Veelgestelde vragen over iCloud

bijgewerkt

We hebben de meest gestelde vragen over het optimaal benutten van iCloud hier afgerond.

Hoe kan ik verbinding maken met een iCloud-account met 2FA (tweefactorauthenticatie)?

Net zoals je zou verwachten. iPhone Backup Extractor biedt volledige ondersteuning voor 2FA. U moet de 2FA-code invoeren als daarom wordt gevraagd.

Kan ik opmerkingen en bijlagen van iCloud herstellen?

Absoluut ja. We hebben een handleiding voor het herstellen van uw iPhone-notities .

Elke ochtend word ik wakker met mijn telefoon en zeg "iPhone Not Back-up"; hoe kan ik mijn iCloud-back-up voltooien?

We hebben een op kennis gebaseerd artikel om "iPhone niet geback-upt" voor u te repareren . Als u meer hulp nodig hebt, kunt u altijd contact opnemen met ons ondersteuningsteam.

Wanneer ik een iCloud-back-up maak, krijg ik "iPhone-back-up mislukt"

Als je zo'n foutmelding krijgt (soms staat er ook "Je hebt onvoldoende ruimte in iCloud om een back-up van deze iPhone te maken"), zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om er voorbij te komen. Er is hier een ondersteuningsartikel om u te helpen bij het herstellen van uw iCloud-back-ups en het oplossen van "iPhone-back-up mislukt" .

Kan ik gegevens van een iCloud-back-up krijgen zonder deze te hoeven downloaden en herstellen?

Ja, met iPhone Backup Extractor kun je dat. Het is mogelijk om met iCloud-back-ups direct in de cloud te werken, zonder ze eerst te hoeven downloaden. Bekijk het artikel over het verkennen van uw back-up .

Kan ik gegevens krijgen van een "onvolledige" iCloud-back-up?

Als de Settings uw iPhone → [your name]iCloudManage StorageBackups de "Laatste back-up" als "onvolledig" toont, kunt u deze niet via de conventionele methode downloaden. De enige optie die je op je iPhone ziet is "Delete Backup". Als u echter contact opneemt met ons ondersteuningsteam, kunnen we u mogelijk helpen.

Heb ik iTunes of iCloud op Windows nodig om toegang te krijgen tot mijn iCloud-gegevens?

Nee. IPhone Backup Extractor vereist geen iTunes of andere Apple-bibliotheken op uw computer.

Kan ik mijn Hike Messenger-, Line-, Kik-, WeChat- of Viber-berichten van iCloud herstellen?

Ja, dat kan en u kunt ze ook vooraf bekijken met behulp van de "voorbeeldmodus" zoals hier beschreven . We hebben ook speciale handleidingen voor het herstellen van gegevens voor WhatsApp , Hike , Line , WeChat , Kik en Viber .

Kan ik mijn Safari-bladwijzers of browsegeschiedenis van iCloud herstellen?

Dat kan je zeker. We hebben een handleiding over hoe dat te doen met een gewone iTunes-back-up , en dezelfde aanpak kan worden gebruikt met een iCloud-back-up en iPhone Backup Extractor.

Hoe kan ik mijn iPhone herstellen van een oudere iCloud-back-up of mijn iCloud-back-ups archiveren?

Zolang u regelmatig uw iCloud-back-ups downloadt met iPhone Backup Extractor, kunt u deze archiveren op uw computer (of in Dropbox, enz.) En ze gebruiken om uw apparaat later te herstellen.

Is iCloud Photo Stream of iCloud Photo Library een back-up?

Deze synchronisatieopties verschillen van uw iCloud-back-up. Terwijl de synchronisatie-opties alles naar uw met iCloud verbonden apparaten sturen, is de back-up apparaatspecifiek. De back-up van je iPhone heeft niets te maken met je iPad-back-up en geen enkele informatie wordt overgezet naar je MacBook.

Mijn iPhone-opslag is vol. Wat moet ik doen?

Als je merkt dat je op je iPhone om ruimte vraagt, wat doe je dan meestal? Dingen verwijderen, toch? U moet voorzichtig zijn bij het verwijderen van afbeeldingen of video's in uw iCloud-fotobibliotheek. Als u een foto van iCloud op één apparaat verwijdert, wordt deze ook op andere apparaten verwijderd. In het bijzonder zal het bestand worden overgedragen naar een recentelijk verwijderde map. Alles wat in de map 'Onlangs verwijderd' terechtkomt, wordt na 30 dagen definitief verwijderd.

De iCloud-fotobibliotheek biedt echter een handige functie die u kan helpen uw iPhone-fotoopslag onder controle te houden.

Wanneer u 'iPhone-opslag optimaliseren' selecteert, fungeert de fotobibliotheek als curator en beheert u de grootte van uw bibliotheek op het apparaat. De originele afbeeldingen in volledige resolutie worden geüpload naar iCloud op basis van hoe vaak u ze opent. Als u een snel voorbeeld wilt, vindt u miniaturen met een lage resolutie die zijn opgeslagen op uw iOS-apparaat.

Als u echter een foto van Bigfoot hebt, hebt u een afbeelding met een volledige resolutie nodig om dit te bewijzen. Je kunt die afbeelding nog steeds downloaden van iCloud en naar je iPhone of iPad; Klik eenvoudig op de afbeelding en deze wordt onmiddellijk gedownload via mobiel of wi-fi.

Wat is het verschil tussen iCloud Photo Stream en iCloud-fotobibliotheek?

Photo Stream en iCloud-fotobibliotheek zijn beide services voor het synchroniseren van foto's op uw iCloud-apparaten. Je kunt beide naar je computer downloaden om gemakkelijke iCloud-fototoegang mogelijk te maken, maar hoe weet je welke je nodig hebt? Het eenvoudige antwoord is dat iCloud-fotobibliotheek nieuwer is en - in de meeste gevallen - beter.

We bespreken de verschillen in meer detail in onze gids voor het downloaden van iCloud-gegevens .

De beste functie van iCloud Photo Stream is de lage opslagbehoefte. U kunt uw foto's op iCloud bewaren zonder angst voor opslag, omdat de afbeeldingen niet meetellen voor uw iCloud-opslag, maar ze zijn in de tijd beperkt.

iCloud-fotobibliotheek zit vol met momenten, mensen en locaties. Deze drie functies helpen u bij het organiseren van uw foto, zelfs als u niet oplet. Je foto's en video's krijgen een nette gecategoriseerde locatie met slimme geofilters. Afbeeldingen worden gescand op gezichten, zodat mensen die regelmatig op uw foto's verschijnen, worden geïdentificeerd en dat het gemakkelijker voor u maakt om alle foto's te bekijken die u bijvoorbeeld met uw beste vriend hebt gemaakt. Al je herinneringen worden overal bijgewerkt, zodat je het moment kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Albums kunnen met mensen worden gedeeld zolang ze een iCloud-e-mailadres en -account hebben. Laten we zeggen dat je een feest organiseert en dat de enige telefoon die je gebruikt de jouwe is. Deel het fotoalbum met uw gasten zodra ze het e-mailadres hebben verzonden dat is gekoppeld aan hun iCloud-account. Hoewel dit platformspecifiek is (Android-gebruikers moeten een iCloud-account maken om te zien wat je hebt gedeeld), maakt het het leven wel eenvoudiger, tenzij je echt geniet van het verzenden van bijlagen via e-mail. Gedeelde albums nemen uw opslagruimte niet in beslag, wat netjes is.

Hoe werkt iCloud-fotobibliotheek?

iCloud-fotobibliotheek is in wezen een foto- en videosynchronisatieservice. Het bevat al uw foto's van alle apparaten die aan uw iCloud-account zijn gekoppeld. Heb je een Mac in Malibu en een iPhone in Indonesië? Het maakt niet uit; alle foto's zullen de cloud in je iCloud-fotobibliotheek rijden. Het beste aan de iCloud-fotobibliotheek is dat het het opslaan en maken van back-ups van foto's eenvoudiger maakt. Terwijl sommige apparaten foto's handmatig moeten importeren, doet de iCloud-fotobibliotheek dit automatisch - via Wi-Fi - en synchroniseert de foto's met uw iCloud-fotobibliotheek-ingeschakelde apparaten. Het werkt zelfs op de Apple TV!

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 5:16 PM GMT.