Hoe macOS te extraheren en uit te voeren op een Windows-pc

Alexandra Petruș

Door Alexandra Petruș

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

Apple's macOS Developer Preview wordt geleverd in een Apple DMG-archief dat niet gemakkelijk toegankelijk is op Windows-pc's, zonder DMG Extractor om de bestanden uit het DMG-archief te extraheren.

Als u een Windows-gebruiker bent en u wilt macOS Developer Preview uitvoeren, hebt u DMG Extractor nodig om de Developer Preview.app of het InstallESD.dmg bestand uit te InstallESD.dmg op dezelfde manier als waarop u een DMG-bestand in Windows zou openen .

MacOS / OS X Developer Preview is beschikbaar op de website van Apple voor geregistreerde ontwikkelaars en het is mogelijk om het onder bepaalde voorwaarden op een Windows-pc uit te voeren.

DMG Extractor opening a macOS beta DMG archive
DMG Extractor opent een macOS beta DMG-archief

OS X uitvoeren op een Windows Hackintosh

Het installeren van Mac OS op een niet-Mac-pc is een lastige taak, zelfs voor technische gebruikers. MacBreaker heeft een complete myHack-handleiding die nuttig kan zijn. Meer nuttige instructies en tutorials op Hackintosh-site .

Hoe macOS op Windows te draaien met VMware

Sysprobs heeft een leerzame handleiding om OS X 10.9 opstartbaar te maken in VMware met een VMDK-image, en beschrijft hoe Mavericks te booten met Windows 7 of Windows 8. Bekijk de handleiding hier .

Hoe macOS op Windows te draaien met een virtuele Parallels Desktop-machine

OS X 10.9 installeren Mavericks Developer Preview in een lege virtuele machine wordt op dit moment niet ondersteund.

Parallels biedt een compleet KB-artikel over het upgraden van een OS X Virtual Machine naar OS X Mavericks Developer Preview door eenvoudig een snapshot van een bestaande virtuele machine te maken en Mavericks daarop te installeren.

Heeft u verschillende virtuele machines gebruikt om Mac OS X op Windows op te starten? Als je tips en trucs hebt over hoe je de OS X 10.9 Mavericks Developer Preview op een virtuele machine gemakkelijk kunt krijgen, deel deze dan hieronder.

Over de auteur

Alexandra Petruș served as Reincubate's VP of Product for a number of years and remains a friend of the company. She's recognised as a Google Developer Expert for Product Strategy, and is a co-founder of Bucharest AI.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.