Aan de slag met BlackBerry Backup Extractor

bijgewerkt
Cover image for: Aan de slag met BlackBerry Backup Extractor

BlackBerry Backup-extractor downloaden

De nieuwste versie van BlackBerry Backup Extractor kan worden gedownload via de downloadpagina .

BlackBerry Backup Extractor installeren

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installeren op macOS

Sleep het pictogram BlackBerry Backup Extractor naar uw map Toepassingen en start het vanuit de map Toepassingen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 12:17 PM GMT.