Hoe u iPhone en iCloud-foto's kunt downloaden of overbrengen

bijgewerkt
Cover image for: Hoe u iPhone en iCloud-foto's kunt downloaden of overbrengen

Wat deze gids u zal helpen bereiken

Moeilijkheidsgraad : eenvoudig
Stappen : maximaal 3
Benodigde tijd : 5 minuten

In 2008 brachten we iPhone Backup Extractor uit, het eerste hulpmiddel in zijn soort voor toegang tot en overdracht van iPhone-gegevens. Deze gids distilleert de ervaring die we hebben opgedaan bij het overzetten van Foto's vanaf iOS en legt uit wat we hebben geleerd in een reeks gemakkelijk te volgen stappen.

We hebben een missie om mensen te helpen betere toegang tot hun eigen gegevens te krijgen en helpen je graag als je vastloopt of meer hulp nodig hebt. Stuur ons een berichtje over livechat of laat hieronder een reactie achter. ?

Als je foto's of video's op je iPhone hebt staan en ze wilt laten kopiëren, of als je je iCloud-foto's wilt downloaden, zal deze gids je helpen. iPhone Backup Extractor is in staat om uw foto's over te brengen en te downloaden, van elke versie van iOS of iCloud, en van alle iPhone, iPads en iPods.

Er zijn veel plaatsen waar uw iPhone, iPad of iPod foto's kan opslaan. Als u niet weet wat voor u het meest geschikt is, kan het zinvol zijn om ze allemaal te proberen om foto's van uw iPhone te halen of om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Laten we beginnen met de snelste manier om de foto's van uw iPhone of iPad over te zetten naar uw computer!

Zet foto's over van iPhone naar computer via een iTunes-back-up

Alle foto's op de "Filmrol" van uw iPhone of iPad kunnen naar uw pc of Mac worden overgebracht met behulp van een iTunes-back-up. Het maken van een back-up is gratis

1. Download en voer iPhone Backup Extractor uit . Het werkt op pc's en Macs.

2. Kies uw meest recente back-up in de back-upbrowser aan de linkerkant van de iPhone Backup Extractor. Je ziet het pictogram Foto's en een knop om je foto's uit te pakken. Klik dat!

Extracting photos and videos
    Foto's en video's extraheren

Als u op 'Foto's uitpakken' klikt, worden alle foto's van uw iPhone volledig uit uw back-up en naar uw computer gekopieerd. Als u selectief wilt kiezen wat u wilt krijgen, kunt u de "Voorbeeldmodus", "Expertmodus" of "Appweergave" gebruiken. Deze worden in meer detail beschreven in onze gids voor iTunes-back-ups .

3. Selecteer een map om uw afbeeldingen naar over te zetten . U wordt gevraagd om te kiezen waar u uw foto's wilt opslaan. Kies een handige map en klik op "OK".

Select destination folder
    Selecteer bestemmingsmap

4. Kies of u wilt overbrengen in albumgroepen . iPhone Backup Extractor zal u vragen of u al uw foto's in één grote map wilt overbrengen of in mappen die zijn gegroepeerd op albums. (Je kunt het proces altijd twee keer uitvoeren en beide doen!)

Transfer iPhone photos to PC or Mac, grouped by albums
    Breng iPhone-foto's over naar pc of Mac, gegroepeerd op albums

Nadat de overdracht is voltooid, bekijkt u de map die u eerder hebt gekozen. Je zult al je foto's daar zien.

Download alle foto's van iCloud via een iCloud-back-up

Het is mogelijk om foto's van je iPhone naar je computer over te zetten door ze te downloaden van een iCloud-back-up.

1. Download en installeer iPhone Backup Extractor .

2. Sluit iPhone Backup Extractor aan op uw iCloud-account. Klik op de grote + knop in de benedenhoek, selecteer het tabblad "iCloud" en voeg uw inloggegevens toe. Als 2FA is ingeschakeld, wordt u gevraagd om uw code in te voeren.

iPhone Backup Extractor adding an iCloud account
    iPhone Backup Extractor voegt een iCloud-account toe

Merk op dat om iCloud-gegevens te kunnen downloaden, het noodzakelijk is om een iPhone Backup Extractor te registreren. U kunt zich hier registreren .

3. iPhone Backup Extractor toont uw iCloud-back-ups aan de linkerkant. Klik op de meest recente en klik vervolgens op 'Foto's' om al uw foto's en video's over te zetten van de back-up naar uw pc of Mac.

The download option for iCloud backup photos
    De downloadoptie voor iCloud-back-upfoto's

Vervolgens wordt u gevraagd of u uw iCloud-foto's wilt downloaden naar mappen die zijn gegroepeerd op albums of in een grote map.

Extract images grouped by albums
    Extraheer afbeeldingen gegroepeerd op albums

U wordt ook gevraagd in welke map op uw computer de foto's moeten worden overgebracht naar:

Select destination folder
    Selecteer bestemmingsmap

Er verschijnt een venster met de vooruitgang van uw iPhone Backup Extractor bij het downloaden van uw foto's. Het zou niet lang moeten duren!

Downloading iCloud data with iPhone Backup Extractor
    ICloud-gegevens downloaden met iPhone Backup Extractor

Het is zo eenvoudig als dat!

Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, is het mogelijk dat sommige van uw foto's niet in de back-up zijn opgeslagen. Dat is prima - we beschrijven hieronder hoe u foto's van iCloud-fotobibliotheek kunt downloaden.

Hoe iCloud-fotobibliotheek te downloaden naar pc of Mac

Als u uw iCloud-fotobibliotheek lokaal volledig wilt downloaden om uw foto's op uw computer op te slaan of om een back-up te maken met Dropbox of een andere service, is dat vrij eenvoudig. Hier is hoe:

1. Download en installeer iPhone Backup Extractor.

2. Voeg uw iCloud-account toe met de knop + . Log dan in op uw iCloud-account. Als u 2FA hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd om een code in te voeren.

Sign in to iCloud
    Meld u aan bij iCloud

U moet iPhone Backup Extractor registreren om toegang te krijgen tot iCloud-gegevens, en het zal u vragen wat u moet doen.

3. Nadat de aanmelding is voltooid, ziet u uw iCloud-account aan de linkerkant. Selecteer het en u ziet het pictogram van de iCloud-fotobibliotheek verschijnen. Je kunt de hele bibliotheek downloaden door erop te klikken!

Selecting Photo Library in iPhone Backup Extractor
    Fotobibliotheek selecteren in iPhone Backup Extractor

4. U wordt gevraagd een locatie te kiezen om uw foto's op te slaan en ze worden daar gedownload ...

Success recovering iCloud Photo Library images
    Succesvol herstellen van iCloud-fotobibliotheekafbeeldingen

Zodra de download is voltooid, kunt u elke foto uit uw iCloud-fotobibliotheek bekijken. Dit omvat elke afbeelding en video van elk apparaat dat is gekoppeld aan uw iCloud-account; zelfs foto's en video's van elk gedeeld album worden gedownload naar uw computer vanuit iCloud.

Download iCloud Photo Stream naar pc of Mac

Foto's die zijn opgeslagen in Photo Stream in iCloud maken geen deel uit van uw iCloud-back-up en nemen uw iCloud-opslag niet in beslag . Dat is best netjes. Alleen de laatste 30 dagen aan foto's worden daar opgeslagen en na die 30 dagen worden de afbeeldingen verwijderd. We hebben een gebruiker laten schrijven om te vragen:

Mijn iPhone is gestolen en ik herinner me dat ik een album had met de naam Fotostream. Hoe kan ik die foto's terughalen?

Laten we het probleem oplossen.

My Photo Stream shown in Photos
Mijn fotostream wordt weergegeven in Foto's

Telkens wanneer u zich binnen het bereik van een Wi-Fi-verbinding bevindt, worden alle nieuwe foto's die u hebt gemaakt geüpload en gesynchroniseerd met Fotostream. Als u inlogt op uw iCloud-account en Fotostream inschakelt op een ander iOS-apparaat of een andere computer, ziet u dezelfde foto's verschijnen. U moet zich echter niet proberen aan te melden bij uw account via SettingsiCloud op een apparaat van iemand anders - of u riskeert dat hun gegevens worden samengevoegd met of vervangen door de uwe.

In plaats daarvan kunt u iPhone Backup Extractor gebruiken om Fotostream-foto's te downloaden zonder dat u een vervangende iPhone bij de hand hebt.

1. Download en installeer iPhone Backup Extractor (pc en Mac)

2. Log in bij iCloud. U kunt inloggen door op de knop + of de tekst 'Klik hier om een iCloud-account toe te voegen' te klikken. Onze Pro-editie ontgrendelt alle beperkingen en geeft volledige toegang tot het downloaden van uw iCloud- en Photo Stream-inhoud.

Sign in to iCloud
    Meld u aan bij iCloud

3. Verken uw iCloud-gegevens of download uw Fotostream-foto's door op uw iCloud-account te klikken wanneer het aan de linkerkant van de app wordt weergegeven. U ziet dat zodra u op uw account klikt, pictogrammen die uw fotostream en andere services die u in iCloud gebruikt, worden weergegeven.

Downloading Photo Stream
    Fotostream downloaden

4. Klik op download en je bent klaar. ? Uw foto's worden opgeslagen in een map naar keuze op uw computer.

Success recovering iCloud Photo Stream images
    Succesvol herstellen van iCloud-fotostream-afbeeldingen

Als je een extra hand nodig hebt, hebben we een videogids die je door het proces leidt:

Maak regelmatig een back-up van uw iPhone om te voorkomen dat u belangrijke informatie verliest.

Hoe foto's overzetten van iPhone naar pc of Mac met USB

Foto's overbrengen van iPhone naar pc

Afhankelijk van de versie van Windows die u hebt, zijn er mogelijk 3 manieren om foto's rechtstreeks van uw iPhone naar Windows-pc te kopiëren. Er zijn echter valkuilen bij deze aanpak: alleen de "Camera Roll" -foto's worden gekopieerd, geen enkele categorie zal uw foto's correct in albums categoriseren en ze worden gekopieerd in een structuur die mogelijk niet nuttig is. Daarom raden we aan om in plaats daarvan je foto's over te zetten van een back-up .

Om een van deze instructies te volgen, moet u iTunes downloaden en installeren voordat u uw pc opnieuw opstart om het installatieproces te voltooien. Het is een beetje lastig en het is niet nodig als je de bovenstaande methoden gebruikt met iPhone Backup Extractor.

Foto's kopiëren van een iOS-apparaat met Windows Verkenner

Windows Explorer heeft toegang tot uw iPhone en iPad alsof het een digitale camera is. Je kunt er via USB toegang toe krijgen en de foto's vanuit "Camera Roll" in één keer overnemen. Hier is hoe:

1. Verbind uw iPhone met uw pc via een USB-kabel.

2. Als uw iPhone u vraagt om de verbonden computer te vertrouwen, tikt u op "Vertrouwen" en voert u uw toegangscode in.

3. Open Windows Explorer en de iPhone verschijnt onder "Portable Devices".

4. Selecteer de iPhone en je ziet "Interne opslag". Open dat.

5. U ziet een map of een reeks mappen met de naam DCIM . Deze bevatten alle foto's van uw iPhone. Sleep deze naar een map op uw computer en ze worden gekopieerd.

Mogelijk vindt u het kopieerproces traag of duurt het een aantal pogingen. Als je vastloopt, zet je in plaats daarvan een back-up over .

Foto's overbrengen met de Windows 10-app 'Foto's'

De gratis "Foto's" -app van Windows 10 kan de overdracht iets eenvoudiger maken.

1. Verbind uw iPhone met uw pc via een USB-kabel.

2. Als uw iPhone u vraagt om de verbonden computer te vertrouwen, tikt u op "Vertrouwen" en voert u uw toegangscode in.

3. Start de app Foto's op uw pc door te zoeken naar "Foto's" en klik erop.

4. Wanneer Photos laadt, zou het uw iPhone moeten zien en u vragen om rechtsboven op "Importeren" te klikken.

5. Selecteer de foto's die u wilt importeren en klik vervolgens op "Doorgaan".

Foto's op Windows importeren met AutoPlay

Gebruikers met oudere versies van Windows kunnen foto's overbrengen van hun iPhone met behulp van Windows AutoPlay-functie:

1. Verbind uw iPhone met uw pc via een USB-kabel.

2. Als uw iPhone u vraagt om de verbonden computer te vertrouwen, tikt u op "Vertrouwen" en voert u uw toegangscode in.

3. Open Windows Explorer. U zou uw iPhone onder de lijst met verbonden apparaten moeten zien. Windows zou dit automatisch moeten laten verschijnen en u vragen.

4. Klik met de rechtermuisknop op de iPhone en kies "Foto's en video's importeren".

5. Kies "Controleren, ordenen en groepeer items om te importeren" om te selecteren waar Windows uw foto's wilt kopiëren.

6. Selecteer de groepen foto's die u wilt importeren, klik op de knop Importeren.

Foto's overbrengen van iPhone naar Mac

Het importeren van foto's van je iPhone naar je Mac is eenvoudig, omdat de app Foto's van Apple op beide systemen draait.

1. Verbind uw iPhone of iPad met uw Mac via een USB-kabel.

2. De app Foto's moet automatisch op uw Mac worden geopend. Als dit niet het geval is, kunt u het uitvoeren door Spotlight te starten en "foto's" in te voeren.

3. Uw iOS-apparaat wordt aan de linkerkant van Foto's weergegeven. Selecteer het en kies vervolgens rechtsboven "Alle nieuwe items importeren".

4. Uw foto's worden vervolgens geïmporteerd en u kunt uw apparaat veilig ontkoppelen met de uitwerpknop in Finder.

Apple biedt meer informatie over dit proces in hun ondersteuningsartikel HT201302 .

Een back-up maken van uw fotobibliotheek

Anders dan het willen herstellen van verloren of verwijderde foto's , is een van de belangrijkste motivaties voor het downloaden of overbrengen van iPhone- of iCloud-foto's het maken van een back-up.

Er zijn veel redenen om uw iCloud-fotobibliotheek te downloaden, maar het duidelijkste voordeel is een verzekering tegen gegevensverlies. De native iCloud-gegevensbeheeropties zijn beperkt, waardoor u zich in een gevaarlijke positie kunt bevinden. Als uw fotobibliotheek-database beschadigd raakt, ziet u ontbrekende foto's, mislukte import en crashes.

Het af en toe downloaden van uw iCloud-fotobibliotheek biedt hier een goede bescherming tegen. iPhone Backup Extractor kan al uw foto's in de iCloud-fotobibliotheek downloaden, inclusief alle foto's of video's in gedeelde albums.

Als u uw iPhone met uw Mac synchroniseert en "Originelen downloaden" hebt gekozen, kunt u eenvoudig een back-up maken van de foto's van uw iPhone:

• U kunt een regelmatige, automatische back-up configureren met de Time Machine van uw Mac.

• U kunt uw fotobibliotheek als een bestand kopiëren door naar Users / [username] / Pictures in Finder te navigeren en deze naar een externe schijf te kopiëren.

Het kan even duren om de back-up te maken!

Maar hoe zit het met iCloud-back-ups?

Back-ups - hetzij gemaakt door iTunes of op de iCloud - zijn belangrijk omdat ze alle informatie van een apparaat bevatten en veel ervan kan niet worden beveiligd door eenvoudige synchronisatie. Als u nog nooit een back-up hebt gemaakt, moet u er een maken.

Back-ups hebben geen vaste reikwijdte en u hebt enige controle over welke gegevens iOS zal bevatten. Omdat cloudopslag beperkt is voor gratis gebruikers, kan het nuttig zijn om de grootte van de back-up van uw iPhone te controleren en wanneer de laatste back-up is gemaakt. In dezelfde sectie wordt alles in de back-up weergegeven. Door de lijst uit te breiden, kunt u selectief een back-up maken van gegevens van apps waarvan u niet zo graag een back-up wilt maken. Het kan zijn dat u honderden megabytes gebruikt op eBooks die u bijvoorbeeld al ergens anders hebt opgeslagen.

Als u iCloud-fotobibliotheek inschakelt, worden niet alle foto's van uw apparaat opgenomen in iCloud- en iTunes-back-ups om duplicatie en extra gebruik van opslagruimte te voorkomen. In plaats daarvan moet iCloud-fotobibliotheek afzonderlijk worden geback-upt.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 9:23 AM GMT.