Wat doet DMG Extractor?

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

DMG Extractor kan werken met een breed scala aan schijfkopiebestanden en gecodeerde DMG-bestanden zoals gebruikt door Apple's macOS, iOS, tvOS en watchOS.

Zelfs als de bestanden niet worden geconverteerd naar ISO- of IMG-bestanden, kan DMG-extractor ze openen om hun inhoud te extraheren. Onze applicatie is volledig compatibel met DMG-bestanden van het type Bzip2, Zlib, Raw en Zero block.

U kunt DMG Extractor voor verschillende doeleinden gebruiken: om een film vanuit het archief op uw Windows-computer te openen, om inhoud van een DMG-bestand op te halen of om het IPSW-terugzetbestand van een macOS- of iOS-bèta te halen.

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.