Verbindingen onderhouden in lockdown: hoe Paul Gallagher Camo gebruikt

Gepubliceerd bijgewerkt
Cover image for: Verbindingen onderhouden in lockdown: hoe Paul Gallagher Camo gebruikt

Paul Gallagher is een gepubliceerde auteur uit Melbourne, Australië met verschillende werken op zijn naam, waaronder een biografie van John Anderson, Faith and Duty . Paul lijdt aan een auto-immuunziekte die tijdens de pandemie een strikte isolatie noodzakelijk maakte. Door het gebruik van Camo kon Paul andere manieren vinden om verbonden te blijven. We spraken met Paul over zijn ervaring.

“Toen ik Camo voor het eerst tegenkwam, leek het opmerkelijk betaalbaar voor het probleem dat ik probeerde op te lossen. Ik lijd aan multiple sclerose (MS), waardoor ik mij tijdens de pandemie strikt heb moeten isoleren. Dit had het potentieel om een vreselijke impact te hebben op mijn geestelijke gezondheid, dus ik wist dat ik iets moest doen om mijn moed erin te houden, om in contact te blijven met mijn familie en de buitenwereld.

“Als gevolg daarvan begon ik veel te bellen met familie en vrienden. Dat was de enige manier waarop ik met anderen kon communiceren. Ik merkte dat ik vrij snel meerdere telefoontjes per week uitvoerde, en hoe meer telefoontjes ik had, hoe meer problemen ik opmerkte in de kwaliteit van mijn webcam. Het was donker en wazig en onscherp. Het opzetten van een telefoongesprek was iets waar ik echt tegenop zag, omdat ik er lang over zou moeten doen om de beste verlichting te krijgen. Voor sommige Zoom-oproepen zou ik mijn iPhone gebruiken zodat mijn foto van betere kwaliteit zou zijn, maar toen ik dat deed, vond ik het moeilijk om de mensen met wie ik sprak op het iPhone-scherm te zien. Ik moest kiezen tussen de laptop gebruiken om anderen duidelijk te zien, terwijl ik een slechte foto van mezelf gaf, of de telefoon gebruiken om een goede foto te maken, maar niet te kunnen zien met wie ik aan het praten was. Op dat moment wist ik niet dat er software was waarmee ik beide kon gebruiken.

“Ik dacht dat de enige manier om mijn probleem op te lossen, zou zijn door een nieuwe laptop te kopen. Ik wilde dat echt niet doen, want behalve mijn webcamproblemen werkte mijn bestaande MacBook prima. Ik ben niet iemand die onnodig nieuwe technologie koopt, ik gebruik dingen graag tot op een centimeter van hun leven (ik heb eigenlijk een iPad 1 op mijn bureau, die ik net weer aan de praat heb gekregen). Dus hoewel mijn laptopcamera niet goed genoeg was, kon ik het me niet echt veroorloven om hem te vervangen, en ik wist gewoon dat een laptopcamera nooit zo goed zou worden als de camera op mijn iPhone.

“Dus toen ik een recensie van Camo online zag, leek dat de ideale oplossing. Ik had een beter imago nodig bij oproepen, en dit loste dat probleem op, tegen een veel betaalbare prijs dan ik voor mogelijk had gehouden.

“Ik heb een beetje onderzoek gedaan voordat ik besloot te kopen. Camo was een nieuwkomer, dus ik wilde zien wat de andere opties waren. Ik keek naar andere oplossingen, maar ze leken in niets op Camo, met de mogelijkheid om de afbeeldingen handmatig aan te passen en het beste uit mijn telefooncamera te halen. Voor mij was een van de dingen die mijn beslissing in Camo bevestigden, het feit dat je met Camo een bekabelde verbinding kunt gebruiken in plaats van een draadloze. In deze tijden hebben we allemaal wat technische vaardigheden moeten opdoen. Tijdens COVID zijn we allemaal probleemoplossers geworden, omdat het moest. Ik wist dat het ergste dat ik kon oplossen een video- of geluidsprobleem was tijdens een gesprek. Dus de bedrade verbinding sprak me als betrouwbaarder aan. Ik wist gewoon instinctief dat een bekabelde verbinding minder problemen zou veroorzaken dan een draadloze, dus dat was geruststellend voor mij.

“Een ding waar ik me zorgen over maakte, was of Camo mijn computer zou vertragen of verbindingsproblemen zou veroorzaken bij oproepen. Als mijn foto er zo goed uitzag, hoe zou mijn breedband het dan doen? Maar ik heb geen problemen gehad sinds ik Camo gebruik. Het was gemakkelijk te downloaden en het is gemakkelijk te gebruiken. De integratie met de verschillende videoservices lijkt redelijk naadloos en het wisselen tussen verschillende toepassingen is eenvoudig en snel. Mijn vrouw en ik hadden bijvoorbeeld een videogesprek met vrienden gepland, en we kwamen te laat. Ik was aan het bellen met mijn kleinzoon, las hem een boek voor, en de tijd ging voorbij. Het had de potentie om een frustrerende en stressvolle overgang te zijn om van het ene gebruik naar het andere te gaan, maar het was erg snel, ik denk dat het minder dan een minuut duurde. Ik beëindigde mijn gesprek, verbond mijn telefoon met mijn computer, opende Camo en zette mijn telefoon op de standaard. Het voelde vrij eenvoudig.

“Ik hou van de manier waarop Camo werkt, hoe het automatisch de beeldkwaliteit en focus aanpast. Het lijkt dat opmerkelijk goed te doen. Ik vind het echter ook leuk dat ik dit zonder enig drama handmatig kan negeren. Ik hou ervan hoe ik mijn vrouw de focus van het beeld kan maken in plaats van mij (laten we zeggen dat het een telefoontje is met haar familie, in plaats van de mijne). Ik kan dat soort dingen aanpassen zonder al het andere aan te passen.

“Camo houdt me verbonden met een kwaliteit die ik op geen enkele andere manier kan betalen. Meer dan alleen voor mezelf, ik wilde dat mijn familie me zag, regelmatig mijn gezicht zag, zag dat ik gelukkig was en dat ik ermee omging. Als ik iemand niet kan aanraken, kan ik ze tenminste zien. Camo gaf me de kans om dat te doen, om me niet te schamen voor wat ik stuur. Nu kan ik zonder stress met familie en vrienden praten: ze kunnen me zien, er is geen drama met de opstelling en ik heb het gevoel dat mijn camera het harde werk voor me zal doen. Ik weet dat het gewoon gaat werken. "

We vroegen Paul of hij nog andere technische aanbevelingen had voor mensen met MS:

“Helaas is een van de dingen die bij MS horen, dat mijn handen als klauwen kunnen worden. Ik kan soms geen pen oppakken, en als gepubliceerde auteur kan het deprimerend zijn om geen pen te kunnen pakken. Een ding dat de Australische regering me kon bieden, is spraak-naar-tekstsoftware. Ik gebruik Dragon van Nuance , het laat me praten in plaats van te typen, dus als ik een brief moet schrijven of iets wil schrijven, kan dit bijzonder nuttig zijn.

'Het andere dat ik zou aanbevelen, is gerelateerd. Ik gebruik een kleine microfoon; de Shure MV5 condensatormicrofoon , omdat hierdoor spraak-naar-tekstsoftware nog beter werkt. "

Je kunt meer gedachten en schrijven van Paul vinden op zijn blog .

Kunnen we dit artikel verbeteren?

We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet @reincubate?

© 2008 - 2024 Reincubate Ltd. Alle rechten voorbehouden. Geregistreerd in Engeland en Wales #5189175, VAT GB151788978. Reincubate® en Camo® zijn geregistreerde handelsmerken. Privacybeleid & termen.