Ondersteuning van Reincubate Relay-zoekopdrachten van eindgebruikers

bijgewerkt
Cover image for: Ondersteuning van Reincubate Relay-zoekopdrachten van eindgebruikers

Vergeet de technische documenten niet ! Deze bieden informatie over het volgende:

• Welke besturingssystemen ondersteunen Reincubate Relay
  • Welke hostnamen en poorten Reincubate Relay gebruikt om te communiceren met Reincubate's servers
  • Hoe browservertrouwen werkt en waarom eindgebruikers meldingen kunnen ontvangen bij het installeren van een nieuwe build
  • Problemen met de configuratie oplossen bij gebruik van de Open Source listener-componenten

De toepassingslogboeken zoeken op macOS

Om problemen aan de clientzijde te debuggen, moeten de Reinkubate Relay-toepassingslogboeken als eerste worden bekeken. Deze kunt u vinden door het Reincubate Relay-dockpictogram te doorlopen en vervolgens onder AdvancedOpen log .

Reincubate Relay advanced menu
Geavanceerd menu Reincubate Relay

Dit opent de applicatielogboeken in een console.

Reincubate Relay log file
Reïncubeer Relay-logbestand

Als u het daadwerkelijke logbestand wilt delen, selecteert u de optie "E-maillogboek" in het Dock-pictogram onder AdvancedEmail log .

Wordt tweemaal uitgevoerd bij opstarten onder macOS

Wanneer ze voor het eerst worden uitgevoerd, configureren Reincubate Relay en de witte labels zichzelf automatisch om bij opstarten te worden uitgevoerd onder macOS met behulp van een startdaemon. Start daemons worden niet getoond onder System PreferencesUsers & GroupsLogin Items .

MacOS System Preferences Login items
MacOS Systeemvoorkeuren Inlogitems

Dus als je ziet Reincubate Relay onder Login Items , is het waarschijnlijk dat het twee keer wordt uitgevoerd wanneer de MacOS machine zich aanmeldt. De oplossing hiervoor is om Reincubate Relay verwijderen uit Login Items . Merk op dat het alleen verwijderen van de vink uit het vakje voor de Login Items niet voldoende is: het item moet volledig uit de lijst worden verwijderd.

Technische notitie

Als u wilt bevestigen dat Reincubate Relay is geconfigureerd met een opstartdaemon, kan de volgende opdracht worden uitgevoerd in een Terminal-venster:

$ launchctl list | grep -i asrelay
347 0   com.reincubate.asrelay.416

Het hier getoonde antwoord geeft aan dat de applicatie correct is geïnstalleerd. Als er geen resultaten worden geretourneerd, is dat niet het geval.

Reincubate Relay launchctl from terminal
Reïncubeer Relay launchctl vanaf terminal

Ontbrekende gegevens

Als er geen gegevens aanwezig zijn wanneer een gebruiker of operator dit verwacht, moeten de volgende controles in volgorde worden uitgevoerd.

Bevestig dat de eindgebruiker een abonnement heeft via Reincubate Relay

• Zoek hun gebruikersaccountgegevens of e-mailadres op in uw interne systeem. Uw eigen database moet hun abonnement-ID opslaan. Hebben ze er een?

Als dit het geval is, gaat u naar "Bevestig dat de client-integratie werkt". Als dit niet het geval is, gaat u naar "Problemen met koppelen oplossen".

Bevestig dat de client-integratie werkt

• Is uw clienttoepassing succesvol bezig met het luisteren naar gegevens uit het aschannel van Reincubate? Als u de Open Source-componenten van Reincubate gebruikt, zou u hier een idee van moeten krijgen als u de systeem- en berichtentabellen en de listener-logbestanden controleert. Als u uw eigen implementatie of een combinatie gebruikt, heeft u een intern hulpprogramma voor uw operators om te controleren.

Als u fouten in de logboeken tegenkomt, controleert u deze in het gedeelte met technische documentatie over hosting en implementatie .

• Heeft aschannel gegevens gestreamd over de back-up van die gebruiker? Als u de Open Source-componenten van Reincubate gebruikt, zou u hier een idee van moeten krijgen als u de systeem- en berichtentabellen controleert. Als u uw eigen implementatie of een combinatie gebruikt, heeft u een intern hulpprogramma voor uw operators om te controleren.
  • Is er een storing gemeld op status.reincubate.com ?

Controleer of de installatie van de eindgebruiker correct is

• Heeft de gebruiker Reincubate Relay geïnstalleerd?
    Reincubate Relay app icon
    Reincubate Relay app-pictogram
  • Heeft de gebruiker Reincubate Relay actief?
    Reincubate Relay dock icon
    Reincubate Relay dock icon
  • Toont Reincubate Relay aan dat de gebruiker gekoppeld is aan het systeem van de klant? Als het zegtProvide this code to the service you wish to add, dan is het niet gepaard.
    Reincubate Relay pairing code
    Reincubate Relay-koppelingscode
  • Weet je zeker dat het abonnement van de eindgebruiker is op het apparaat dat ze met je bespreken en niet op een ander apparaat? D.w.z. of ze zijn geïnstalleerd op zowel hun pc als op hun laptop.
  • Toont Reincubate Relay aan dat toestemming is verleend om toegang tot het apparaat te krijgen of vraagt het nog steeds toestemming?
  • Vraag de Reincubate Relay-client naar het wachtwoord van het apparaat?
  • Toont Reincubate Relay aan dat het apparaat onlangs een synchronisatie heeft voltooid?
  • Heeft aschannel recentelijk gegevens naar het clientsysteem gestreamd? Als u de Open Source-componenten van Reincubate gebruikt, zou u hier een idee van moeten krijgen als u de systeem- en berichtentabellen controleert. Als u uw eigen implementatie of een combinatie gebruikt, heeft u een intern hulpprogramma voor uw operators om te controleren.

Als sommige gegevens recentelijk zijn gestreamd, maar er toch geen content in het clientsysteem aanwezig is, geeft dit aan dat de clientintegratie het niet volledig heeft vastgelegd en moet worden verhoogd naar client-engineering.

Als er geen gegevens zijn gestreamd voor de back-up, moeten clientengineers bevestigen dat de integratie werkt en dat er geen loggegevens, systeemberichten of berichtgegevens over die account zijn die kunnen wijzen op een integratieprobleem. Als er geen gegevens zijn om dit aan te geven, moet een ticket naar het ondersteuningsteam bij Reincubate worden gestuurd.

"Windows heeft geen toegang tot het opgegeven apparaat, pad of bestand" -fout.

Om dit probleem op te lossen, volgt u de stappen in de onderstaande methoden te beginnen met methode 1. Als met die methode het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende methode.

Methode 1: Controleer de toestemming van het bestand of de map

Note: Make sure you are an Administrator or you are part of the Domain Admins group if you are in a domain.
  1. Klik met de rechtermuisknop op de map met de naam Roaming onder C:\Users\YOUR_USERNAME\AppData\ en selecteer vervolgens Eigenschappen.
  2. Selecteer het tabblad Beveiliging.
  3. Klik onder Groeps- of gebruikersnamen op uw naam om de rechten te zien die u heeft. (De schermafbeelding voor deze stap wordt hieronder vermeld).
    Reincubate Relay AppData Properties
    Reïncubeer Relay AppData-eigenschappen
  4. Selecteer Bewerken en selecteer vervolgens om de selectievakjes in te schakelen voor de benodigde machtigingen en selecteer vervolgens OK. (Het screenshot voor deze stap staat hieronder).
    Reincubate Relay AppData Permissions
    Reïncubeer Relay AppData-machtigingen

Methode 2: Deblokkeer het bestand

In sommige gevallen kan het bestand worden geblokkeerd door Windows. Controleer de eigenschappen van het bestand, er kan een opmerking zijn dat dit bestand afkomstig is van een andere computer en mogelijk is geblokkeerd om deze computer te beveiligen Volg deze stappen om het bestand te controleren en deblokkeren:

1. Klik met de rechtermuisknop op het geblokkeerde bestand en selecteer vervolgens Eigenschappen.
  2. Selecteer Blokkering opheffen op het tabblad Algemeen als de optie beschikbaar is.

Methode 3: Controleer of uw antivirussoftware het bestand blokkeert

U kunt controleren of uw antivirussoftware een bestand blokkeert door het tijdelijk uit te schakelen en vervolgens te proberen het bestand te openen. Als u uw antivirussoftware tijdelijk moet uitschakelen, moet u deze opnieuw inschakelen zodra u klaar bent.

Voeg nieuwe Reincubate Relay Service toe

Om een service toe te voegen, klikt u op het taskbar iconServiceService Add service . Geef de code op voor de service die u wilt toevoegen.

Reincubate Relay pairing code
Reincubate Relay-koppelingscode

Nadat de service is geregistreerd, ziet u de lijst met apparaten die door Reincubate Relay zijn gezien.

Reincubate Relay data pooling
Herincubeer Relay datapooling

Als u Reincubate Relay pooling van de gegevens van een specifiek apparaat wilt toestaan, vinkt u het selectievakje Shared . Als een wachtwoord niet vereist is, krijgt u het verzoek als Subscribed . Als het apparaat is ingesteld om gecodeerde back-ups te maken, wordt u gevraagd om het wachtwoord in te voeren. Klik op het apparaat en voer het wachtwoord in het pop-upvenster in.

Reincubate Relay backup password needed
Reincubate Relay-back-upwachtwoord vereist

Een peiling forceren in Reincubate Relay

Als u een peiling in de Reincubate Relay-client wilt activeren, klikt u op het taskbar iconOpen → klikt u op de Check in now link . Dat zal een peiling onmiddellijk afdwingen.

Reincubate Relay force a pool
Reincubate Relay forceren een zwembad

Systeem vereisten

Reincubate Relay is compatibel met Windows 7 en MacOS 10.11 en hoger.

Hoe videomedia van Reincubate Relay te spelen

Apple codeert sommige bestanden in HEVC-indeling, die Windows niet zonder ondersteuning ondersteunt. Bevestig de codec van het mediabestand en of deze correct wordt afgespeeld met de juiste codecs geïnstalleerd. We publiceren hier richtlijnen voor het werken met HEIF / HEVC-bestanden .

Hoe kunnen we helpen?

Ons ondersteuningsteam is er om u te helpen!

Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur GMT. De tijd is momenteel 11:14 AM GMT.