMessages

Herstel video's van iOS

Videos

Herstel foto's van iOS

Foto's

Herstel oproeplogboeken van iOS

Oproeplogboeken

Herstel contacten van iOS

Contacten

Herstel notities van iOS

Opmerkingen

Herstel agenda van iOS

Kalender

Herstel WhatsApp van iOS

WhatsApp

Herstel app-gegevens van iOS

App data

Herstel gegevens van iOS

Al de rest

Aan de slag met back-upgegevens van de iPhone

We hebben deze handleiding in delen verdeeld om u te helpen snel de informatie te vinden die u nodig hebt.

We raden u aan de veelgestelde vragen te bekijken, aangezien we daar een enorme hoeveelheid informatie behandelen. We hebben uw vraag waarschijnlijk eerder gehoord. Bovenaan en onderaan deze pagina ziet u informatie over contact met ons opnemen. Ons ondersteuningsteam - en in feite het hele team - ziet en beantwoordt vragen van gebruikers. We helpen graag, dus wees geen onbekende.

Als u geen iTunes-back-up hebt - of als u niet weet of u deze hebt - kunt u met deze handleiding een back-up maken of maken .

Eindelijk een woord over onze software, iPhone Backup Extractor. De gratis editie bevat een enorme hoeveelheid. Het geeft een overzicht van uw back-ups, een voorbeeld van alles wat er in zit, vier bestanden tegelijk, en nog veel meer. U hoeft geen licentie te kopen om de meeste dingen in deze handleiding te kunnen doen, maar als u graaft met wat we doen of als u meer van de app wilt ontgrendelen, stellen we uw steun zeer op prijs.

Laten we beginnen! Als je een video wilt volgen, hebben we er hieronder een opgenomen:

Hoe u kunt zien wat er in de back-up van uw iPhone staat

Laten we zeggen dat je een iTunes-back-up hebt en in plaats van deze terug te zetten op een iPhone of iPad, wil je bekijken wat er in zit en de bestanden uitpakken naar je computer. De beste manier om dit te doen is met iPhone Backup Extractor, die deze bestanden (zelfs verwijderde!) Extraheert in een normale, toegankelijke indeling.

Bladeren door een iTunes-back-up is eenvoudig met een paar klikken met behulp van de gratis versie van iPhone Backup Extractor:

1. Download en installeer iPhone Backup Extractor en open het. Het werkt op pc's en Macs.

2. Aan de linkerkant ziet u een iTunes-back-upbrowser waarin alle back-ups in de standaard back-upmap van iTunes worden weergegeven. Selecteer de iTunes-back-up waarmee u wilt werken door erop te klikken. Als het back-upbestand is gecodeerd, wordt u gevraagd om het wachtwoord dat nodig is om toegang te krijgen.

Als u ergens anders een iTunes-back-up hebt, tikt u op de knop + en geeft u iPhone Backup Extractor informatie over extra locaties om te zoeken naar back-ups.

Als er geen back-ups verschijnen, betekent dit dat u er geen hebt gemaakt voor uw pc of Mac's gebruikersaccount. Het is gemakkelijk en gratis om er een te maken, en we hebben instructies voor het maken van een iTunes-back-up in deze handleiding. Als u iCloud-back-ups gebruikt, kunt u uw iCloud-back-up downloaden en deze converteren naar een iTunes-back-up met onze gids .

iTunes backups shown in iPhone Backup Extractor
    iTunes-back-ups worden weergegeven in iPhone Backup Extractor

3. Zodra de back-up is geladen, ziet u informatie over uw iTunes-back-up en een handvol tabbladen voor het bekijken en bewerken van verschillende delen ervan.

Zoals je kunt zien in de screenshot hier, zal iPhone Backup Extractor je allerlei informatie over je iPhone laten zien, inclusief de firmware, IMEI, en of het een oude klassieke iPhone is, de nieuwste en beste iPhone, of iets daartussenin.

Je krijgt ook te zien hoeveel contacten zijn opgeslagen in je iPhone-back-up, of de back-up al die foto's bevat die je hebt weggeknipt en of die sentimentele sms-berichten zijn weggestopt voor bewaring.

iPhone Backup Extractor's overview screen
    Overzichtsscherm van iPhone Backup Extractor

Selecteer het tabblad "Voorbeeld" en u zult de meeste van de belangrijkste soorten gegevens die beschikbaar zijn in uw back-up kunnen zien.

Het maken, herstellen en herstellen van gegevens uit iTunes klinkt ingewikkeld, maar het hoeft niet zo te zijn. Onze iTunes-backup-extractor heeft vier modi voor het herstellen van gegevens:

• Overzichtsmodus : eenvoudig te gebruiken samenvatting van iPhone-gegevens, met export met één muisklik naar PDF, HTML en CSV

Het overzicht van de iPhone Backup Extractor geeft een overzicht van de belangrijkste gegevenstypes in de iTunes-back-up door een reeks app-pictogrammen te tonen. Als u op een van de pictogrammen klikt, wordt de export van de gegevens van die app onmiddellijk gestart en hebt u de keuze uit verschillende indelingen.

iPhone Backup Extractor in Overview mode
    iPhone Backup Extractor in overzichtsmodus

• Preview-modus : voor het bekijken van de belangrijkste iPhone-gegevens zoals berichten, contacten en oproepen

"Preview-modus" geeft u een blik recht in de gegevens die zijn opgeslagen in uw iTunes-back-up: het wordt op dezelfde manier getoond als hoe het zou worden getoond op een iPhone of iPad. Onze preview bevat gegevens die voorafgaand aan de back-up zijn verwijderd, zodat u nog meer kunt zien dan wanneer u de back-up eenvoudigweg zou herstellen. Voor meer informatie over hoe dat werkt, raadpleegt u ons gedeelte over het herstellen van verwijderde gegevens hieronder. U kunt vermeldingen in het voorbeeld selecteren en vervolgens op "Uitpakken" klikken om ze naar uw computer te exporteren.

iPhone Backup Extractor showing photos in "Preview mode"
    iPhone Backup Extractor toont foto's in "Preview-modus"

• App-weergavemodus : voor het extraheren van app-gegevens van derden uit iTunes-back-ups

In onze modus "App-weergave" ziet u elk van de apps die u had geïnstalleerd op het moment dat uw iTunes-back-up werd gemaakt. Het toont een lijst van die apps, en als je een app selecteert, kun je meteen naar de bestanden van die apps gaan. Deze modus is vooral handig als u meer wilt weten over hoe een app gegevens opslaat of als u uw bestanden wilt ophalen van een app die we niet in het overzicht markeren. Gemakkelijk! U kunt bestanden met een enkele klik exporteren vanuit "App-weergave".

iPhone Backup Extractor in App view mode
    iPhone Backup Extractor in app-weergavemodus

• Expertmodus : blader door de bestanden van de volledige back-up en exporteer, bewerk of vervang ze

"Expert-modus" is vooral populair bij onze forensische gebruikers en ontwikkelaars, omdat u hiermee elk bestand kunt bekijken dat is opgeslagen in een iTunes-back-up. U kunt ze naar uw computer slepen, of rechtsklikken en deze bewerken of vervangen.

iPhone Backup Extractor in Expert mode
    iPhone Backup Extractor in Expert-modus

Hoe ontbrekende of verwijderde gegevens van een iTunes-back-up te herstellen

U zult misschien verbaasd zijn, maar het is mogelijk om verwijderde bestanden en gegevens van iTunes-back-ups te herstellen. Hier zijn twee technieken voor. De eerste is duidelijk: als de back-up werd gemaakt voordat de gegevens werden verwijderd, kunt u eenvoudig de benodigde gegevens extraheren met behulp van de stappen die we hierboven hebben uiteengezet bij het bekijken van een iTunes-back-up .

De tweede techniek is echt gaaf en laat iPhone Backup Extractor gegevens herstellen die zijn verwijderd voordat de back-up werd gemaakt .

Hoe kan ik sms-berichten, notities of contacten herstellen die vóór een back-up zijn verwijderd?

iPhone Backup Extractor extraheert gegevens van iPhone-back-ups, van iCloud-back-ups en van andere iCloud-gegevens. Als zodanig, zolang de laatste back-up werd gemaakt voordat de gegevens werden verwijderd, zal het uw informatie automatisch herstellen. Als de gegevens echter zijn verwijderd voordat uw back-up is gemaakt , gaat niet alles verloren.

iOS-apparaten ontdoen niet regelmatig verwijderde gegevens van hun databasebestanden, dus het is vaak mogelijk om verwijderde gegevens te herstellen, zelfs voordat een back-up werd gemaakt. Dit werkt met name goed voor iMessage, SMS, WhatsApp, notities en contactgegevens. (Als u de SQLite-databases uit uw back-up haalt in de Expert-modus en deze opent in Kladblok, ziet u fragmenten van alle gegevens die zijn verwijderd.)

Hoe werkt het herstel van verwijderde iOS-gegevens?

Reincubate iPhone Backup Extractor heeft een geavanceerde versie van deze technologie geïntegreerd, waardoor er geen forensisch herstelproces meer nodig is. Onze implementatie overtreft alle specifieke SQLite-herstelprogramma's waarmee we een benchmark hebben opgesteld .

Daarnaast zijn er andere technieken die we gebruiken in de toepassing en waarmee ons ondersteuningsteam kan helpen. Een daarvan is het onderzoeken van momentopnamen van iCloud-back-up, wat vruchtbaar kan zijn voor het herstel van iOS-gegevens, en iPhone Backup Extractor kan die snapshots voor u ophalen.

Als u enkele gegevens wilt zien over hoe effectief de undeletion-mogelijkheden van de iPhone Backup Extractor zijn, bekijk dan onze benchmark met de toonaangevende forensische tools . Hint: we thrash them.

U kunt verwijderde gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor in twee eenvoudige stappen:

1. Zorg ervoor dat de optie UtilitiesShow deleted data is ingeschakeld.

2. Ga door zoals normaal . Verwijderde gegevens worden opgenomen in alle exports en voorbeelden.

Successful recovery of deleted data with iPhone Backup Extractor
Succesvol herstel van verwijderde gegevens met iPhone Backup Extractor

Hoe een iTunes-back-up te herstellen

Een iTunes-back-up terugzetten op uw iPhone of iPad is eenvoudig. (Als u een iCloud-back-up wilt herstellen met iTunes , beschrijft onze gids hoe u iCloud-back-ups kunt downloaden en converteren naar iTunes .)

1. Start iTunes en sluit uw iPhone of iPad aan op uw computer met een USB-kabel.

2. Ga naar FileDevicesRestore from backup in het menu van iTunes. Als u meerdere back-ups hebt, kiest u de back-up die u wilt ophalen in het vervolgkeuzemenu en klikt u op "Herstellen". U kunt ook op het apparaatpictogram klikken, waardoor een samenvattingsvenster wordt geopend waarin u op "Back-up herstellen" kunt klikken.

Restoring an iTunes backup
    Een iTunes-back-up herstellen

3. Wacht tot de gegevens naar uw apparaat zijn overgedragen. Zorg ervoor dat u de USB-kabel niet te vroeg loskoppelt, omdat dit het proces onderbreekt en gegevens op uw apparaat kan beschadigen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 10:22 AM GMT.