BlackBerry Backup Extractor downloaden, installeren en verwijderen

bijgewerkt

BlackBerry Backup-extractor downloaden

De nieuwste versie van BlackBerry Backup Extractor kan altijd worden gedownload van onze downloadpagina .

BlackBerry Backup Extractor installeren

Installeren op Windows

Volg de installatiewizard om de software te installeren.

Installeren op macOS

Sleep het pictogram BlackBerry Backup Extractor naar uw map Toepassingen en start het vanuit de map Toepassingen.

De installatie van BlackBerry Backup Extractor ongedaan maken

Als u BlackBerry Backup Extractor wilt verwijderen, zijn dit de stappen die u moet nemen:

Op Windows 10

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het menu Start aan de linkerkant van de taakbalk en kies " Apps & functies ".

Blader naar BlackBerry Backup Extractor, selecteer het en klik op " Installatie ongedaan maken ".

Op macOS

Open de map " Toepassingen " in Finder en sleep BlackBerry Backup Extractor naar het prullenbakpictogram in het Dock.

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:01 AM GMT.