Aan de slag met BlackBerry Backup Extractor

Updated
Cover image for: Aan de slag met BlackBerry Backup Extractor

BlackBerry Backup-extractor downloaden

De nieuwste versie van BlackBerry Backup Extractor kan worden gedownload via de downloadpagina .

BlackBerry Backup Extractor installeren

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installeren op macOS

Sleep het pictogram BlackBerry Backup Extractor naar uw map Toepassingen en start het vanuit de map Toepassingen.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:35 AM GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Ons geweldige ondersteuningsteam

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

© 2008 - 2021 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen. Gebouwd met in Londen.