Hoe OS 6 op de BlackBerry Bold 9700 te installeren

See how I'm qualified to write this article

Eigenaren van de BlackBerry Bold 9700 in het VK zullen waarschijnlijk BlackBerry's versie 5-besturingssysteem gebruiken. Versie 5 is niet slecht, maar RIM heeft OS 6 enige tijd geleden uitgebracht en het is uitstekend. De interface is echt soepeler en het maakt de telefoon gemakkelijker en sneller te gebruiken.

Helaas wordt OS 6 niet vrijgegeven in het VK en Britse luchtvaartmaatschappijen laten je niet upgraden zonder eerst door enkele hoepels te springen. Hier is onze gids over hoe u de upgrade zelf kunt voltooien. Deze release wordt nog niet officieel ondersteund in het VK en we kunnen dit niet ondersteunen of aanbevelen.

1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van BlackBerry Desktop Manager is geïnstalleerd. Als je dat niet doet, kun je het hier krijgen .

2. Synchroniseer uw telefoon met de BlackBerry Desktop Manager en zorg ervoor dat u een back-up maakt van de gegevens van uw telefoon. De upgrade zou een verliesvrij proces moeten zijn, maar je weet maar nooit. Als u gegevens kwijtraakt, kunt u een deel ervan herstellen met BlackBerry Backup Extractor .

3. Ga naar de softwaredownloadsite van BlackBerry en selecteer het nieuwste AT & T-besturingssysteem om te downloaden. Op het moment van schrijven is dat 6.0.0.2342 .

4. Voer het gedownloade OS-updateprogramma uit en het zal de update installeren in BlackBerry Desktop Manager.

5. Open de map "Apploader" van BlackBerry Desktop Manager. Dit zal waarschijnlijk in C:\Program Files\Common Files\Research in Motion\Apploader (of C:\Program Files (x86)\Common Files\Research in Motion\Apploader op x64-systemen) zijn.

6. Hernoem het bestand "vendor.xml" naar "_vendor.xml", zodat de desktopmanager het niet kan vinden.

7. Voer het toepassingsloaderprogramma "Loader.exe" uit de map uit en volg de instructies die het bevat. Het voert je door de OS-upgrade op je BlackBerry, die 5 - 10 minuten kan duren.

8. Geniet van je onlangs bijgewerkte BlackBerry!

Er is een nette video te zien met enkele van de nieuwe functies in BlackBerry OS 6 hieronder:

About the author

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO at Buckingham Palace

Pictured above are members of Reincubate’s team meeting HM Queen Elizabeth Ⅱ at Buckingham Palace, after being awarded the UK’s highest business award for our work with Apple technology. Read our position on privacy, safety and security.

Comments (4)

thanks for this very brief instructions! im enjoying my OS 6 now. really worth the wait of almost 3 hours downloading. :) <3

There is no apploader folder or any file named vendor what should i do?

@Hassan; The appdata is stored outside the IPB or BBB file, but still need to be backed up.

The apploader folder is found C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion

And restoring App third party apps is carried out via the Loader.exe and a stored PIN executed in this folder. If it doesn't exist something has gone wrong, its important you pick Backup Data and Apps (including Messages) during the backup process.

thanks for these steps i have tried 2 times but it worked

nice post,thanks for sharing!

Can we improve this article?

We love hearing from users: why not drop us an email, leave a comment, or tweet @reincubate?

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.