Hoe DMG-bestanden te openen

Andy Coles

Door Andy Coles

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Hier is een korte handleiding over het openen van DMG-bestanden op Windows - en het extraheren van gegevens van hen.

1. Download de gratis DMG Extractor .

2. Open DMG Extractor en selecteer het DMG-bestand dat u wilt extraheren

Klik op het menupictogram "Openen" in de linkerbovenhoek van het venster.

3. Selecteer het DMG-bestand dat u wilt extraheren

Als het DMG-archief met een wachtwoord is beveiligd, zal DMG Extractor u om zijn wachtwoord vragen:

DMG Extractor opening an encrypted DMG
    DMG Extractor opent een gecodeerde DMG

Hierna laadt DMG Extractor het geselecteerde bestand. Als u een groot DMG-bestand hebt, wordt een voortgangsbalk weergegeven totdat het DMG-bestand is geladen.

DMG Extractor opening a 4GB+ DMG file
    DMG Extractor opent een 4GB + DMG-bestand

Nu zou u alle bestanden in het DMG-bestand moeten kunnen zien en door mappen en bestanden kunnen navigeren.

4. Pak de gewenste bestanden uit

Klik op 'Uitpakken' naast de knop 'Openen'. U kunt kiezen of u de volledige inhoud van de DMG wilt extraheren naar dezelfde map of naar een specifieke map die u hebt gekozen. Als u niet alle bestanden hoeft te extraheren, selecteer dan de gewenste bestanden en klik in het menu "Uitpakken" op "Geselecteerde bestanden naar ..."

Dat is alles - extractie voltooid! De geselecteerde bestanden moeten nu zijn geconverteerd vanuit het DMG-bestand en op uw Windows-computer zijn opgeslagen zodat u ze kunt gebruiken.

DMG Extractor ondersteunt ook 4GB +, FAT en ex-FAT DMG-afbeeldingen

Apple Disk Utility creating an MS-DOS (FAT) DMG
Apple Disk Utility maakt een MS-DOS (FAT) DMG

Over de auteur

Andy Coles has been building and documenting iPhone Backup Extractor since it was first released. He's made a number of discoveries in the field of data recovery, most notably techniques for transferring data between iPhone backups.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Comments (7)

do it please there is no way I can download this programm that I want to open again.. I dont have very god internet and it is .dmg... I think many users have this problem

Yes, have a 13 Gig DMG file, but cant open with current DMG Extractor

I need to extract a very large .dmg (1.2 Tb) which is corrupted, and won't open in Mac OS! I was hoping to salvage some with a DMG extractor. Help!

we need a convertor to files more than 4 GB

y can't we extract files more than 4 gb. This really sucks and i'm disappointed.please find a solution and hurry!!!!!!!!!!!!

i want to extract 6.27gb file;how?

hi I have a 4+ GB dmg. is it possible to open it with this software? many thanks!

Absolutely, yes!

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.