Oplossingen voor veelvoorkomende iPhone-problemen en foutcodes

bijgewerkt

We hebben onze tips afgerond om veelvoorkomende iPhone-problemen en -fouten op te lossen.

Hoe kan ik iMessage bekijken op een Windows-pc?

De eenvoudigste manier om iMessages op Windows te krijgen, is door een back-up te maken met iPhone Backup Extractor, waarmee u een volledig uitgeruste iMessage-viewer voor Windows krijgt. Hiermee kunt u bijlagen, diagrammen en berichten op uw Windows-pc bekijken, net zoals u zou doen op uw iPhone.

Hoe kan ik iMessages op Mac krijgen?

De "Berichten" -app op nieuwere Macs is geïntegreerd met iCloud om u toegang te geven tot iMessages en teksten op uw bureaublad. De installatie is eenvoudig:

1. Zorg ervoor dat u op uw Mac en iPhone bent aangemeld bij hetzelfde iCloud-account

2. Ga op je iPhone naar SettingsMessagesText Message Forwarding van sms- Text Message Forwarding en je ziet een lijst met de iMessage-compatibele apparaten die aan je iCloud-account zijn gekoppeld.

3. Schakel de apparaten in of uit waarop u het doorsturen van sms-berichten wilt gebruiken; je kunt op al deze iPads of Macs sms-berichten verzenden en ontvangen

Is het mogelijk om iMessages op Android te krijgen?

Er is op dit moment geen eenvoudige iMessage-client beschikbaar op Android; Apple zorgt ervoor dat de iMessage-ervaring wordt beschermd. We hebben echter een gids om u te helpen bij het migreren van iMessages naar Android . Reik uit als je vastloopt!

Hoe kan ik WhatsApp-berichten overzetten naar een andere telefoon?

We hebben hier een handige gids voor het selectief herstellen van WhatsApp-berichten naar een iPhone of Android .

Is het mogelijk om verloren of verwijderde foto's van mijn iPhone of iCloud te herstellen?

Ja: we hebben een volledige handleiding voor het herstellen van verloren of verwijderde foto's . Bekijken!

Mijn iPhone kan niet worden ingeschakeld en al mijn gegevens zijn verloren. Hoe kan ik iOS-gegevens herstellen?

Als u een iTunes-back-up heeft of iCloud gebruikt, kunt u gegevens terughalen met behulp van deze handleiding of onze handleiding voor iCloud . In het ergste geval, stuur ons een e-mail en we zullen u helpen.

Waarom maakt Apple het moeilijk om de toegangscode voor de schermtijd opnieuw in / uit te schakelen - waarom kan dit niet via iCloud?

We denken dat dit is bedoeld voor gebruikers die geen iCloud Family Sharing-apparaat met hun kinderen hebben opgezet, maar in plaats daarvan hun eigen iPhone met hun eigen iCloud-account geven. Afgezien van het afzonderlijk kunnen registreren van een ouder op TouchID of FaceID, is een secundaire code nodig, omdat het kind volledige toegang zou hebben tot zijn eigen iCloud-instellingen.

Het is ook handig om een wachtwoordcode te gebruiken in plaats van een iCloud-account, waar deze beperkingen massaal via MDM worden toegepast op veel apparaten waarop geen ouder als zodanig aanwezig is, zoals op een school of bedrijf. Het is niet alleen voor het beperken van de toegang voor kinderen die het apparaat gebruiken.

Wanneer het gezin samen in een iCloud Family-share is verbonden, zou het mogelijk zijn. Gebruikers moeten echter altijd de optie hebben om een wachtwoordcode op te heffen als het er toe doet: alsof je op een lange reis met het gezin bent waar geen internet is. Het grootste deel van de wereld heeft bijvoorbeeld geen wifi tijdens vluchten, dus zonder een code is het niet mogelijk om instellingen voor Family Sharing te wijzigen.

Hoe "Apple mobiele apparaat USB-stuurprogramma ontbreekt" op te lossen

Het USB-stuurprogramma voor het Apple mobiele apparaat wordt automatisch geïnstalleerd wanneer u iTunes installeert, aangezien het essentieel is dat uw computer en iPhone communiceren. (Op een Mac hoeft u dit nooit te doen: de driver is ingebouwd in macOS.)

Om het Apple mobile device USB driver van het Apple mobile device USB driver op een pc te vinden:

1. Druk op ⊞ Win + R om de opdracht Uitvoeren te openen.
  2. Voer devmgmt.msc in en klik op OK om Apparaatbeheer te openen.
  3. Scroll naar beneden om het gedeelte Universal Serial Bus controllers te zoeken en uit te Universal Serial Bus .
  4. Zoek naar het Apple Mobile Device USB driver .

Als de Apple Mobile Device Driver verschijnt met een foutsymbool, probeer het dan te repareren door de Apple Mobile Device Service opnieuw op te starten:

1. Sluit iTunes en ontkoppel alle Apple-apparaten.
  2. Druk op ⊞ Win + R om de opdracht Uitvoeren te openen.
  3. Typ services.msc en klik op OK . De servicesconsole zou moeten openen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Apple Mobile Device Service en klik op Properties in het snelmenu.
  5. Ga op het tabblad General naar Startup Type en selecteer Automatic in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op Stop in het gedeelte Service status .
  7. Nadat de service is gestopt, klikt u op Start , vervolgens op OK en start u de computer opnieuw op.
  8. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, opent u iTunes en sluit u uw apparaat opnieuw aan.

Als de fout met het USB-stuurprogramma van het Apple mobiele apparaat aanhoudt, klik er dan met de rechtermuisknop op en kies "Stuurprogramma bijwerken ".

Als je het Apple Mobile Device USB driver niet ziet, probeer dan verbinding te maken met je pc met een andere kabel. Neem contact op met Apple Support als het probleem zich blijft voordoen .

Wat te doen als iTunes niet op uw pc wordt geopend

Om deze fout op te lossen, probeert u eerst al uw Apple-apparaten los te koppelen, uw computer opnieuw op te starten en iTunes te openen. Als dit niet werkt, kunt u iTunes verwijderen en opnieuw installeren. Deze stappen lossen het probleem in bijna alle gevallen op.

Als deze stappen niet werken, zijn er twee andere opties: de Apple Community biedt ook een aantal verschillende methoden voor probleemoplossing om iTunes weer aan de gang te krijgen, en Apple Support is beschikbaar om te helpen.

Wat te doen als uw iPhone niet op uw pc wordt weergegeven

Om dit probleem op te lossen, moet je eerst zorgen dat je iPhone de nieuwste iOS gebruikt. Als dat niet het geval is, update je apparaat .

Probeer verbinding te maken met een andere kabel. Als je toegang hebt tot een andere computer, probeer dan je iPhone op deze computer aan te sluiten.

Als je iPhone geen verbinding kan maken met een andere pc, probeer dan je iPhone opnieuw in te stellen .

Als je iPhone succesvol verbinding kan maken met een andere pc, probeer dan het volgende:

1. Ga op je pc naar Control PanelUninstall a program verwijderen en verwijder alle Apple-software (iTunes, iCloud, Bonjour, enz.).
  2. Start je computer opnieuw op.
  3. Installeer iTunes opnieuw.
  4. Verbind je iPhone.

Wat te doen als iTunes je iPhone niet herkent

Als uw computer herkent dat uw iPhone is aangesloten, maar deze niet wordt weergegeven of wordt herkend in iTunes, kunt u de volgende stappen proberen.

Controleer op een iTunes-update, installeer opnieuw en start uw computer en iPhone opnieuw op. Ontgrendel en selecteer Trust wanneer u uw iPhone aansluit.

Wat te doen als je iPhone vastzit in de herstelmodus

Als je iPhone vastzit in de herstelmodus, zijn er een paar dingen die je kunt doen om hem weer aan de praat te krijgen. Houd er rekening mee dat sommige van deze methoden gegevensverlies kunnen veroorzaken, dus begin met de eerste hieronder vermelde optie en als uw iPhone met succes kan opstarten, maak dan meteen een nieuwe back-up. Op die manier kunt u, als u weer vastloopt in de herstelmodus, agressievere methoden proberen zonder uw gegevens in gevaar te brengen.

De eerste optie is om een gedwongen herstart op je iPhone te proberen. Soms kan dit uw iPhone uit de herstelmodus stoten.

Als je nog steeds vastzit in de herstelmodus, kun je proberen je iPhone te herstellen in de DFU-modus. Houd er rekening mee dat het gebruik van de DFU-modus uw apparaat zal wissen, dus als u gegevens op uw iPhone hebt waarvan u geen back-up hebt gemaakt en die u moet bewaren, is het misschien beter om contact op te nemen met Apple Support om te zien of ze kunnen helpen.

Voordat je de DFU-modus gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van iTunes op je Mac of pc hebt en een stabiele internetverbinding.

Om uw iPhone in DFU-modus te herstellen:

1. Verbind je iPhone met je computer.
  2. Ga naar de DFU-modus op je iPhone .
  3. Tik op Restore .
  4. Houd uw iPhone aangesloten op onze computer totdat het proces is voltooid.

Wat is het verschil tussen herstelmodus en DFU-modus?

DFU staat voor Device Firmware Update. U kunt uw iPhone in de DFU-modus zetten om wijzigingen aan te brengen in de software van uw iPhone.

De DFU-modus onderscheidt zich van de herstelmodus, die u kunt gebruiken om de instellingen van uw iPhone te herstellen, problemen met bevriezen en opnieuw opstarten op te lossen of te upgraden naar de nieuwste iOS. Met de DFU-modus kunt u deze dingen ook doen, naast geavanceerdere acties, zoals het downgraden van uw iPhone of het ontgrendelen van uw simkaart.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:03 PM GMT.