DMG Extractor-overzicht

bijgewerkt
Cover image for: DMG Extractor-overzicht

Belangrijkste kenmerken van DMG Extractor

DMG Extractor kan werken met een breed scala aan schijfkopiebestanden en gecodeerde DMG-bestanden zoals gebruikt door Apple's macOS, iOS, tvOS en watchOS.

Zelfs als de bestanden niet naar ISO- of IMG-bestanden zijn geconverteerd, kan DMG Extractor ze openen om de inhoud ervan te extraheren. Onze applicatie is volledig compatibel met DMG-bestanden van het Bzip2-, Zlib-, Raw- en Zero-bloktype. Het kan ook alleen-lezen, gecomprimeerde en lees-/schrijfbestanden verwerken, maar alleen als deze gecodeerd zijn.

Helaas is DMG Extractor momenteel niet compatibel met dvd-/cd-masterbestanden. Als u behoefte heeft aan dergelijke functionaliteit, neem dan contact met ons op zodat we meer te weten kunnen komen over uw gebruiksscenario.

U kunt DMG Extractor voor verschillende doeleinden gebruiken: om een film te openen vanuit het archief op uw Windows-computer, om de inhoud van een DMG-bestand op te halen of om het IPSW-herstelbestand te krijgen van een macOS- of iOS-bèta.

verenigbaarheid

DMG Extractor werkt op elke moderne Windows-pc (Vista of nieuwer).

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:15 AM GMT.