Applicatielogboeken vinden onder macOS

Zie hoe ik gekwalificeerd ben om dit artikel te schrijven

To debug issues on the client side, the first place to look will be the Reincubate Relay application logs. These can be found by going through the Reincubate Relay system tray icon, then under MaintenanceOpen log file.

Dit opent de applicatielogboeken in een console. Als u het feitelijke logbestand op macOS wilt delen, klikt u op de knop 'Onthullen' linksboven in het consolevenster.

Hiermee wordt een Finder-venster geopend met het logbestand gemarkeerd.

Over de auteur

Aidan Fitzpatrick founded Reincubate in 2008 after building the world's first iPhone data recovery tool, iPhone Backup Extractor. He's spoken at Google on entrepreneurship, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Reincubate's CEO bij Buckingham Palace

Hierboven zijn de leden van Reincubate's team te zien die HM Queen Elizabeth Ⅱ bij Buckingham Palace ontmoeten, nadat ze de UK's hoogste zakelijke prijs hebben ontvangen voor ons werk met Apple-technologie. Lees ons standpunt over privacy, veiligheid en beveiliging .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur GMT.

We streven ernaar om alle berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op › Ons geweldige ondersteuningsteam

© 2008 - 2019 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Registered in England and Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® is a registered trademark. Privacy en voorwaarden. Wij bevelen 2FA aan. Gebouwd met in Londen.