Hoe DMG Extractor te downloaden, installeren en verwijderen

bijgewerkt

Downloaden van DMG Extractor

De nieuwste versie van DMG Extractor kan altijd worden gedownload van onze downloadpagina .

Installatie van DMG Extractor

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

De installatie van DMG Extractor ongedaan maken

Als u DMG Extractor wilt verwijderen, zijn dit de stappen die u moet nemen:

Op Windows 10

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het menu Start aan de linkerkant van de taakbalk en kies "Apps & functies".

Blader om DMG Extractor te vinden, selecteer het en klik op "Installatie ongedaan maken".

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 8:04 AM GMT.