Ease of use, ISO and zoom: why Colleen Doyle sent her Brio back

Gepubliceerd bijgewerkt
Cover image for: Ease of use, ISO and zoom: why Colleen Doyle sent her Brio back

Colleen Doyle is een tolk gebarentaal. Sinds de overgang naar thuiswerken, gebruikt Colleen Camo om online gebarentaalvertolking te bieden. We spraken met Colleen over haar ervaring met Camo.

“Voordat ik Camo kreeg, gebruikte ik de ingebouwde webcam op mijn 13 inch MacBook Pro. Net als veel andere mensen werk ik dit jaar veel meer vanuit huis en gebruik ik apps voor videoconferenties zoals Zoom en Microsoft Teams om live gebarentaalinterpretaties te bieden in universiteits- en bedrijfsomgevingen.

“Toen duidelijk werd dat ik een tijdje vanuit huis moest blijven werken, merkte ik dat meerdere gesprekken voeren op mijn 13 inch scherm niet werkte, het scherm was gewoon te klein voor alledaags gebruik. Dus ik kreeg een grotere monitor, die dat probleem oploste, maar dat creëerde een nieuw probleem. Toen ik naar mijn externe monitor keek, keek ik niet meer naar de ingebouwde webcam, wat niet nuttig was voor duidelijke gebaren, en als ik naar de camera keek, kon ik mijn ondertekening niet langer in de gaten houden of de andere mensen in het gesprek zien. Ik had een externe webcam nodig die fysiek dichter bij mijn externe monitor stond, dus ging ik op zoek naar alternatieve webcamopties.

“Zoals je weet, kun je momenteel geen webcams vinden, ze zijn allemaal uitverkocht of ze zijn te duur vanwege de vraag. Op de een of andere manier heb ik twee webcams weten te bemachtigen. Ik bestelde eerst een heel goedkope webcam op Amazon, maar er was geen manier om de verlichting aan te passen, dus het spoelde me weg en deed me eruit zien als Casper, de vriendelijke geest. Ik bestelde ook een Logitech Brio van $ 200, maar ik hoorde over Camo terwijl het werd verzonden, en zodra ik Camo probeerde, wist ik dat ik de doos niet eens hoefde te openen toen deze arriveerde. Ik heb het geprobeerd, maar ik gaf de voorkeur aan Camo, dus stuurde ik de Brio meteen terug.

“Ik heb ook een product van een concurrent geprobeerd dat gewoon niet werkte, het bevroor de hele tijd en ik begreep niet wat ik verkeerd deed, omdat iedereen online leek te zeggen dat het geweldig was. Ik zag een artikel waarin Camo gunstig werd vergeleken met de concurrent die ik gebruikte, en ik dacht dat $ 40 per jaar echt niet zoveel is, dus het is het proberen waard.

“Het verschil tussen Camo en andere opties was dag en nacht. De installatie was heel eenvoudig en de interface bood veel betere bedieningselementen dan welke andere optie dan ook. Vroeger moest ik een licht direct op mijn gezicht laten schijnen om goed verlicht te zijn, maar nu heb ik het licht teruggezet waar het was en pas ik de ISO aan in Camo Studio om de belichting precies goed in beeld te krijgen. Ik vind het heerlijk om in te zoomen. Ik woon in een heel klein appartement en veel webcams lijken een enorm gezichtsveld te geven, wat betekende dat er afleidende dingen zichtbaar waren op mijn achtergrond. Met Camo kan ik gewoon inzoomen op het gebied dat ik wil laten zien. $ 200 webcams kunnen dat niet, het is een game-wisselaar.

“Ik was verrast door het gebruiksgemak van Camo. Toen ik voor het eerst las over het aanpassen van een oude telefoon als webcam, leek het erop dat ik misschien veel benodigdheden nodig had, maar eigenlijk was het heel gemakkelijk te gebruiken. Het is zo eenvoudig en de installatie was geweldig. Voor mij is het iets 'instellen en vergeten', ik heb de iPhone die ik gebruik op een statief staan, ik heb al mijn instellingen klaar in Camo Studio, dus ik kan hem gewoon aansluiten en aan de slag. "

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2024 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen.